BACHELORSTUDIES.DK

Bachelor i Malaysia - Bachelor-uddannelser i Malaysia Bachelor

Bacheloruddannelser i Malaysia tilbyde de studerende en bred vifte af studiemuligheder i Kuala Lumpur, Johor, Sarawak, Terengganu, Selangor og andre dele af landet. Malaysia har en række offentlige og private skoler, hvoraf mange har stærke samarbejdsrelationer med udenlandske institutioner i udlandet. Denne meget internationale aspekt gør det muligt for bachelor-studerende i Malaysia for at lære første hånd om den globaliserede virkelighed vores moderne tidsalder og de værdier tværkulturelle studier. Bachelorstuderende ved internationale universiteter i Malaysia har også muligheder for at opbygge et stærkt netværk, der overskrider grænser og vil fortsætte med at tjene dem selv efter endt uddannelse.

Bacheloruddannelser i Malaysia normalt vare fire til fem år, afhængigt af emnet for undersøgelsen. En lang række lærings-modes er ansat i den pædagogiske proces, med det formål at forholde sig til hver enkelt elev og deres forskellige læring modes.Information Systems Management, medicin, tandlæge, Electrical Engineering, Biotechnology, Økonomi og Ledelse er blot nogle af de bacheloruddannelser på universiteter og tekniske læreanstalter i Malaysia.

Hvis du er interesseret i at læse mere om bachelor kurser i Malaysia, bare rulle ned! Du kan anmode om at få sendt direkte til dig fra skolerne på få minutter ved hjælp af vores praktiske web-form.

resultater fundet Filter

Bachelor i elektroteknologi og elektronikteknik (Hons)

Xiamen University Malaysia
på universitet Fuldtid 4 år Februar 2020 Malaysia Selangor

Elektrisk og Elektronik (E

Grad i maskinteknik

University of Southampton Malaysia
på universitet Fuldtid 4 år Januar 2020 Malaysia Johor Bahru

Maskinteknik bringer kreativitet og design sammen med matematiske og videnskabelige principper og virkninger på tværs af en bred vifte af brancher. Mekaniske ingeniører bruger deres kreative, ledelsesmæssige, tekniske og analytiske færdigheder til at udvikle næste generationens teknologier inden for discipliner lige fra biomedicinsk, bæredygtig energi, flåde og luftfart til bilindustrien.

Bachelor of Accounting (Honours)

Tunku Abdul Rahman University College
på universitet Fuldtid 4 år Maj 2020 Malaysia Kuala Lumpur

Dette program giver et bredt spektrum af viden og færdigheder, der kræves til en karriere inden for regnskabs- og økonomifaget. Læreplanen dækker nøgleområder, såsom økonomisk regnskab

Bachelor of Accounting (Hon)

IUMW - International University of Malaya-Wales
på universitet Fuldtid 3 år Kontakt skolen Malaysia Kuala Lumpur

Modulerne vil give eleverne mulighed for at udvikle færdigheder i virksomhedernes økonomiske styring, kapitalmarked, koncept, principper og praksis om risiko, retur og værdi interagerer i den globale erhvervsliv.

Deltid-Bachelor of Business Administration

Mantissa College
på universitet Fuldtid Deltid 3 - 4 år Åben tilmelding Malaysia Kuala Lumpur USA Fullerton + 3 mere

Bachelor of Business Administration (BBA) kursus tilbydes i samarbejde med Paris Graduate School of Management, Frankrig (PGSM). Dette program vil forberede kandidaten til at starte en professionel karriere i enten business administration eller business management. Dette kursus har hjulpet mange elever til at analysere og evaluere virkelige færdigheder til alle arbejdssituationer eller miljøer, som de kan være en del af i fremtiden.

Bachelor i byplanlægning

Universiti Teknologi Malaysia
på universitet Fuldtid 4 år Februar 2020 Malaysia Skudai

Urban- og regionalplanlægningsprogrammet lægger vægt på tekniske, strategiske og generiske færdigheder, der kræves af planlæggere. Studerende indlægges med viden om principper for planlægning, kreativitet i design og problemløsning, analytisk og strategisk tænkning samt kompetence inden for forskning og praksis.

