Filter
Bachelorgrader
Studietype: alle Hastighed: alle

Mode-programmer, Søg efter den bedste Bachelor-programmer her! - Bachelor

Søger du at få specialiserede færdigheder til at hjælpe dig med at udmærke sig i din fremtidige karriere? Hvis ja, så en bachelorgrad kan være for dig. Der er flere forskellige programmer til rådighed for de studerende i hele verden. Du kan studere et emne, der interesserer dig, så du vil have de nødvendige færdigheder til at lykkes i dagens konkurrenceprægede arbejdsmiljø. De fleste programmer vare tre eller fire år.

Hvad er en Bachelor i Fashion? Dette er et program for studerende, der ønsker at arbejde i den blomstrende industri af mode. Klasser vil give dig en solid baggrund for at lykkes i denne spændende og konkurrencedygtig industri. Du vil lære om syning, mønstre, design, tekstiler, kunsthistorie, kostumer og meget mere. Nogle af disse programmer er tilgængelige i de øverste mode hovedstæder i verden. Under dine studier, vil du være omgivet af fantastiske kultur, der vil inspirere dig til succes i fremtiden.

Der er mange fordele ved at modtage en Bachelor i Fashion.Denne industri er blevet beskrevet som skarp og konkurrencedygtig. Hvis du har en grad, vil du have en lettere gang at få et job og finde succes. Også, vil du have færdigheder, der efterspørges af designere, magasiner og berømtheder.

Omkostningerne ved at tjene en grad i mode varierer afhængigt af hvor du vælger at studere. Da der er forskellige programmer at vælge imellem, er det en god idé at kontakte indlæggelser kontor om prisen på skolen.

Når du opgradere med en bachelor i Fashion, vil du være kvalificeret til at arbejde i en række forskellige kapaciteter. Nogle mennesker bliver illustratorer, mens andre arbejder i design. Du kan arbejde i en freelance kapacitet eller for en virksomhed. En masse mennesker bliver stylister og arbejde med personlige klienter, herunder berømtheder.

Hvis du ønsker at forfølge denne spændende studium, så skal du kigge efter et program online, der opfylder dine behov.Søg efter din program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

57 Resultater i Mode

The American Business School of Paris

Vælg en bachelorgrad program, der vil sikre din fremtidige succes i den internationale mode og luksus detail ... [+]

Vælg en bachelorgrad program, der vil sikre din fremtidige succes i den internationale mode og luksus detailstyring.

Den amerikanske Business School Paris har udviklet et program, der specifikt dedikeret til international mode og luksus detailstyring, fuldt undervises på engelsk og skræddersyet til amerikanske akademiske standarder.

Bachelor i Fashion og Luxury Retail Management

Graden

En 3-årig bacheloruddannelse i luksus og Retail Management

Bacheloruddannelsen i Fashion og Luxury Retail Management er et 3-årigt europæisk Bacheloruddannelsen er udarbejdet på begæring og med input fra de store luksusvarer og modevirksomheder.

Hvorfor studere Mode og luksus i Frankrig? ... [-]
Frankrig Paris
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Rangsit University International College

Institut for mode design sigter mod at forme en mode designer til at blive førende inden for kreativitet, med en dyb forståelse af moderne design, fuldt udstyret med de f ... [+]

Pris

Bachelor of Fine Arts

Længde i år

4 år

Påbegyndelsestidspunkt

Juni (sommer), august (1. semester), januar (2. semester)

Kursgebyrer i Baht

481.800 Baht (Kun i august 2018)

* Eksklusive Foundation English og Student Activity fees på RIC ** År 2/3/4 hvor studerende studerer faglige kurser på Det Naturvidenskabelige Fakultet og Design studerende vil betale "Thai programgebyrer" pr kredit i henhold til politikken godkendt af VP Academic Affairs (Salgsfremmende betingelse for AY2018)

Engelsk Sprogkrav

IELTS 5.0 eller tilsvarende eller bestået Rangsit University English Language Proficiency Test

