BACHELORSTUDIES.DK

Bachelor i Mexico - Bachelor-uddannelser i Mexico Bachelor

En bachelor 's grad er kendetegnende for de videregående uddannelser. Det gives til dem, der dedikerer tre til syv år på at studere et specifikt program. En bachelor 's grad kan være tjent i en række forskellige discipliner i kunst og videnskab.

Mexico er et af de mest populære turistområder lande på kloden. Landet har både tropiske og tempererede zoner giver eleverne den bedste tid her. Hvis du ønsker at studere for dit kursus i nationale selvstyrende universitet Mexico, vil det være en genial liv med meget underholdning i landet så godt.

Bachelor i Mexico - Tag din Bachelor i Mexico. Alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

resultater fundet Filter

Executive Degree Logistics Engineering (Online Program)

Universidad Del Valle De Mexico
Online Fuldtid Deltid 36 måneder Kontakt skolen Mexico Mexico City + 1 mere

Denne Engineering har en akademisk plan, der gør det muligt for den studerende at reagere på forbedringsbehovene hos logistikprocesser fra enhver organisation ved hjælp af avantgarde-værktøjer og -processer.

Executive Bachelor of Marketing (Online)

Universidad Del Valle De Mexico
Online Fuldtid Deltid 36 måneder Kontakt skolen Mexico Mexico City + 1 mere

Denne modalitet af Online Degree giver dig viden inden for marketing, salg, reklame og markedsundersøgelser. Du vil have evner til at gennemføre effektive marketingstrategier.

Executive grad i handel og international logistik (Online Program)

Universidad Del Valle De Mexico
Online Fuldtid Deltid 36 måneder Kontakt skolen Mexico Mexico City + 1 mere

Denne type online-grad giver dig mulighed for at styre variabler, der påvirker de internationale markeders skiftende retning for at mestre logistik inden for international transport. Du kan planlægge, organisere, styre og styre virksomhedernes kommercielle og logistiske område.

Licenciatura Ejecutiva en Administración (Programa en Línea)

Universidad Del Valle De Mexico
Online Fuldtid Deltid 36 måneder Kontakt skolen Mexico Mexico City + 1 mere

Esta carrera en Línea te da los conocimientos y herramientas para optimizar los recursos económicos y humanos de una empresa, mejorar su desempeño y resultados. Su plan de estudios se enfoca en la capacidad emprendedora y de innovación de la organización para competir en un ambiente global.

Executive grad i Informationsteknologier og Systemteknik (Online Program)

Universidad Del Valle De Mexico
Online Fuldtid Deltid 4 - 5 år Kontakt skolen Mexico Mexico City + 1 mere

Denne online akademiske plan giver dig mulighed for at udvikle færdigheder rettet mod ledelse og design af teknologiske projekter baseret på banebrydende platforme, i betragtning af tjenester i skyen, Big Data og Mobile Applications.

Bachelor of Science in Business Administration

A-STATE Queretaro
på universitet Fuldtid 4 år Juli 2020 Mexico Santiago de Querétaro USA Jonesboro + 2 mere

Grad i Tourism Management

University Of Colima
på universitet Fuldtid 9 semestre Kontakt skolen Mexico Colima

Bachelor (a) i Tourism Management har kompetencer til at styre og lede organisationer, der turisme drift med regionale, nationale og internationalt plan, gennem tjeneste, effektiv planlægning, ledelse og samarbejde arbejde også er i stand til generere rentable turismeprojekter på en bæredygtig måde, ved at identificere potentielle naturlige og kulturelle ressourcer, effektiv og med der tegner territorium; alle det understøttes af forskning, markedsføring og anvendelse af opdaterede teknologi, under en følelse af socialt ansvar.

Grad i arkitektur

University Of Colima
på universitet Fuldtid 10 semestre Kontakt skolen Mexico Colima

Arkitekt (a) er en professionel, der har den videnskabelige og tekniske viden, der gør det muligt at planlægge, projekt, tilpasse, bygge og evaluere bygninger og alle former for arkitektoniske og bymiljøer; Det har færdigheder og generelle færdigheder for arkitektonisk design, bygning brød og brød generering og formidling af arkitektonisk viden. Ligeledes er det i stand til at finde kreative og innovative løsninger på problemerne med habitat, med en humanistisk holdning og værdier, der tillader dig at møde dem i en holistisk, bæredygtig og professionel etisk måde.

