Filter
Bachelorgrader
Studietype: Alle Hastighed: Alle

Marineteknologi-programmer, Søg efter den bedste Bachelor-programmer her! - Bachelor

I dagens konkurrenceprægede marked ser mange en bachelorgrad som den mindste uddannelsesgrad, der kræves for at komme ind i den faglige arbejdsstyrke og opretholde en selvfinansieret økonomi. De, der studerer på fuld tid i cirka fire år, kan opnå en bachelorgrad.

Hvad er en bachelor i Maritime Engineering? De fleste programmer tilpasser civile, industrielle og maskintekniske kurser til offshore-konstruktion. Studerende starter med teoretiske kurser og anvender viden om emner som opdrift og hydraulik til produkter og systemer til den virkelige verden. Havene er overflod af tekniske udfordringer, såsom hårdt vejr, store dybder og isolering fra bymiljøer. Studerende er uddannet til at tilpasse løsninger til de unikke aspekter af marine miljøer.

Studerende nyder godt af uddannelsen på flere måder. Kravene til ingeniøruddannelsen udvikler opmærksomhed på detaljer. Persistens er lært ved at beskæftige sig med problemer og fejl. Behovet for at blive organiseret bygger projektledelseskompetencer hos eleverne. Udover at forberede dem til arbejdsstyrken hjælper disse færdigheder kandidater med at ændre livsforholdene.

Omkostningerne ved at tjene en bachelorgrad i maritime ingeniørvirksomhed afhænger af institutionen og dens placering. De fleste universiteter har en forudbestemt pris pr. Kredit time for bachelor kurser. Hvis omkostningsoplysninger ikke er tilgængelige på en institutions hjemmeside, skal du kontakte skolen.

Kandidater kan finde arbejde med internationale ingeniørfirmaer, der opbygger offshore rør netværk, platforme og energi høstsystemer. En række ingeniører er ansat til at designe pramme, overvåge skibsbygning og rådgive om eftermonteringsprojekter. Andre får beskæftigelse med offentlige organer, såsom havnemyndigheder. Kandidater kan senere specialisere sig i sikkerhed, arbejde i salg eller indtaste ledelse. Mange nyder deres karriere inden for maritime ingeniører, fordi de deler tid mellem kontor og felt.

Du vil sandsynligvis finde kystuniversiteter, der tilbyder bachelorgrad i maritime engineering. Ved at vælge en passende placering kan du øve det, du lærer med det samme. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

1 Resultater i Marineteknologi

Universidade da Coruña

Degree i Naval og Oceanic Engineering beskæftiger sig med design, planlægning, design og konstruktion af en hvilken som helst flydende fartøjer og deres fremdriftssystem ... [+]

Introduktion

Den Degree i Naval og Oceanic Engineering omhandler design, planlægning, design og konstruktion af en hvilken som helst flydende fartøjer og deres fremdriftssystem og andre hjælpesystemer, der kræves for skibe, boreplatforme og endda havmølleparker.

Denne certificering dækker engineering funktioner, herunder kreativt design af skibet og flydende materiel, anvendt forskning, teknisk udvikling inden for design og konstruktion og styring af produktionscentre flydende materiale (skibsværfter). Samt vedligeholdelse og reparation af disse.

Hvorfor studere graden

Et løb uden at stoppe... I fire år har vi er højt kvalificerede og parat til at få adgang til et arbejdsmarked med høj efterspørgsel mange faglige indsatsområder.... [-]

Spanien Ferrol
September 2020
Spansk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk