BACHELORSTUDIES.DK

Mad- og drikkevareledelse-programmer, Søg efter den bedste Bachelor-programmer her! - Bachelor

Bacheloruddannelser er designet til enkeltpersoner til at få en grundlæggende forståelse for et bestemt studieområde. Ofte er en bachelorgrad tilstrækkelig til at lande et godt stykke arbejde, men nogle gange er kandidater fortsætter med at forfølge en postgraduate grad, såsom en mester eller en ph.d.

Mange mennesker vil gerne vide, hvad er en bachelor i Food and Beverage Management? Dette program er designet til at hjælpe deltagerne med at opbygge deres væsentlige viden om fødevarekvalitet, fødevareproduktion og de færdigheder, der er nødvendige for at blive en succesfuld fødevareværksvirksomhed. Studerende kan deltage i kurser som fødevareproduktion, fødevarekvalitetsstyring, fødevarehandel, hospitalslovgivning, mad og vinfilosofi og kvalitetsservice. I løbet af dette program kan eleverne bruge meget tid i praktiske workshops, omfattende prøvesmødelokaler og workshops, der fokuserer på kunst af fine fødevarer.

Personer, der uddannes med en grad i mad og drikkevareforvaltning, besidder ofte mange ønskelige færdigheder. Deltagerne i programmet har generelt stærkere sensoriske færdigheder end andre såvel som den forretningsmæssige, der er kyndig til at blive en succesfuld fødevare iværksætter. Mange er også kreative og innovative tænkere. Hvert af disse træk kan være nyttigt på en række felter.

Udgifterne til en bachelorgrad er helt afhængig af det program, en studerende vælger at deltage i og varigheden af ​​programmet. Studerende skal også beregne leveomkostningerne i de samlede udgifter til deres uddannelse.

Dette program har til formål at forberede eleverne på en række spændende karrieremuligheder. Udover at arbejde i køkken som kok, kan kandidater besidde færdigheder til at gå ind i produktudvikling, mad og design innovation, mad branding eller små virksomheder ledelse. De kan blive markedsføringsdirektør eller fødevarefotograf. Deltagere kan finde succes i hospitalsbranchen eller endda underholdning som en madkanal vært.

Flere institutioner begynder at tilbyde denne type program. Nogle kurser kan være færdige online. For at lære mere om mulighederne for dig, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

9 Resultater i Mad- og drikkevareledelse Filter

Bachelor of Culinary Management

Torrens University Australia
på universitet Fuldtid Deltid 3 - 6 år Kontakt skolen Australien Sydney Leura Fitzroy Melbourne Brisbane Adelaide New Zealand Auckland + 8 mere

Bachelor i fødevarer iværksætteri

Aeres University of Applied Sciences
på universitet Fuldtid 1 år September 2019 Holland Almere Dronten Canada Halifax Regional Municipality + 3 mere

Mad: der er ingen anden produkt i verden, at alle bruger og køber dagligt. Mad påvirkninger hvem vi er, forårsager politiske konflikter, men også bringer folk sammen. I årtier har mad været rigelig for mange mennesker i denne verden, endnu ikke er blevet værdsat dermed. I en stadigt skiftende verden med en voksende befolkning, vil vi brug for mere mad hver årti. På den anden side: fødevarer er noget, vi nyde sammen.

Bachelor i forvaltningen af ​​fødevarekæden

Aeres University of Applied Sciences
på universitet Fuldtid 1 år September 2019 Holland Dronten Almere Canada Halifax Regional Municipality + 3 mere

Aeres University of Applied Sciences giver de studerende en uddannelse i fødevarekæden management rettet mod en lederkarriere i en af ​​følgende profiler:

Bachelor i europæiske fødevarer forretning

Aeres University of Applied Sciences
på universitet Fuldtid 4 år September 2019 Holland Almere Dronten Canada Halifax Regional Municipality + 3 mere

Dette 4 år Bachelorgrad vil fokusere på iværksætteri og innovation i Den Europæiske Fødevaresikkerhedsautoritet Business. De første to år vil du modtage et fundament i business management, marketing og fødevarer produktudvikling.

Bachelor i international fødevarevirksomhed

Aeres University of Applied Sciences
på universitet Fuldtid 4 år September 2019 Holland Dronten Canada Halifax Regional Municipality Almere + 3 mere

Den International Food Business program er unik på mange måder, men først og fremmest fordi den tilbydes af en hollandsk og en canadisk Universitet, som begge tilbyder deres bacheloruddannelse til studerende, der gennemfører dette program, Studerende studere både i Canada og i Holland i løbet af de 4 års studier.

Bachelor i Food System: Ledelse, Bæredygtighed og Teknologier

University of Parma
på universitet Fuldtid 3 år Oktober 2019 Italien Parma

Den bacheloruddannelse, Food Systems: Bæredygtighed, Ledelse og Teknologi, forbereder eleverne til at blive ekspert Food Systems ledere. Programmet giver eleverne den tværfaglige viden, der er nødvendig for at arbejde i erhvervslivet, miljøet og naturressourceforvaltningen inden for fødevarebranchen. Den faglige profil er i overensstemmelse med strategien for bæredygtig udvikling, der er skitseret i Europa-Kommissionens meddelelse om "Innovation for bæredygtig vækst: En bioøkonomi for Europa".

Bachelor i gastronomi og kulinarisk kunst

Antalya Bilim University
på universitet Fuldtid 8 måneder September 2019 Tyrkiet Antalya

Gastronomi og kulinarisk kunst inkorporerer en filosofi om kunst og kultur samt at være en videnskab om at spise-drikke. Culinary Arts, der længe har været blandt programmerne fra forskellige internationale universiteter og institutter, har også været et samlingspunkt i Tyrkiet. Det faktum, at kulturstrukturen ændrer sig og turismen er den sektor, der udvikler sig hurtigst i Tyrkiet, har spillet en betydelig rolle i dette resultat.

Bachelor i kulinarisk kunst

Ducasse Education - Centre de Formation Alain Ducasse
på universitet Fuldtid 3 år Kontakt skolen Frankrig Paris

Med bacheloruddannelsen i kulinarisk kunst vælger du en uddannelsesvej for excellence og erhverver i 3 år den komplette nødvendige kulinariske knowhow og ledelseskompetencer for at lykkes som chef og / eller leder i den internationale restaurantindustri eller at åbne din egen virksomhed .

Bachelor i International Fresh Business Management

Fontys University of Applied Sciences
på universitet Fuldtid 48 måneder September 2020 Holland Venlo

At finde friske produkter i dagens supermarkeder betragtes som helt normale. Men hvordan finder de vej til indkøbernes indkøbskurve? Hvordan fremstilles de, pakkes, handles, transporteres og sælges? Hvem 'udvikler' nye madkoncepter? Og meget vigtigt, hvordan er det garanteret, at alt er i god stand, sund og 'værdi for pengene'?