Filter
Bachelorgrader
Studietype: alle Hastighed: alle

Mode-programmer, Søg efter den bedste Bachelor-programmer her! - Bachelor

Søger du at få specialiserede færdigheder til at hjælpe dig med at udmærke sig i din fremtidige karriere? Hvis ja, så en bachelorgrad kan være for dig. Der er flere forskellige programmer til rådighed for de studerende i hele verden. Du kan studere et emne, der interesserer dig, så du vil have de nødvendige færdigheder til at lykkes i dagens konkurrenceprægede arbejdsmiljø. De fleste programmer vare tre eller fire år.

Hvad er en Bachelor i Fashion? Dette er et program for studerende, der ønsker at arbejde i den blomstrende industri af mode. Klasser vil give dig en solid baggrund for at lykkes i denne spændende og konkurrencedygtig industri. Du vil lære om syning, mønstre, design, tekstiler, kunsthistorie, kostumer og meget mere. Nogle af disse programmer er tilgængelige i de øverste mode hovedstæder i verden. Under dine studier, vil du være omgivet af fantastiske kultur, der vil inspirere dig til succes i fremtiden.

Der er mange fordele ved at modtage en Bachelor i Fashion.Denne industri er blevet beskrevet som skarp og konkurrencedygtig. Hvis du har en grad, vil du have en lettere gang at få et job og finde succes. Også, vil du have færdigheder, der efterspørges af designere, magasiner og berømtheder.

Omkostningerne ved at tjene en grad i mode varierer afhængigt af hvor du vælger at studere. Da der er forskellige programmer at vælge imellem, er det en god idé at kontakte indlæggelser kontor om prisen på skolen.

Når du opgradere med en bachelor i Fashion, vil du være kvalificeret til at arbejde i en række forskellige kapaciteter. Nogle mennesker bliver illustratorer, mens andre arbejder i design. Du kan arbejde i en freelance kapacitet eller for en virksomhed. En masse mennesker bliver stylister og arbejde med personlige klienter, herunder berømtheder.

Hvis du ønsker at forfølge denne spændende studium, så skal du kigge efter et program online, der opfylder dine behov.Søg efter din program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

56 Resultater i Mode

The American Business School of Paris

Vælg en bachelorgrad program, der vil sikre din fremtidige succes i den internationale mode og luksus detail ... [+]

Vælg en bachelorgrad program, der vil sikre din fremtidige succes i den internationale mode og luksus detailstyring.

Den amerikanske Business School Paris har udviklet et program, der specifikt dedikeret til international mode og luksus detailstyring, fuldt undervises på engelsk og skræddersyet til amerikanske akademiske standarder.

Bachelor i Fashion og Luxury Retail Management

Graden

En 3-årig bacheloruddannelse i luksus og Retail Management

Bacheloruddannelsen i Fashion og Luxury Retail Management er et 3-årigt europæisk Bacheloruddannelsen er udarbejdet på begæring og med input fra de store luksusvarer og modevirksomheder.

Hvorfor studere Mode og luksus i Frankrig? ... [-]
Frankrig Paris
September 2019
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
ALCHIMIA Contemporary Jewellery School

Det toårige BFA-program tilbyder en omfattende grundforbindelse i moderne smykker og kropsudsmykning til dem uden forudgående erfaring eller besiddelse af smykker-making ... [+]

Det toårige BFA-program tilbyder en omfattende grundforbindelse i nutidige smykker og kropsudsmykninger til dem uden forudgående erfaring eller besiddelse af smykker-making færdigheder på en relativt kort tid.

Kurset begynder med traditionelle teknikker og færdigheder i konstruktion og design af smykker og introducerer derefter eleverne til ny teknologi, kreativ ressourceudnyttelse og materialeudtryk for originalitet i design.

Programmet er opdelt i seks 14-ugers moduler, der giver en afbalanceret kombination af praktiske og teoretiske principper gennem en udfordrende, men organisk fulddybningsproces.