Grad i miljøvidenskab og risikostyring

University Of Colima
på universitet Fuldtid 8 semestre Kontakt skolen Mexico Colima

Bachelor (a) i Environmental Science and Risk Management har den teoretiske og praktiske viden i det brede spektrum af jordens videnskaber og samfundsvidenskab, som giver dig mulighed for at vurdere de miljømæssige konsekvenser af enhver situation og forstå de involverede i forhold processer risikofaktorer såsom geologiske, meteorologiske, sociale, økonomiske, teknologiske, kulturelle og politiske.

Ingeniøruddannelse i Telematics

University Of Colima
på universitet Fuldtid 8 semestre Kontakt skolen Mexico Colima

Engineer (a) i Telematics har generiske og specifikke til at designe, styre og evaluere tjenester og telenet i nationale og internationale organisationer færdigheder. Det har også færdigheder til at designe og udvikle kommunikation software og distribuerede systemer, drive og vedligeholde den teknologiske infrastruktur, innovere og tilpasse Informationsteknologi og kommunikation (IKT) til produktive forretningsprocesser, implementerer standarder og protokoller sikkerhed i overensstemmelse med de regler og retningslinjer, der og udfører teknologiske udviklingsprojekter til at løse problemer fleksibelt og kreativt.

Bachelorer i international business

University Of Colima
på universitet Fuldtid 8 semestre Juli 2020 Mexico Colima

De Bachelor i International Business fra University of Colima, har til formål at give den studerende et sæt af erhvervslivet, økonomiske og administrative og økonomiske teorier, samt metoder og teknikker til udvikling og udvidelse af virksomheder inden for international business samt som en konceptuel sprog uundværlig i uddannelsen af ​​fagfolk på dette område.

Grad i havbiologi

University of Veracruz - Universidad Veracruzana
på universitet Juli 2020 Mexico Heroica Veracruz

Programmet for Marine Biologi er kendt for sin kvalitet gennem akkreditering af nationale kvalitet og fremstillet af en akkreditering agentur anerkendt af Rådet for Vurdering af de videregående uddannelser, COPAES, BC Curriculum og Curriculum Struktur, falder 350 point, i henhold til retningslinjerne i skole Educational Programs Kontrol MEIF, bliver undervist i en standard syv tidsperioder (3,5 år) med en kort periode på 5 (2,5 år) og en lang periode med 11 (5,5 år).

Grad i arkæologi

University of Veracruz - Universidad Veracruzana
på universitet Fuldtid 3 - 6 år Juli 2020 Mexico Heroica Veracruz

Arkæologi gennem systematiske studier af materiel kultur, forsøg på at rekonstruere svunden sociale fænomener, indarbejde metoder og teknikker til at registrere data for at give et samlet overblik over oldtidens samfund.

Bachelor Skibskonstruktion - undervist i spansk

University of Veracruz - Universidad Veracruzana
på universitet Kontakt skolen Mexico Heroica Veracruz

Bemærk: Denne Bachelor of Naval Architecture program er undervist i kun spansk. La carrera de Ingeniería Naval fue la primera que existió en El País, es otra de las Carreras que he uddelt un Prestigio importante dentro de la Universidad Veracruzana y fuera de ella, pues incluso algunos extranjeros vinieron en estudiar en Veracruz.

Grad i international business administration

University of Veracruz - Universidad Veracruzana
på universitet Juli 2020 Mexico Heroica Veracruz

Internationale markeder kræver fagfolk, der leverer strategiske udfordringer og problemer, som virksomhederne står over for globale løsninger. Det overordnede formål med programmet er at uddanne fagfolk med viden, færdigheder og holdninger til at møde udfordringerne i den nationale og internationale økonomiske miljø og tilpasse sig ændringer heraf, gennem planlægning og styring af offentlige og private organisationer i relation til de forskellige områder af international handel, der opererer under en retlig ramme.