Kursusbeskrivelse / formål

Institut for mode design sigter mod at forme en mode designer til at blive førende inden for kreativitet, med en dyb forståelse af moderne design, fuldt udstyret med de færdigheder, der kræves til at udarbejde indviklede detaljer. De udforsker innovative designs gennem designforskning og eksperimenterer med nye materialer og teknikker, både ved hånd og maskine. Undersøgelsen dækker også væsentlige aspekter af mode, der spænder fra high fashion, ready-to-wear, modetrends til modebranchen.... [-]

Thailand Lak Hok
August 2019
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Studio Berçot

Træning i Fashion Styling er ligesom de handler, hun forbereder sig på. ... [+]

Træning i Fashion Styling er ligesom de handler, hun forbereder sig på.

Trin 1

Opdag teknikkerne i mode, eksperimentere med det grundlæggende inden for kunstnerisk nysgerrighed, udvikle kreative evner.

Trin 2

At blive ledsaget i udkastet til hans ambitioner, med samlinger der kommer nærmere og tættere på forventningerne til det faglige miljø.

Trin 3

Optimer din personlige fil i løbet af praktikopholdet arrangeret i Studio Berçot netværket.

I 3 år, ved at vide, hvordan man opbygger en komplet samling og indser, hvad vi tegnede. Har evnen til at tilpasse sig faglig integration.

Træning i mode design erhverv fokuserer på 3 år: To års praktiske og teoretiske kurser, en tredje professionel indsættelse personlig... [-]

Frankrig Paris
Åben tilmelding
Fransk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Conde Nast College

Den toårige fast-track BA (Hons) Fashion Communication er et varieret, industri-fokuseret program, der introducerer og forklarer mode verden og letter udviklingen af ​​vi ... [+]

Den toårige fast-track BA (Hons) Fashion Communication er et varieret, industri-fokuseret program, der introducerer og forklarer mode verden og letter udviklingen af ​​vitale overførbare faglige færdigheder. Det er et bredt kursus, der undersøger en række områder inden for modekommunikation, fra visuelle elementer som billedfremstilling og grafisk design, til medier og marketing og de metoder, der bruges til at sælge mode på et konkurrencedygtigt globalt marked. BA (Hons) Fashion Communication uddannelsen er valideret af University of Buckingham.

Om kursetProgrammets hovedmål er at:Introducer eleverne til en bred vifte af områder inden for modeindustrien og lette deres forståelse af de centrale spørgsmål omkring dens fremgang i det 21. århundrede.Udvikle elevernes kommunikationsfærdigheder på tværs af forskellige medier, med vægt på kreative output og visuelle meddelelser.Giver mulighed for, at de studerende udvikler nøgleoverførbare færdigheder inden for forskning og analyse, intellektuel autonomi og kreativ tænkning, samarbejde, organisation og virksomhed.Giv hver elev mulighed for at bestemme deres egne personlige og faglige styrker gennem kritisk refleksion med henblik på at identificere og forfølge en passende karrierevej i mode.Denne intensive toårige grad giver en unik mulighed for at lære om modeindustrien indefra. De uovertrufne brancheforbindelser informerer læseplanen, og projektlisterne bliver sat og støttet af besøgslærere og branchens gæster, der er førende inden for deres fagområder. Programmet indeholder også et modul for "Samarbejdsindustriprojekt", som gør det muligt for eleverne at arbejde på en branche kortlagt af et partnerfirma. Tidligere industriprojektpartnere omfatter Vogue, Louis Vuitton, Jaeger, Modus PR, Fenwick og GQ.Tidligere talere på college er Victoria Beckham, Tommy Hilfiger, Natalie Massenet, Edward... [-]
Det Forenede Kongerige London
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
IED – Istituto Europeo di Design Venice

En Modelista / Fashion Model Maker er en professionel ansvarlig for at følge og koordinere alle stadier af tøjudviklingen, fra grundmønsterets design til stofoverførslen, ... [+]

Denne kursus er indeholdt i italiensk sprog.

