$close

Filtre

Se resultater

Mad- og drikkevarevirksomhed Kobe - Mad- og drikkevarevirksomhed-uddannelser i Kobe Mad- og drikkevarevirksomhed, Kobe

En bachelor 's grad er en akademisk grad fra universiteter og højere læreanstalter. For at tjene en bachelor 's grad, skal du udfylde de nødvendige kurser, der kan vare tre til syv år, afhængigt af din institution tilmelding.Japan har en af ​​de stærkt integrerede videregående uddannelsessystemer i Asien. Japans tilgang til videnskab og teknologi er meget populære og dermed… Læs mere

En bachelor 's grad er en akademisk grad fra universiteter og højere læreanstalter. For at tjene en bachelor 's grad, skal du udfylde de nødvendige kurser, der kan vare tre til syv år, afhængigt af din institution tilmelding.

Japan har en af ​​de stærkt integrerede videregående uddannelsessystemer i Asien. Japans tilgang til videnskab og teknologi er meget populære og dermed deres uddannelsesniveau meget struktureret fra barndom til primær gennem sekundær til tertiære niveauer. Med 126 millioner mennesker, der bor i Japan har en kulturel rigt miljø. Større Tokyo-området er det største byområde i verden, med over 30 millioner indbyggere.

Kobe er en meget populær by i Japan. Hvert år hundredvis af internationale og nationale studerende flytter til Kobe for at opnå god kvalitet i undervisningen. Universiteter som Kobe University og Kobe Design Universiteterne er kendt for deres infrastruktur og faciliteter.

Mad- og drikkevarevirksomhed Kobe - Tag din Bachelor i Kobe. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Læs mere om at studere i Japan
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Anbefalet Seneste Titel
  • Anbefalet
  • Seneste
  • Titel
Le Cordon Bleu University Kobe - Tokyo
Kobe, Japan

Iværksætteri og forretningsadministration: At udvikle en sund forståelse for iværksætteri og iværksætterprocessen og give de studerende mulighed for at konceptualisere og pla ... +

Iværksætteri og forretningsadministration: At udvikle en sund forståelse for iværksætteri og iværksætterprocessen og give de studerende mulighed for at konceptualisere og planlægge udviklingen af enten et hotel, restaurant, mad, vin, turisme, gæstfrihed eller eventrelateret virksomhed fra et iværksætterperspektiv. Introduktion til iværksætteri og iværksætterudviklingsteori om iværksætterindstillinger og -egenskaber Etiske, sociale og bæredygtige fremgangsmåder Pathways til iværksættervirksomheder Industrien og organisationen Markedsføringsplanen Finansiering: Kontanter; Startomkostninger; Fortjeneste og tab 2. Mad- og drikkevareomkostningskontrol: En oversigt over branchen og lederen Håndtering af indtægter og udgifter, der håndterer fødevareproduktionsprocessen Mad- og drikkevarepriser Menu Analyse Arbejdsomkostningsstandarder Diskrimineringslove, mobning på arbejdspladsen og chikane Indkomstkontrol og brug af Teknologi 3. Fødevarekvalitetsstyring: Hvad er fødevarekvalitet? Fødevareproduktion og konserveringskontrol af allergener i fødevarer Udvikling af et fødevaresikkerhedsprogram Understøttelse af dokumenter i et fødevaresikkerhedsprogram Revision af et fødevaresikkerhedsprogram 4. Restaurantkoncepter: Restaurantkoncepter og målmarkeder Placering, placering, placeringsmarkedsføring Menuen og menuplanlægning Principperne for Restaurantdesign og layout Udstyr til køkken og barer Finansplanen og juridiske forpligtelser Forretningsplanen -
Bachelor
Japansk
Apr 2022
Online