BACHELORSTUDIES

Mad- og drikkevarevirksomhed i Frankrig - Mad- og drikkevarevirksomhed-uddannelser i Frankrig Mad- og drikkevarevirksomhed

En bachelor 's grad er kendetegnende for de videregående uddannelser. Det gives til dem, der dedikerer tre til syv år på at studere et specifikt program. En bachelor 's grad kan være tjent i en række forskellige discipliner i kunst og videnskab.

Frankrig tilbyder en fantastisk videregående uddannelsessystem til ikke kun dens borgere, men også udlændinge. Landet 's dynamiske kultur tiltrækker udenlandske studerende og dem interesseret i at forfølge internationale kurser. Frankrig har en tradition for videnskabelig og teknologisk innovation. Dette sikrer, at forskere fuldt ud at udnytte deres kreativitet.

Mad- og drikkevarevirksomhed i Frankrig - Tag din Bachelor i Frankrig. Alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

1 Resultater i Mad- og drikkevarevirksomhed, Frankrig Filter

Bachelor i kulinarisk kunst

Ecole Ducasse - Paris Campus
Bachelor
07 Sep 2020
<
Fuldtid
<
3 år
Engelsk
Fransk
på universitet

Med bacheloruddannelsen i kulinarisk kunst vælger du en uddannelsesvej for excellence og erhverver i 3 år den komplette nødvendige kulinariske knowhow og ledelseskompetencer f ...

Læs mere