$close

Filtre

Se resultater

Madteknologi-programmer, Søg efter den bedste Bachelor-programmer her! - Bachelor

Afslutningen af ​​en bachelorgrad er en vigtig præstation i ens uddannelsesrejse. Fire års intensiv universitetsstudie fortsætter med at producere velafrundede kandidater, der er villige til direkte at komme ind i kvalificerede job. Du har måske undret dig, hvad er en bachelor i fødevareteknologi? Programmer fokuserer ofte på forskellige aspekter af branchen, såsom forarbejdning, sikk… Læs mere

Afslutningen af ​​en bachelorgrad er en vigtig præstation i ens uddannelsesrejse. Fire års intensiv universitetsstudie fortsætter med at producere velafrundede kandidater, der er villige til direkte at komme ind i kvalificerede job.

Du har måske undret dig, hvad er en bachelor i fødevareteknologi? Programmer fokuserer ofte på forskellige aspekter af branchen, såsom forarbejdning, sikkerhed, opbevaring, kvalitetskontrol og ernæring. Studerende har en tendens til at starte med at opbygge et stærkt fundament i videnskaben ved at tage kurser i avanceret matematik, kemi, biologi og fysik. Når de mestrer teorien, skal de blive velbevandrede inden for emner som emballage, sensorisk evaluering, fødevareteknik og produktudvikling.

Kandidater finder, at de ser på industrialiserede fødevaresystemer fra et helt andet perspektiv. De kan udvikle mere raffinerede smag, der gør dem i stand til at nyde desserter, drikkevarer og gourmetpris på et nyt niveau. På grund af verdens voksende befolkning og stærke efterspørgsel finder mange arbejde lige efter eksamen.

Undervisningsrenter varierer mellem institutionerne. Udsatte studerende kan muligvis beregne udgifterne til uddannelse ved at bruge oplysninger på en skoles hjemmeside. De fleste gymnasier har finansielle hjælpeafdelinger til at tilbyde lån og stipendier til dem, der kvalificerer sig til dem.

Jobmuligheder afhænger meget af elevens interesser og evner. Dem, der har det godt i videnskabskurser, kan senere arbejde i et laboratorium eller produktionsanlæg. Kreative alumner kan finde beskæftigelse med at udvikle nye produkter, teknikker og opskrifter. Analytiske, detaljerede personer kan bruge deres uddannelse til at arbejde i overensstemmelse med lovgivningen i enten den offentlige eller private sektor. Andre specialiserer sig i transport og logistik. Entrepreneurial-minded kandidater kan starte deres egen købkæde eller måltid forberedelse virksomhed.

Studerende vil sandsynligvis finde institutioner, der tilbyder madteknologi grader i Europa, Asien og ud over. Før du tilmelder dig fuldtid, kan nogle studerende være i stand til at komme videre ved at tage kurser online. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
Latvia University of Life Sciences and Technologies
Jelgava, Letland

Formålet med det akademiske bachelorprogram er at forberede en konkurrencedygtig og vidende specialist inden for fødevareproduktion, kvalitet og innovation, der er i stand til ... +

Formålet med det akademiske bachelorprogram er at forberede en konkurrencedygtig og vidende specialist inden for fødevareproduktion, kvalitet og innovation, der er i stand til at organisere kvalitetsstyring og udvikling af innovationer i fødevarevirksomheder, til at udføre kreativ forskning og danne grundlaget til videre studier i videregående uddannelser. -
Bachelor
Fuldtid
4 år
Engelsk
Sep 2022
på universitet
 
Universidad de Leon
León, Spanien

Vi uddanner fagfolk, der er i stand til at designe og overvåge teknologiske processer i fødevareindustrien, styre og kontrollere kvaliteten af produkter i hele fødevarekæden o ... +

Vi uddanner fagfolk, der er i stand til at designe og overvåge teknologiske processer i fødevareindustrien, styre og kontrollere kvaliteten af produkter i hele fødevarekæden og træne og rådgive om fødevarespørgsmål. -
Bachelor
Fuldtid
8 semestre
Spansk
på universitet
 