I vejen til Alchimias filosofi fremmer programmet en tilgang til læring, der sammenfletter den teoretiske, den pragmatiske og den erfaringsmæssige for at udvikle tillid, dygtighed, kreativitet og fantasi. Det er skræddersyet til hver enkelt elev, med lærere, der yder personlig coaching, og bygger på en række forskellige faglige oplevelser, herunder omhyggeligt udvalgte studieture både lokalt og i udlandet.... [-]

Italien Florence
September 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Inscape Education Group

Fashion Designers definerer enkeltpersoner, samfund, kulturer og subkulturer gennem kreativ brug af tekstiler. De forstår aktuelle tendenser og den måde, folk bruger tøj ... [+]

Fashion Designers definerer enkeltpersoner, samfund, kulturer og subkulturer gennem kreativ brug af tekstiler. De forstår aktuelle tendenser og den måde, folk bruger tøj til at udtrykke deres menneskelighed og individualitet. Kandidater kan begrebsliggøre designløsninger, udkast og manipulere mønstre og konstruere tøj til alle typer af mennesker. De skaber digitalt mode illustrationer ved hjælp af computer-aided design. Disse designere arbejder ofte i butiksmiljøer som mode visuelle merchandising, stylister, købere, koordinatorer, planlæggere og distributører; i medierne som mode illustratorer, journalister, redaktører, fotografer, trend prognosemagere, analytikere og historikere; eller i design og produktudvikling som modedesignere, produkt planlæggere, kolorister, tekstil designere.... [-]

Sydafrika Cape Town Durban Midrand Pretoria  + 1 Mere
February 2020
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Studio Berçot

Træning i Fashion Styling er ligesom de handler, hun forbereder sig på. ... [+]

Træning i Fashion Styling er ligesom de handler, hun forbereder sig på.

Trin 1

Opdag teknikkerne i mode, eksperimentere med det grundlæggende inden for kunstnerisk nysgerrighed, udvikle kreative evner.

Trin 2

At blive ledsaget i udkastet til hans ambitioner, med samlinger der kommer nærmere og tættere på forventningerne til det faglige miljø.

Trin 3

Optimer din personlige fil i løbet af praktikopholdet arrangeret i Studio Berçot netværket.

I 3 år, ved at vide, hvordan man opbygger en komplet samling og indser, hvad vi tegnede. Har evnen til at tilpasse sig faglig integration.

Træning i mode design erhverv fokuserer på 3 år: To års praktiske og teoretiske kurser, en tredje professionel indsættelse personlig... [-]

Frankrig Paris
Åben tilmelding
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Paris College Of Art

Kunsten og erhvervslivet af mode giver form og funktion til tøj, en grundlæggende menneskelige behov, imbuing det med mening i den stadigt udviklende sprog stil. The Fash ... [+]

Med en levetid på modeoplevelse foran og bag gardinet er jeg overbevist om, at Paris bør være kernen i en modeundervisning. Intet andet sted i verden har den mangfoldighed, du finder her - fra Haute Couture til Klar-til-Bære til markedsdrevet mode. - Donald Potard, formand for Fashion Design

Kunsten og erhvervslivet af mode giver form og funktion til tøj, en grundlæggende menneskelige behov, imbuing det med mening i den stadigt udviklende sprog stil. The Fashion Design kurser på PCA er intimt og hands-on, der giver mulighed for hver elev til at blive tæt fulgt af hans eller hendes instruktør. Vores klasseværelser emulere arbejdsprocessen med et professionelt design studie fra konceptuelle tegninger til udvælgelsen af ​​farver og stoffer, samt mønster-making og opførelsen af ​​færdige beklædningsgenstande. Studerende opnår en forståelse af værktøj, materialer, byggemetoder og tekstil design metoder, der gør det muligt for dem at udtrykke deres individuelle kreative visioner. Intensive koncept og design kurser, ugentlige kritikker, workshops med branchefolk og undersøgelser af parisiske prêt-à-porter hjælpe studerende til at udvikle originalitet og erhverve en forståelse af deres håndværk. Ud over skolens atelier, udsættelse for messer, designer shows og museumsudstillinger alle skabe en stor forståelse af det europæiske marked. Besøger kritikere hjælper gøre de studerende bekendt med de konstruktionsmæssige krav og særlige forhold forskellige markeder, mens virksomheden drevet projekter udsætte studerende til den virkelige verden udfordringer, de står over for i virksomhed som stil. Senior år kulminerer med opførelse og præsentation af en personlige samling og design portefølje.... [-]

Frankrig Paris
September 2019
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Conde Nast College

Den toårige fast-track BA (Hons) Fashion Communication er et varieret, industri-fokuseret program, der introducerer og forklarer mode verden og letter udviklingen af ​​vi ... [+]

Den toårige fast-track BA (Hons) Fashion Communication er et varieret, industri-fokuseret program, der introducerer og forklarer mode verden og letter udviklingen af ​​vitale overførbare faglige færdigheder. Det er et bredt kursus, der undersøger en række områder inden for modekommunikation, fra visuelle elementer som billedfremstilling og grafisk design, til medier og marketing og de metoder, der bruges til at sælge mode på et konkurrencedygtigt globalt marked. BA (Hons) Fashion Communication uddannelsen er valideret af University of Buckingham.

