close

Filtre

Se resultater

Markedsføring Changchun - Markedsføring-uddannelser i Changchun Markedsføring, Changchun

En bachelorgrad er en fire-årig bachelor-grad, og er standarden for de videregående uddannelser i det meste af verden. Bacheloruddannelser kan optjenes ved statens universiteter, på private universiteter, på community colleges og via online-universiteter. Marketing er fremme af produkter og tjenester, og det er vigtigt for enhver virksomhed, der ønsker at opleve succes. Et marketing program k… Læs mere

En bachelorgrad er en fire-årig bachelor-grad, og er standarden for de videregående uddannelser i det meste af verden. Bacheloruddannelser kan optjenes ved statens universiteter, på private universiteter, på community colleges og via online-universiteter.

Marketing er fremme af produkter og tjenester, og det er vigtigt for enhver virksomhed, der ønsker at opleve succes. Et marketing program kan lære eleverne om markedstendenser, analyser, strategier og forskning.

Kina søger at fremme udviklingen af ​​førsteklasses universiteter. Kina 's økonomi er allerede verdens ' s næststørste og er stadig voksende. Oplever sin kultur og forstå dens vækst på markedet vil øge din karriere.

Undersøgelse i nogle af de mest prestigefyldte institutioner i Kina, mens i denne by. En kølig klima er også en stor fordel, der gør det muligt ikke blot lokalbefolkningen, men også udlændinge til at studere effektivt i denne by. Nogle universiteter som Jilin University har portrætteret byen positivt på grund af den kulturelle og sociale og økonomiske forandringer, de har bidraget med.

Markedsføring Changchun - Tag din Bachelor i Changchun. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
format_list_bulleted Filtre
Jilin University
Changchun, Kina

Marketingprogrammet fokuserer på de forskellige aspekter af marketingfunktionen, herunder marketing til erhvervsliv, marketingundersøgelser, integreret marketing og marketings ... +

Marketingprogrammet fokuserer på de forskellige aspekter af marketingfunktionen, herunder marketing til erhvervsliv, marketingundersøgelser, integreret marketing og marketingstyring. Studerende udvikler en marketingplan som et capstone-marketingprojekt. Marketingprogram giver studerende et stærkt fundament i væsentlig forretningsviden og udvider beskæftigelsesmulighederne med anvendte, kreative marketingfærdigheder gennem levering af det aktuelle læseplan. -
Bachelor
Engelsk
Sep 2021
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her