$close

Filtre

Se resultater

Mad- og drikkevarevirksomhed i Japan - Mad- og drikkevarevirksomhed-uddannelser i Japan Mad- og drikkevarevirksomhed

Bachelorgrader fra akkrediterede gymnasier og universiteter kan være vigtige trædesten mod en succesfuld karriere.Den mest almindelige form for bacheloruddannelse er en bachelor 's grad, normalt tildeles efter fire års succesfuld undersøgelseJapan har en af ​​de stærkt integrerede videregående uddannelsessystemer i Asien. Japans tilgang til videnskab og teknologi er meget populære… Læs mere

Bachelorgrader fra akkrediterede gymnasier og universiteter kan være vigtige trædesten mod en succesfuld karriere.Den mest almindelige form for bacheloruddannelse er en bachelor 's grad, normalt tildeles efter fire års succesfuld undersøgelse

Japan har en af ​​de stærkt integrerede videregående uddannelsessystemer i Asien. Japans tilgang til videnskab og teknologi er meget populære og dermed deres uddannelsesniveau meget struktureret fra barndom til primær gennem sekundær til tertiære niveauer. Med 126 millioner mennesker, der bor i Japan har en kulturel rigt miljø. Større Tokyo-området er det største byområde i verden, med over 30 millioner indbyggere.

Mad- og drikkevarevirksomhed i Japan - Tag din Bachelor i Japan. Alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Minimer
Læs mere om at studere i Japan
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Anbefalet Seneste Titel
  • Anbefalet
  • Seneste
  • Titel
Tokyo Kasei Gakuin University
Machida, Japan

Baseret på diætternes viden og færdigheder og ved at inkorporere en bred vifte af kulturer såsom erhvervsliv og uddannelse, evnen til at opdage og løse forskellige madrelatere ... +

Baseret på diætternes viden og færdigheder og ved at inkorporere en bred vifte af kulturer såsom erhvervsliv og uddannelse, evnen til at opdage og løse forskellige madrelaterede problemer og evnen til at skabe og foreslå "mad der praktiserer velhavende liv" Nourish . Der er også rigelige praktiske programmer i samarbejde med lokalsamfund og virksomheder. Efter eksamen udvides feltet ikke kun til diætistområdet, men også til fødevarevirksomhed, koordinator og uddannelse. -
Bachelor
Japansk
Apr 2022
på universitet
 
Le Cordon Bleu University Kobe - Tokyo
Kobe, Japan

Iværksætteri og forretningsadministration: At udvikle en sund forståelse for iværksætteri og iværksætterprocessen og give de studerende mulighed for at konceptualisere og pla ... +

Iværksætteri og forretningsadministration: At udvikle en sund forståelse for iværksætteri og iværksætterprocessen og give de studerende mulighed for at konceptualisere og planlægge udviklingen af enten et hotel, restaurant, mad, vin, turisme, gæstfrihed eller eventrelateret virksomhed fra et iværksætterperspektiv. Introduktion til iværksætteri og iværksætterudviklingsteori om iværksætterindstillinger og -egenskaber Etiske, sociale og bæredygtige fremgangsmåder Pathways til iværksættervirksomheder Industrien og organisationen Markedsføringsplanen Finansiering: Kontanter; Startomkostninger; Fortjeneste og tab 2. Mad- og drikkevareomkostningskontrol: En oversigt over branchen og lederen Håndtering af indtægter og udgifter, der håndterer fødevareproduktionsprocessen Mad- og drikkevarepriser Menu Analyse Arbejdsomkostningsstandarder Diskrimineringslove, mobning på arbejdspladsen og chikane Indkomstkontrol og brug af Teknologi 3. Fødevarekvalitetsstyring: Hvad er fødevarekvalitet? Fødevareproduktion og konserveringskontrol af allergener i fødevarer Udvikling af et fødevaresikkerhedsprogram Understøttelse af dokumenter i et fødevaresikkerhedsprogram Revision af et fødevaresikkerhedsprogram 4. Restaurantkoncepter: Restaurantkoncepter og målmarkeder Placering, placering, placeringsmarkedsføring Menuen og menuplanlægning Principperne for Restaurantdesign og layout Udstyr til køkken og barer Finansplanen og juridiske forpligtelser Forretningsplanen -
Bachelor
Japansk
Apr 2022
Online