Om kursetProgrammets hovedmål er at:Introducer eleverne til en bred vifte af områder inden for modeindustrien og lette deres forståelse af de centrale spørgsmål omkring dens fremgang i det 21. århundrede.Udvikle elevernes kommunikationsfærdigheder på tværs af forskellige medier, med vægt på kreative output og visuelle meddelelser.Giver mulighed for, at de studerende udvikler nøgleoverførbare færdigheder inden for forskning og analyse, intellektuel autonomi og kreativ tænkning, samarbejde, organisation og virksomhed.Giv hver elev mulighed for at bestemme deres egne personlige og faglige styrker gennem kritisk refleksion med henblik på at identificere og forfølge en passende karrierevej i mode.Denne intensive toårige grad giver en unik mulighed for at lære om modeindustrien indefra. De uovertrufne brancheforbindelser informerer læseplanen, og projektlisterne bliver sat og støttet af besøgslærere og branchens gæster, der er førende inden for deres fagområder. Programmet indeholder også et modul for "Samarbejdsindustriprojekt", som gør det muligt for eleverne at arbejde på en branche kortlagt af et partnerfirma. Tidligere industriprojektpartnere omfatter Vogue, Louis Vuitton, Jaeger, Modus PR, Fenwick og GQ.Tidligere talere på college er Victoria Beckham, Tommy Hilfiger, Natalie Massenet, Edward... [-]
Det Forenede Kongerige London
September 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
VIA University College

Bacheloruddannelsen i Branding og Marketing Management inden for mode og møbel er et 3½ års fuldtidsuddannet program på engelsk struktureret som en AP-grad og en BA-top-u ... [+]

Kort introduktion

Bacheloruddannelsen i Branding og Marketing Management inden for mode og møbel er et 3½ års fuldtidsuddannet program på engelsk struktureret som en AP-grad og en BA-top-up.

Du vil lære om markedets skiftende karakter og hvordan man giver et mærke en kommerciel dimension og sikre, at målgruppen ikke kan undgå at høre om det. Du lærer at anvende forskellige marketingkanaler - fra hjemmesider til udendørs reklamer - og hvordan de respektive kanaler hjælper mærket med at opnå den rigtige position på markedet.

Undervisningen omfatter en kombination af sager og sande til livsproblemer relateret til mode- og livsstilsvirksomheder.

Du vil også erhverve kompetencer for at overvåge og udvikle mærker på en uafhængig måde. At udarbejde foreslåede løsninger og implementere dem i praksis, både visuelt og kommunikativt, vil også være en af dine store kvalifikationer. Du vil være i stand til at etablere den rigtige position for mærket og sørge for, at nye begreber falder i tråd med varemærkernes værdier.... [-]

Danmark Herning
September 2019
Fuldtid
7 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Toi Ohomai Institute of Technology

Blending grafisk design, visuel kunst og mode i et tværfagligt indstilling, Bachelor of Creative Industries handler om at tillade dig at lære de mange forskellige færdigh ... [+]

Blending grafisk design, visuel kunst og mode i et tværfagligt indstilling, Bachelor of Creative Industries handler om at tillade dig at lære de mange forskellige færdigheder, der kræves af kreative industrier.

Undervist i tilsluttede læringsrum der understøtter kreativitet og samarbejde, vil du lære ved at gøre brug af unikke læringsredskaber og undervist af nogle af New Zealands mest talentfulde kunstnere, modedesignere og førende eksperter i branchen.

