Keystone logo

Deltid Bachelor Programmer i Mad- og drikkevareledelse i Auckland, New Zealand for 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • Naturvidenskabelig bachelor
  • BA
  • BBA
  • Fødevarestudier
  • Deltid
Studieområde
    Administrationsstudier (0)Arkitektur (0)Kunststudier (0)Biovidenskab (0)Byggeri (0)Bæredygtighedsstudier (0)Design (0)Energistudier (0)Handelsstudier (0)Fødevarestudier (0)
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Ingen programmer opfylder dine søgekriterier. Juster venligst dine filtre.

Clear filters

Popular education type

Deltid Bachelor Programmer i Mad- og drikkevareledelse

Byområdet New Zealand, har Auckland opbygget sit ry på de faste grund af bedste uddannelsesmæssige standarder. Auckland er hjemsted for mange ansete uddannelsesinstitutioner. University of Auckland, Auckland University of Technology, Manukau Institute of Technology og Massey University er de mest prominente navne.

Studerende, der er interesseret i at forvalte en food service operation vil drage fordel af en mad og drikke management program. Klasser kan omfatte kulinariske matematik, identifikation produkt, fødevaresikkerhed, indkøb, spiritus passiver og selskabslokaler mødet og planlægning.

New Zealand er et land med fantastisk og mangfoldigt naturlige skønhed. Kiwi er ikke kun en af ​​de nationale symboler - de andre er sølv bregne blade og Koru - men også navnet newzealænderne normalt kalder sig selv. Oversøiske studerende bliver nødt til at betale fuld studieafgift og deres egne leveomkostninger mens han studerede på en New Zealand institution.

En bachelor 's grad gives til studerende, der opfylder de nødvendige krav givet af universitet eller de går. Kravene omfatter tre til syv års fokus på et emne, der typisk betegnes som en større eller koncentration.

Deltidslæring giver mulighed for at opnå en grad eller kvalifikation, selvom man ikke kan gå i skole på fuld tid. Man kan lære i sit eget tempo og gradvist opbygge point, der tæller med til en afsluttende kvalifikation.