Bachelor of Education (Hons)

UNITAR
på universitet Fuldtid 3 år Januar 2020 Malaysia Selangor

Bachelor of Education (Hons) giver indsigt i forskellige områder inden for det brede uddannelsesområde. Studerende vil lære kommunikation og kritisk tænkning færdigheder samt ledelse og ledelse i uddannelse. I dag er undervisere en af de mest værdsatte professionelle grupper, hvilket gør kurset særligt vigtigt for fremtidens lærere.

Victoria University Bachelor of Business

Sunway University
på universitet Fuldtid 3 år Januar 2020 Malaysia Shah Alam

Victoria University (VU) Bachelor of Business Program på Sunway tilbyder forretningsstuderende en fokuseret læringserfaring, der tilføjer værdi ud over disciplin og teknisk viden, dyrker og udvikler faglige og personlige egenskaber højt værdsat af arbejdsgivere.

Bachelor of Science i teknik teknologi

Tati University College
på universitet Fuldtid Januar 2020 Malaysia Chukai

Bachelor of Engineering Technology (Honours) Mekatronik på TATI University College lægger vægt på grundlæggende elektriske og elektroniske kurser såsom kredsløbsteori, elektronik-system, digital elektronik, microcontroller og indlejret system.

Bachelor i maskinindustrien (Hons)

​Universiti Tenaga Nasional (UNITEN)
på universitet Fuldtid 4 år Kontakt skolen Malaysia Shah Alam George Town + 1 mere

Dette kursus er certificeret af den malaysiske agenturet kvalifikationer.

Bachelor - University of Wollongong (UOW) programmer

INTI International University & Colleges, Malaysia
på universitet Fuldtid Januar 2020 Malaysia Kuala Lumpur Batu Pahat

UOW er på forkant med moderne universiteter demonstreret ved sine globale placeringer for de bedste moderne universiteter i QS Top 50 Under 50 Rankings 2015 og Times Higher Education Top 100 Under 50 Rankings 2015. Akademisk støtte og fremragende undervisning kvalitet sat UOW kandidater på en bane for karriere-succes og give dem mulighed for at give tilbage til deres lokalsamfund. Faktisk for niende år i træk UOW er rangeret i top 1% af universiteter i QS World University Rankings Graduate Arbejdsgivere undersøgelse 2015/2016.

Bachelor of Engineering (Elektronik, Elektriske, Mekaniske, Mekatronik, Kemisk, Olie Og Gas, Olie, Civil, Arkitektur)

Lakshveer Overseas Solution
på universitet Fuldtid 3 år Kontakt skolen Malaysia Kuala Lumpur

Malaysiske universiteter tilbyder et omfattende udvalg af ingeniørdisciplin fra stiftelse og eksamensbevis til bachelor- og kandidatuddannelser inden for el- og elektronikteknik, kemiteknik og maskinteknik.

Bacheloruddannelse i ledelse (med samarbejde mellem Sekolah Tinggi Ilmu Økonomi Tri Dharma, Bandung, Indonesien)

Ranaco Education & Training Institute
på universitet Fuldtid Januar 2020 Malaysia Kijal

Formålet med dette program er at producere kyndige og kompetente kandidater på ledelses- og administrationsområder. Den studerende vil blive udsat for den reelle procedure i ledelsesfeltet, og de vil kunne identificere problemer på ledelsesområdet, indsamlede data og relevant formel samt implementere politik og planlægning.

Bachelor of Business (Hons) Finans

HELP University
på universitet Fuldtid 3 år August 2020 Malaysia Kuala Lumpur

Dette program giver streng træning i teori og anvendelser af finansiering. Programmet involverer en kerne i mainstream finansiering suppleret med studier i relaterede kvantitative teknikker og metoder, økonomi og ledelse.

Bachelor of Bogføring (Hons)

Infrastructure University Kuala Lumpur
på universitet Fuldtid 42 måneder Kontakt skolen Malaysia Kajang

Dette program giver konkret viden om regnskab, finans, beskatning, revision, koster, ledelse og økonomi. Formålet med programmet er at producere kompetente og engagerede revisorer, der besidder de egenskaber og færdigheder, der kræves i revisionsbranchen og at udvikle en holistisk forståelse af virksomhedsdrift, især i alle funktionelle områder af regnskab. Gennem Industrial Placering på etablerede virksomheder, vil de studerende være i stand til at have værdifulde hands-on erfaring i det virkelige liv arbejdsmiljøer.