Filter
Bachelorgrader
Europa Studietype: alle Hastighed: alle

Mad- og drikkevarevirksomhed Europa - Mad- og drikkevarevirksomhed-programmer Mad- og drikkevarevirksomhed Europa

En bachelor 's graden tildeles ved den vellykkede afslutning af en bachelor akademisk program. Det er ofte den første grad en elev har modtaget i hans eller hendes akademiske karriere. Det tager typisk fire års fuldtidsstudium at tjene en bachelorgrad.

I alt er der over 4000 højere læreanstalter i Europa, der tilbyder en bred vifte af kurser på bachelor-, master-og ph.d.-niveau. Med flere og flere af disse organisationer, der tilbyder engelsk som uddannelse for i det mindste nogle af deres uddannelser, er universiteterne i Europa nu er af højere kvalitet end nogensinde før. Universiteterne i Europa tilbyder en venlig velkomst til udenlandske studerende og give et kursus af viden, der opfylder deres erhverv behov i dagens globale efterspørgsel.

Mad- og drikkevarevirksomhed Europa - Tag din Mad- og drikkevarevirksomhed Europa. Få alle Bachelor program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

5 Resultater i Mad- og drikkevarevirksomhed, Europa

Andre muligheder inden for dette studieområde:
University of Parma

Den bacheloruddannelse, Food Systems: Bæredygtighed, Ledelse og Teknologi, forbereder eleverne til at blive ekspert Food Systems ledere. Programmet giver eleverne den tvæ ... [+]

.

Den bacheloruddannelse, Food Systems: Bæredygtighed, Ledelse og Teknologi, forbereder eleverne til at blive ekspert Food Systems ledere. Programmet giver eleverne den tværfaglige viden, der er nødvendig for at arbejde i erhvervslivet, miljøet og naturressourceforvaltningen inden for fødevarebranchen. Den faglige profil er i overensstemmelse med strategien for bæredygtig udvikling, der er skitseret i Europa-Kommissionens meddelelse om "Innovation for bæredygtig vækst: En bioøkonomi for Europa".

Mere specifikt er kursusuddannelsen rettet mod at udstyre studerende med tværfunktionelle kompetencer, der kombinerer forståelse af supply chain og økonomi og business management færdigheder med teknologisk knowhow til fødevareforsyning og bevaring samt miljømæssig bæredygtighed. Resultatet er en tværfaglig studieplan fokuseret på metodologiske aspekter og grundlæggende færdigheder, der fortsat vil være nyttige i fremtiden.... [-]

Italien Parma
Oktober 2019
Italiensk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Antalya Bilim University

Gastronomi og kulinarisk kunst inkorporerer en filosofi om kunst og kultur samt at være en videnskab om at spise-drikke. Culinary Arts, der længe har været blandt program ... [+]

Oversigt

Gastronomi og kulinarisk kunst inkorporerer en filosofi om kunst og kultur samt at være en videnskab om at spise-drikke. Culinary Arts, der længe har været blandt programmerne fra forskellige internationale universiteter og institutter, har også været et samlingspunkt i Tyrkiet. Det faktum, at kulturstrukturen ændrer sig og turismen er den sektor, der udvikler sig hurtigst i Tyrkiet, har spillet en betydelig rolle i dette resultat. I denne forbindelse er målet med Gastronomy and Culinary Arts at uddanne kokke, der kan tilbyde prøver af lokalt og internationalt køkken og blive kandidater til at være køkkenkokke og chefer i fødevare- og drikkevaresektoren. De forventes også at bidrage til at øge antallet af kvalificerede og uddannede personer, der er meget nødvendige i indkvartering og mad og drikke industrier. Disse personer trænes i en måde at forbedre deres kommunikation og administrative viden og færdigheder, og de vil generelt have roller i servicebranchen.... [-]

Tyrkiet Antalya
September 2019
Engelsk
Fuldtid
8 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Ducasse Education - Centre de Formation Alain Ducasse

Med bacheloruddannelsen i kulinarisk kunst vælger du en uddannelsesvej for excellence og erhverver i 3 år den komplette nødvendige kulinariske knowhow og ledelseskompeten ... [+]

Med bacheloruddannelsen i kulinariske kunst vælger du en uddannelsesvej for excellence og erhverver i 3 år den komplette nødvendige kulinariske knowhow og ledelseskompetencer for at lykkes som chef og / eller leder i den internationale restaurantindustri eller for at åbne din egen virksomhed .

