close

Filtre

Se resultater

Markedsføring Brest - Markedsføring-uddannelser i Brest Markedsføring, Brest

En bachelorgrad er en fire-årig bachelor-grad, og er standarden for de videregående uddannelser i det meste af verden. Bacheloruddannelser kan optjenes ved statens universiteter, på private universiteter, på community colleges og via online-universiteter. Marketing undersøgelser kan hjælpe eleverne lære om forskellige aspekter involveret i inden for produkt og service forfremmelse. Emnerne… Læs mere

En bachelorgrad er en fire-årig bachelor-grad, og er standarden for de videregående uddannelser i det meste af verden. Bacheloruddannelser kan optjenes ved statens universiteter, på private universiteter, på community colleges og via online-universiteter.

Marketing undersøgelser kan hjælpe eleverne lære om forskellige aspekter involveret i inden for produkt og service forfremmelse. Emnerne kan omfatte udviklingsstrategi, økonomi, trends, prissætning og identifikation målgruppe.

Frankrig, officielt Den Franske Republik, er en enhedsstat semipræsidentielt republik ligger primært i Vesteuropa, med flere oversøiske regioner og territorier.

Brest er en by i Bretagne, Northwestern Frankrig. Det er en militær havneby. Byen er hjemsted for mere end 100.000 mennesker. Brest er hjemsted for en række forsknings-og top uddannelsesinstitutioner i Frankrig.

Markedsføring Brest - Tag din Bachelor i Brest. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
format_list_bulleted Filtre
Brest Business School
Brest, Frankrig +1 Mere

I mere end 30 år bachelorgrad i Business Development (oprindeligt tilbydes af Orléans School of Business og Management) er blevet anerkendt af virksomheder ved at møde deres b ... +

I mere end 30 år bachelorgrad i Business Development (oprindeligt tilbydes af Orléans School of Business og Management) er blevet anerkendt af virksomheder ved at møde deres behov for medarbejdere, der er fleksible, kreative, innovative og effektive i deres organisation. -
Bachelor
Fuldtid
3 år
Fransk
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her