close

Filtre

Se resultater

Markedsføring Neuss - Markedsføring-uddannelser i Neuss Markedsføring, Neuss

En bachelor 's grad er kendetegnende for de videregående uddannelser. Det gives til dem, der dedikerer tre til syv år på at studere et specifikt program. En bachelor 's grad kan være tjent i en række forskellige discipliner i kunst og videnskab. Marketing undersøgelser kan hjælpe eleverne lære om forskellige aspekter involveret i inden for produkt og service forfremmelse. Emnern… Læs mere

En bachelor 's grad er kendetegnende for de videregående uddannelser. Det gives til dem, der dedikerer tre til syv år på at studere et specifikt program. En bachelor 's grad kan være tjent i en række forskellige discipliner i kunst og videnskab.

Marketing undersøgelser kan hjælpe eleverne lære om forskellige aspekter involveret i inden for produkt og service forfremmelse. Emnerne kan omfatte udviklingsstrategi, økonomi, trends, prissætning og identifikation målgruppe.

Tyskland er en fantastisk destination for international scholarsand har en høj kvalitet videregående uddannelser. Værdien af ​​dette niveau af uddannelse er blevet forbedret med Tyskland 's stærke økonomi. Udenlandske studerende nyde fremragende levestandard i en sikker og sikre omgivelser. Berlin er hovedstad.

Neuss er en tysk by beliggende i den vestlige bred af Rhinen i staten Nordrhein-Westfalen. Det har en befolkning på mere at 100.000 mennesker. Neuss er identificeret med sine historiske romerske steder.

Markedsføring Neuss - Tag din Bachelor i Neuss. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
format_list_bulleted Filtre
Hochschule Neuss
Neuss, Tyskland

Interesseret i kommunikation, forretning og IT og har en affinitet for sociale medier og de nye medier? De vil have de værktøjer for marketing og de forskellige

Interesseret i kommunikation, forretning og IT og har en affinitet for sociale medier og de nye medier? De vil have de værktøjer for marketing og de forskellige -
Bachelor
Fuldtid
7 semestre
Tysk
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her