Mad- og drikkevarevirksomhed i Østrig - Mad- og drikkevarevirksomhed-uddannelser i Østrig Mad- og drikkevarevirksomhed

En bachelor 's grad gives til studerende, der opfylder de nødvendige krav givet af universitet eller de går. Kravene omfatter tre til syv års fokus på et emne, der typisk betegnes som en større eller koncentration.Østrig, officielt Republikken Østrig er en føderal republik og et land på omkring 8.470.000 mennesker i Centraleuropa.Mad- og drikkevarevirksomhed i Østrig - Tag din Bach… Læs mere

En bachelor 's grad gives til studerende, der opfylder de nødvendige krav givet af universitet eller de går. Kravene omfatter tre til syv års fokus på et emne, der typisk betegnes som en større eller koncentration.

Østrig, officielt Republikken Østrig er en føderal republik og et land på omkring 8.470.000 mennesker i Centraleuropa.

Mad- og drikkevarevirksomhed i Østrig - Tag din Bachelor i Østrig. Alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Minimer
IMC University of Applied Sciences Krems
Krems an der Donau, Austria

Curriculum for International Wine Business bacheloruddannelsen dækker erhvervslivet, juridiske, vinavl og vinfremstilling emner.

Curriculum for International Wine Business bacheloruddannelsen dækker erhvervslivet, juridiske, vinavl og vinfremstilling emner. -
Bachelor
Fuldtid
6 semestre
Engelsk
01 Sep 2020
31 Mar 2020
på universitet