Program højdepunkterUdvikle dobbelte færdigheder inden for teknik og ledelseDrage fordel af en høj standard overførsel af viden af ​​højt kvalificerede fakultet medlemmerUnikke undervisningsmetoder, der kombinerer små gruppeindstillinger og høj praksisniveau for at drage fordel af en personlig opfølgning, effektiv læring og optimeret undervisningVirkelige professionelle livssituationer gennem praktikophold, business game og end-of-studies projektDeltag i et internationalt uddannelsesprogram med et program undervist på engelskProgramindhold... [-]
Frankrig Paris
Kontakt skolen
Engelsk,Fransk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
IMC University of Applied Sciences Krems

Curriculum for International Wine Business bacheloruddannelsen dækker erhvervslivet, juridiske, vinavl og vinfremstilling emner. ... [+]

Opret - Smag - Sælg

Hvilken bedre plads til at studere ledelsesgrundlag for den internationale vinvirksomhed end i hjertet af en af ​​Østrigs vigtigste vindyrkningsområder? Dybtgående indsigt i erhvervslivet og loven samt uddannelse i ønologi betyder, at vores kandidater er fuldt rustet til at påtage sig forretningsadministrationsopgaver - også på internationalt plan takket være kurser, der udelukkende læres på engelsk.

Kursus indholdErhvervsøkonomi, økonomi, lovInternational Wine BusinessVærktøjer og metoderPraktisk træningVed første øjekastVarighed: 3 år / 6 semestreFormat: fuld tidUndervisningssprog: EngelskFaglig uddannelse: Bachelor of Arts in Business (BA)Indtagelse: årligt, hvert år i septemberStudiegebyrer: € 363,36 per semester for EU / EØS-borgere, € 3900 for ikke-EU / EØS-borgere... [-]
Østrig Krems an der Donau
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
6 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Fontys University of Applied Sciences

At finde friske produkter i dagens supermarkeder betragtes som helt normale. Men hvordan finder de vej til indkøbernes indkøbskurve? Hvordan fremstilles de, pakkes, handl ... [+]

Hvad er Fresh Business?

At finde friske produkter i dagens supermarkeder betragtes som helt normale. Men hvordan finder de vej til indkøbernes indkøbskurve? Hvordan fremstilles de, pakkes, handles, transporteres og sælges? Hvem 'udvikler' nye madkoncepter? Og meget vigtigt, hvordan er det garanteret, at alt er i god stand, sund og 'værdi for pengene'? Alle disse spørgsmål og mange flere skal besvares af fagfolk i verden af ​​frisk forretning.

Verden af ​​international frisk forretning dækker al den primære produktion af friske produkter på alle tænkelige områder: fra kød over mejeri, blomster, planter, svampe og nødder til alle slags frugter og grøntsager. Ud over produktionen er også de første trin i behandlingen af ​​de primære produkter en del af vores verden af ​​frisk forretning. Men glem ikke hele det omgivende miljø hos leverandører, konsulenter og logistiske serviceudbydere, der udgør en integreret del af dette dynamiske forretningsområde. Ja, det handler om produkter og tjenester, men bundlinjen er, det handler altid om mennesker. Mennesker, der ser det som deres udfordring at opfylde de sande behov hos forbrugerne over hele kloden: Sund og sikker mad og et hyggeligt og personligt indrettet opholdsrum.... [-]

Holland Venlo
September 2020
Engelsk,Tysk
Fuldtid
48 måneder
på universitet
Læs mere på dansk