Van Hall Larenstein, University of Applied Sciences
Velp, Holland

Er du en innovativ, entusiastisk og forretningsorienteret person med en passion for fødevaresikkerhed og madinnovation? Er du interesseret i en bachelorstudie med en praktisk ... +

Er du en innovativ, entusiastisk og forretningsorienteret person med en passion for fødevaresikkerhed og madinnovation? Er du interesseret i en bachelorstudie med en praktisk tilgang? Studer på Food Technology (BSc) ved Van Hall Larenstein i Holland. -
BSc
Fuldtid
4 år
Engelsk
Sep 2023
01 Aug 2023
på universitet
 

Få et stipendium på op til $ 10000

Opdag de muligheder, vores stipendium kan give dig.
University of Chemistry and Technology, Prague
Prag, Tjekkiet

På Fakultet for Fødevare- og Biokemisk Teknologi retter de studerende deres studier enten mod biokemi, mikrobiologi og bioteknologi eller mod fødevarekemi, fødevareanalyse, er ... +

På Fakultet for Fødevare- og Biokemisk Teknologi retter de studerende deres studier enten mod biokemi, mikrobiologi og bioteknologi eller mod fødevarekemi, fødevareanalyse, ernæring og fødevareteknologier på den anden side ved korrekt at vælge valgfrie kurser. Du kan vælge en af to specialiseringer, der tilbydes af dette fakultet. Speciale - Biokemi og Bioteknologi Ved at vælge Biokemi og Bioteknologi får de studerende mulighed for at fokusere på biokemi og forskellige typer bioteknologier. Specialiseringen giver således både generel biokemi viden samt færdigheder inden for forskellige bioteknologiske områder såsom fremstilling af rene kemikalier, biologisk aktive molekyler og biobrændstoffer. Denne specialisering giver også færdigheder til teknologier, der løser miljøproblemer. Speciale - Fødevarekemi og -teknologi Med speciale i fødevarekemi og -teknologi har eleverne fokus på både fødevarekemi og forskellige fødevareteknologier. Denne specialisering giver en unik kombination af kemiske, analytiske og teknologiske aspekter, hvilket giver eleverne mulighed for at få et overblik over området for moderne og traditionel fødevareproduktion samt evnen til at vurdere virkningen af brugte forarbejdningsprocesser på fødevareprodukters ernæringsmæssige egenskaber . -
BSc
Fuldtid
3 år
Engelsk
Sep 2022
på universitet
 
Universiti Kuala Lumpur- UniKL
Kuala Lumpur, Malaysia

Dette program anvender principperne for kemiteknik og fødevarekemi til storskalaforarbejdning af fødevarer.Fødevarer skal være nærende, dvs. give de essentielle næringsstoffer ... +

Dette program anvender principperne for kemiteknik og fødevarekemi til storskalaforarbejdning af fødevarer.Fødevarer skal være nærende, dvs. give de essentielle næringsstoffer for vækst og sundhed; de skal være sikre, fri for farlige mikroorganismer og kemiske kontaminanter; og hvis de overhovedet skal indtages, skal de være attraktive i smag og udseende.I dette program lærer eleverne at tilpasse enhedsoperationerne i traditionel kemiteknik til de specifikke krav til fødevareforarbejdning.Hovedformålet med dette program er at gøre det muligt for veluddannede kemiingeniører at arbejde i fødevareindustrien, muligvis en af de største fremstillingsindustrier i Malaysia, kandidater fra UniKL kan sælges efter endt uddannelse. Programmet omfatter eksponering for områder inden for fødevarekemi, fødevaremikrobiologi, fødevareteknik, fødevaresikkerhed, fødevareforarbejdning og næringsværdien af fødevarer.Det er også designet til at give dybde og bredde til de relevante fysiske og biologiske videnskaber, som fødevarevidenskab og -teknologi er baseret på. -
Bachelor
Fuldtid
4 år
Engelsk
Sep 2022
på universitet
 
