BACHELORSTUDIES

Mad- og drikkevarevirksomhed Philadelphia - Mad- og drikkevarevirksomhed-uddannelser i Philadelphia Mad- og drikkevarevirksomhed, Philadelphia

Bachelorgrader fra akkrediterede gymnasier og universiteter kan være vigtige trædesten mod en succesfuld karriere.Den mest almindelige form for bacheloruddannelse er en bachelor 's grad, normalt tildeles efter fire års succesfuld undersøgelse

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Philadelphia er den største by Pennsylvania stat. Sammen med videregående uddannelser, byen er kendt for kunst og kultur. På østkysten, er Philadelphia den anden mest elev koncentreret by.

Mad- og drikkevarevirksomhed Philadelphia - Tag din Bachelor i Philadelphia. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Mad- og drikkevarevirksomhed, Philadelphia Filter

Bacheloruddannelse i Restaurant Management

The Restaurant School at Walnut Hill College
Bachelor
<
Fuldtid
<
Deltid
<
120 uger
Engelsk
på universitet

Bacheloruddannelsen i Restaurant Management henvender sig til de studerende, der er på udkig efter en karriere i restaurant og foodservice industrien.

Læs mere