Virkelige verden resultater sikre, at vores kandidater er hvad industriens krav - mennesker, der er i stand til at kommunikere og samarbejde og give fantastiske muligheder på tværs af en bred vifte af kreative industrier.... [-]

New Zealand Tauranga
February 2020
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
ESDi - Design School

For en Fashion Design Professional er den tekniske og teknologiske viden samt illustrationen og konfektionsuddannelsen de søjler, som enhver kreativ produktion er gennemt ... [+]

For en Fashion Design Professional er den tekniske og teknologiske viden samt illustrationen og konfektionsuddannelsen de søjler, som enhver kreativ produktion er gennemtænkt og udført.

For at trives i dette felt, skal du kombinere din kreativitet og dedikation med undervisning, der giver dig mulighed for at fordybe dig i Fashion Design's praktiske procedurer, samtidig med at værktøjerne har til at analysere tendenser og forstå deres æstetiske og sociokulturelle værdi og dermed lade du udvikler dine egne innovative forslag.

Den passende brug af materialer, talent og tekniske evner skal gå hånd i hånd med at identificere den økonomiske og kommercielle levedygtighed i de projekter, du designer, en af ​​de nøgler, som vores Fashion Design studier vil kunne hjælpe dig med. Teknologiske færdigheder og viden vil også være vigtige for at inkorporere innovation i de forskellige faser af design (wearables, anvendelse af 3D trykningsteknikker, digital mønsterskæring og mere).... [-]

Spanien Sabadell
September 2019
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Hochschule Kaiserslautern - University Of Applied Sciences

Tekstilindustrien er en af ​​de mest innovative og moderne industrier. Det handler om tekniske tekstiler, der tilbyder en række anvendelser med nye eller substituerende f ... [+]

tekstil-teknologi

Tekstilindustrien er en af ​​de mest innovative og moderne industrier. Det handler om tekniske tekstiler, der tilbyder en række anvendelser med nye eller substituerende funktionelle egenskaber.

For udviklingen af ​​nye produkter og processer inden for tekstilteknologi har industrien ingeniører med en bred vifte af viden og tværfaglige færdigheder. Inden for studierne Tekstilingeniør får de en dybtgående viden langs tekstilindustriens værdikæde: fra materialer, forarbejdningsteknologier og produktudvikling til produktion. Dette kvalificerer kandidaterne til aktiviteter i de mest forskellige institutioner i et firma som produktion, kvalitetsstyring eller forskning og udvikling.... [-]

Tyskland Kaiserslautern
October 2019
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Designskolen Kolding

Eksperimentet er altid udgangspunktet for projekterne på Mode, og der indgår i næsten alle projekter en undersøgelse af begrebet "det skønne". Der afsøges, stilles spørgs ... [+]

Bachelor in ModeEksperimentet er altid udgangspunktet for projekterne på Mode, og der indgår i næsten alle projekter en undersøgelse af begrebet "det skønne". Der afsøges, stilles spørgsmål og udfordres i et arbejdsrum langt fra mediernes "modecirkus".Studierejser fungerer først og fremmest som startfase for et af årets projekter. Som modestuderende er der selvfølgelig flere oplagte destinationer, hvor man vil kunne få næste sæsons trends serveret: Paris, New York, London, Milano. Men da vi gerne vil uddanne designere, der kan udstikke nye retninger i stedet for at gå i andres fodspor, prøver vi at finde nye steder, som fx Zagreb eller Istanbul. De studerende på Mode er med til at sætte dagsordenen for den faglige udvikling. Overordnet arbejdes der med udgangspunkt i tre problematikker, som alle er tæt forbundne:... [-]

Danmark Kolding
September 2019
Fuldtid
3 år
på universitet
Accademia del Lusso

Den Europæiske Bacheloruddannelse i Fashion Design på Accademia del Lusso Milan giver eleverne faglige færdigheder og strategiske evner for at forme dem til fagfolk, der ... [+]

Den Europæiske Bacheloruddannelse i Fashion Design på Accademia del Lusso Milan giver eleverne faglige færdigheder og strategiske evner for at forme dem til fagfolk, der er i stand til at planlægge, designe, udvikle og producere modersamlinger, der er i overensstemmelse med markedets krav. Formålet med kurset er at give de studerende de nødvendige færdigheder til at kunne designe og oprette hele samlinger, som er konkurrencedygtige og gyldige både fra kommerciel og kreativ synsvinkel. Studerende udvikler færdigheder i design, tegning, mønstrering og syning samt læring af forskningsmæssige færdigheder og væsentlige indsamling planlægning teknikker, der anvendes på mode jobmarkedet. Hvert år af programmet har en specifik funktion. Det første år er forberedende og giver eleverne den grundlæggende uddannelse og de vigtigste referencer og værktøjer, der er nødvendige for at forstå verden af ​​mode og luksus. Andet år centrerer om udvikling af en samling, fra konceptet til den kreative realisering af det. Det tredje og sidste år summerer alle de kompetencer, der er lært i de foregående år, og sætter dem i praksis ved at erhverve mønstergrævning og syning færdigheder. Det sigter mod udvikling af et speciale projekt.... [-]