University of Parma
Parma, Italien

Gradkursus i matematik og teknologi er designet til at give kandidater med god grundlæggende og praktisk viden inden for de vigtigste sektorer inden for fødevarevidenskab og t ... +

Gradkursus i matematik og teknologi er designet til at give kandidater med god grundlæggende og praktisk viden inden for de vigtigste sektorer inden for fødevarevidenskab og teknologi. -
Bachelor
Fuldtid
Deltid
3 år
Engelsk
Okt 2022
Online og campus kombineret
på universitet
Online
 
Kaunas University of Technology
Kaunas, Litauen

At give folk sikker og sund mad af høj kvalitet dagligt er en af de vigtigste globale udfordringer, som fødevareforskere og -teknologer står over for i dag. Ved at læse bachel ... +

At give folk sikker og sund mad af høj kvalitet dagligt er en af de vigtigste globale udfordringer, som fødevareforskere og -teknologer står over for i dag. Ved at læse bachelor i Fødevarevidenskab og Teknologi på KTU får du de tværfaglige kompetencer og færdigheder, der er nødvendige for fremtidens fødevareteknolog inden for fødevarekemi, mikrobiologi, ernæring, teknologi og teknik. Du vil også integrere specialviden med det grundlæggende i iværksætteri og økonomi. Dette er en af få bacheloruddannelser i Litauen inden for fødevareteknologi, og den eneste, der er blevet tildelt det internationale EQAS-Food Label kvalitetsmærke. KTU er det eneste universitet i de baltiske lande, der tilbyder studier på internationalt niveau, der er akkrediteret med dette kvalitetsmærke. Adgang til fødevareteknologiske laboratorier, som er forsynet med teknologiske linjer i pilotskala, der bruges til at modellere og udføre forskellige teknologiske processer; De studerende opnår praktiske færdigheder, mens de arbejder sammen med erfarne fødevareteknologer og er involveret i den virkelige problemløsning; Kandidaterne fra dette program værdsættes af arbejdsgiverne for deres unikke blanding af færdigheder og viden inden for fødevareteknologier, fødevareteknik, fødevarekemi og mikrobiologi. -
BSc
Fuldtid
4 år
Engelsk
01 Sep 2022
på universitet
 
IPB University
Dramaga, Indonesien

Food Technology Program (FTP) ved Institut for Fødevarevidenskab og Teknologi, Fakultet for Landbrugsteknologi og Teknologi, Bogor Landbrugsuniversitet (IPB) er et grunduddann ... +

Food Technology Program (FTP) ved Institut for Fødevarevidenskab og Teknologi, Fakultet for Landbrugsteknologi og Teknologi, Bogor Landbrugsuniversitet (IPB) er et grunduddannelsesprogram, der fokuserer på at fremstille kandidater, der har kompetencer i at forarbejde fødevarer til det sikre, kvalitet og sunde fødevarer i industriel skala. -
Bachelor
Fuldtid
8 semestre
Engelsk
på universitet
 
Indonesia International Institute for Life Sciences (i3L)
Jakarta, Indonesien

Fødevareteknologi er en gren af ​​fødevarevidenskab som beskæftiger sig med de faktiske produktionsprocesser til at gøre fødevarer. For at opfylde og fastholde sin ernæringsmæ ... +

Fødevareteknologi er en gren af ​​fødevarevidenskab som beskæftiger sig med de faktiske produktionsprocesser til at gøre fødevarer. For at opfylde og fastholde sin ernæringsmæssige kvalitet, skal maden være både sikkert produceret og sikkert leveret til forbruger. Dette kræver behandling teknologier til at omdanne råvarer til fødevarer samt bevaring teknologier til at øge holdbarheden af ​​fødevarer ... -
Bachelor
Fuldtid
Engelsk
på universitet