BACHELORSTUDIES.DK

Mad- og drikkevarevirksomhed Antalya - Mad- og drikkevarevirksomhed-uddannelser i Antalya Mad- og drikkevarevirksomhed, Antalya

En bachelorgrad er en post-gymnasial eksamensbevis efter endt 120 point. Det tager normalt otte semestre at fuldføre en bacheloruddannelse. Mens udfylde en bachelor-kursus, kandidater nødt til at studere generelle kurser og valgte et stort specifikt emne. En bacheloruddannelse kan også kaldes en studentereksamen i visse lande.

Universiteterne i Tyrkiet giver enten to eller fire års uddannelse for universitetsstudier, mens kandidatuddannelser sidste minimum to år. Der er omkring 820 videregående uddannelsesinstitutioner i Tyrkiet, herunder 76 universiteter med en samlet elev indskrivning af over 1 million. Kvaliteten af ​​undervisning på de tyrkiske universiteter varierer meget, nogle give undervisning og faciliteter på lige fod med internationalt anerkendte skoler.

Antalya kunne være verdens fjerde mest besøgte by, men det har også mere end 32 tusinde studerende. De fleste af dem er på Akdeniz University. Der er også to flere universiteter - Antalya International University og AKEV Antalya University, der blev startet frisk i 2012.

Mad- og drikkevarevirksomhed Antalya - Tag din Bachelor i Antalya. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Mad- og drikkevarevirksomhed, Antalya Filter

Bachelor i gastronomi og kulinarisk kunst

Antalya Bilim University
på universitet Fuldtid 8 måneder September 2019 Tyrkiet Antalya

Gastronomi og kulinarisk kunst inkorporerer en filosofi om kunst og kultur samt at være en videnskab om at spise-drikke. Culinary Arts, der længe har været blandt programmerne fra forskellige internationale universiteter og institutter, har også været et samlingspunkt i Tyrkiet. Det faktum, at kulturstrukturen ændrer sig og turismen er den sektor, der udvikler sig hurtigst i Tyrkiet, har spillet en betydelig rolle i dette resultat.