Filter
Bachelorgrader
Østrig Studietype: alle Hastighed: alle

Mad- og drikkevarevirksomhed i Østrig - Mad- og drikkevarevirksomhed-uddannelser i Østrig Mad- og drikkevarevirksomhed

En bachelor 's grad gives til studerende, der opfylder de nødvendige krav givet af universitet eller de går. Kravene omfatter tre til syv års fokus på et emne, der typisk betegnes som en større eller koncentration.

Østrig, officielt Republikken Østrig er en føderal republik og et land på omkring 8.470.000 mennesker i Centraleuropa.

Mad- og drikkevarevirksomhed i Østrig - Tag din Bachelor i Østrig. Alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Læs mere Minimer

1 Resultater i Mad- og drikkevarevirksomhed, Østrig

IMC University of Applied Sciences Krems

Curriculum for International Wine Business bacheloruddannelsen dækker erhvervslivet, juridiske, vinavl og vinfremstilling emner. ... [+]

Opret - Smag - Sælg

Hvilken bedre plads til at studere ledelsesgrundlag for den internationale vinvirksomhed end i hjertet af en af ​​Østrigs vigtigste vindyrkningsområder? Dybtgående indsigt i erhvervslivet og loven samt uddannelse i ønologi betyder, at vores kandidater er fuldt rustet til at påtage sig forretningsadministrationsopgaver - også på internationalt plan takket være kurser, der udelukkende læres på engelsk.

Kursus indholdErhvervsøkonomi, økonomi, lovInternational Wine BusinessVærktøjer og metoderPraktisk træningVed første øjekastVarighed: 3 år / 6 semestreFormat: fuld tidUndervisningssprog: EngelskFaglig uddannelse: Bachelor of Arts in Business (BA)Indtagelse: årligt, hvert år i septemberStudiegebyrer: € 363,36 per semester for EU / EØS-borgere, € 3900 for ikke-EU / EØS-borgere... [-]
Østrig Krems an der Donau
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
6 semestre
på universitet
Læs mere på dansk