Italien Milan
October 2019
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Willem de Kooning Academy

I deres design, modedesignere arbejde fra en kreativ og kritisk syn på den aktuelle udvikling i mode og samfundet. Mode handler om visuel kommunikation: hvordan kan du ko ... [+]

En tur Fashion Design afdeling Du vil lære at anvende din viden og håndværk for at kunne forudsige modetrends og presse grænser.

Modedesignere arbejder ud fra et kreativt og kritisk syn på nutidens udvikling i mode og samfund. Som studerende på Fashion Design lærer du at Definere og opdage trends og reagere på forbrugernes markedsbehov. Du vil arbejde inden for en projektbaseret læreplan om aktuelle artikler om tøj, samlinger og allroundpræsentationer.

Modedesignere arbejder ud fra et kreativt og kritisk syn på nutidens udvikling i mode og samfund. Fashion handler også om visuel kommunikation: hvordan kommunikerer du dine designs gennem forskellige medier?

Du vil udforske koncepter som form, farve og materiale. Du vil arbejde på aktuelle tøj, samlinger og allround præsentationer. Med udgangspunkt i menneskets krop, de faktiske mennesker, vil du undersøge, hvordan tøj og mode rent faktisk virker. Du vil lære at designe tværfaglige og tværmedie samlinger. Ved at mestre 2D og 3D designteknikker og færdigheder og ved at studere billeder, udvikler du din egen karakteristiske visuelle stil inden for kvinders slid, mænds slid eller stof / tekstiler.... [-]

Holland Rotterdam
September 2019
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Ferrari Fashion School

Kursets hovedformål er at forberede fagfolk, der er i stand til fuldt ud at styre hele produktionscyklussen, fra idébegreb til konkret realisering gennem en personlig lær ... [+]

Det er en komplet professionel figur, der har de nødvendige færdigheder til at designe og skabe en modesamling, frem for alt takket være evnen til at oversætte sin fantasi til linjer og farver.

Det er drivkraften i det team, hvor han eller hun arbejder og giver talent for at skabe innovative modeller og markedets krav.

Fashion Designer arbejder med mode mærker, med dem, der udvikler og bygger væv, med marketingeksperter, med mønsterproducenter og skræddere, med modeller der vil bære sin samling med de personer, der er ansvarlige for showroom og fotografer.

Udover intuition, kreativitet og præcision skal en Fashion Designer vide, hvordan man arbejder i team, hvordan man kan overholde frister under hensyntagen til kvalitets- og prisstandarderne for det firma, han arbejder for.... [-]

Italien Milan
October 2019
Fuldtid
20 - 36 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Technical University of Liberec

Formålet med dette program er at give de studerende et solidt fundament inden for tekstilteknologi og mulighederne for tekstil- og tøjproduktion i forhold til de fælles f ... [+]

Bachelor i tekstil og mode design

De kandidater udvikler en unik sammenkobling af kunstnerisk kreativitet og teknologiske færdigheder i mode design og stof mønster og få både teoretisk viden og praktisk erfaring i produktion. Formålet med dette program er at give de studerende et solidt fundament inden for tekstilteknologi og mulighederne for tekstil- og tøjproduktion i forhold til de fælles fagområder og æstetik. De kandidater finder beskæftigelse i erhvervet som designer af tekstiler, beklædningsgenstande, tekstil og indretningstilbehør, eller i erhverv som smykker og bijou designer. På grund af deres store viden og færdigheder kan de ansættes i forskellige brancher, handel og markedsføring. Deres primære arbejdsgivere er virksomheder med fokus på tekstil- og tøjproduktioner. Anden mulig beskæftigelse er i virksomheder med fokus på computergrafik, designcentre, reklamebureauer og marketingagenturer osv.... [-]

Tjekkiet Liberec
September 2019
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk