close

Filtre

Se resultater

Markedsføring Raleigh - Markedsføring-uddannelser i Raleigh Markedsføring, Raleigh

En bachelor 's grad kan føre uddannelsesmæssige døre, giver mulighed for avancement eller lægge grunden til udøvelse af en fremskreden grad. Vores mål er at hjælpe potentielle studerende navigere til programmet udvælgelsesprocessen med succes. Vi gør tingene let ved at strømline søgningen. Marketing programmer kan give de studerende med særlige færdigheder og viden i forbindelse… Læs mere

En bachelor 's grad kan føre uddannelsesmæssige døre, giver mulighed for avancement eller lægge grunden til udøvelse af en fremskreden grad. Vores mål er at hjælpe potentielle studerende navigere til programmet udvælgelsesprocessen med succes. Vi gør tingene let ved at strømline søgningen.

Marketing programmer kan give de studerende med særlige færdigheder og viden i forbindelse med identifikation af målgrupper, til skabelsen af ​​prisstrategierne, udvikling af tjenester og produkter og gennemførelse af reklame metoder nå de relevante forbrugere. 

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Raleigh ligger i North Carolina, USA. Byen er hjemsted for en lang række offentlige, samfund og private (for profit) videregående uddannelsesinstitutioner faciliteter. Sammen med akademisk ekspertise institutionerne er kendt for sports-og rekreative begivenheder.

Markedsføring Raleigh - Tag din Bachelor i Raleigh. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
format_list_bulleted Filtre
William Peace University
Raleigh, USA

Som marketingfag ved William Peace University får du et stærkt fundament i, hvad der kræves for at skabe, administrere og forbedre brands for at maksimere deres værdi for forb ... +

Som marketingfag ved William Peace University får du et stærkt fundament i, hvad der kræves for at skabe, administrere og forbedre brands for at maksimere deres værdi for forbrugerne. Både kreative og analytiske typer kan finde et hjem inden for det brede felt af markedsføring, der omfatter hele spektret af aktiviteter, der matcher varer, tjenester og immaterielle aktiver med forbrugernes behov og ønsker. WPU's Marketing-program giver et solidt fundament i marken, der dækker en række discipliner såsom reklame, PR, medieplanlægning, salgsstrategi og mere. Kommunikation og computerfærdigheder lægges vægt på, og samarbejde er et vigtigt aspekt af programmet. Professionelle selv, WPU-fakultetet er aktive inden for deres felter og godt forbundet, så der er masser af muligheder for at anvende din viden gennem projekter og praktikophold. I betragtning af bredden af feltet og dets mange applikationer på tværs af non-profit, for-profit og offentlige sektorer har Marketing Majors en bred vifte af karrieremuligheder. US Office of Business and Labor Statistics rapporterer følgende medianløn for job inden for dette felt: Salgschef: $ 114K Markedsundersøgelsesanalytiker: $ 62K Advertising Manager: $ 96K Marketing Manager: $ 128K -
Bachelor
Engelsk
Sep 2021
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her