En Modelista / Fashion Model Maker er en professionel ansvarlig for at følge og koordinere alle stadier af tøjudviklingen, fra grundmønsterets design til stofoverførslen, fra fremstilling af tekniske ark til at ændre størrelser gennem et CAD-system.

Betragtes som en nøgleperson i modefremstillingen, er han eller hun figuren, der fortolker de kreative ideer fra Fashion Designer eller stilkontoret, der omdanner dem til prototyper. Af den grund dækker han eller hun en central rolle i modeverdenen og bliver stærkt efterspurgt af tøjproducerende virksomheder.

Deltager kurset dedikeret til dette erhverv på IED Venedig, vil eleverne opnå et specifikt forberedelse til at starte denne faglige sti, samtidig med at de erhverver kompetencer og færdigheder relateret til mode historie, skitsering, skræddersyning, tekstil, mønster og teknikker til at sikre kjole 'ordentlig pasform.... [-]

Italien Venice
Oktober 2019
Italiensk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Paris College Of Art

Kunsten og erhvervslivet af mode giver form og funktion til tøj, en grundlæggende menneskelige behov, imbuing det med mening i den stadigt udviklende sprog stil. The Fash ... [+]

Med en levetid på modeoplevelse foran og bag gardinet er jeg overbevist om, at Paris bør være kernen i en modeundervisning. Intet andet sted i verden har den mangfoldighed, du finder her - fra Haute Couture til Klar-til-Bære til markedsdrevet mode. - Donald Potard, formand for Fashion Design

Kunsten og erhvervslivet af mode giver form og funktion til tøj, en grundlæggende menneskelige behov, imbuing det med mening i den stadigt udviklende sprog stil. The Fashion Design kurser på PCA er intimt og hands-on, der giver mulighed for hver elev til at blive tæt fulgt af hans eller hendes instruktør. Vores klasseværelser emulere arbejdsprocessen med et professionelt design studie fra konceptuelle tegninger til udvælgelsen af ​​farver og stoffer, samt mønster-making og opførelsen af ​​færdige beklædningsgenstande. Studerende opnår en forståelse af værktøj, materialer, byggemetoder og tekstil design metoder, der gør det muligt for dem at udtrykke deres individuelle kreative visioner. Intensive koncept og design kurser, ugentlige kritikker, workshops med branchefolk og undersøgelser af parisiske prêt-à-porter hjælpe studerende til at udvikle originalitet og erhverve en forståelse af deres håndværk. Ud over skolens atelier, udsættelse for messer, designer shows og museumsudstillinger alle skabe en stor forståelse af det europæiske marked. Besøger kritikere hjælper gøre de studerende bekendt med de konstruktionsmæssige krav og særlige forhold forskellige markeder, mens virksomheden drevet projekter udsætte studerende til den virkelige verden udfordringer, de står over for i virksomhed som stil. Senior år kulminerer med opførelse og præsentation af en personlige samling og design portefølje.... [-]

Frankrig Paris
September 2019
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
OCAD University

I Materialekunst ... [+]

Materiale Art

I Materialekunst

I dette program kan du vælge at fokusere på tekstiler eller smykker og metalsmithing. Du kan også tage valgfag i keramik, mode design og bærbar teknologi. Programinstruktører er toptekstiler, smykker og keramik kunstnere og designere.

Vores studier er udstyret med de traditionelle værktøjer og ny teknologi, der er nødvendige for at forberede dig til arbejde som kunstner, designer eller håndværkere.

Hvis du fokuserer på tekstiler, vil du oprette dine egne trykte, vævede og eksperimentelle tekstiler til skulptur, tøj og overflade design. Du bruger traditionelle metoder og ny teknologi som digital trykning, broderi og strikning.... [-]

Canada Toronto
September 2019
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
VIA University College

Bacheloruddannelsen i Fashion Design er et 3½ års fuldtidsuddannet program på engelsk, struktureret som en AP-grad og en BA-top-up. Fashion Design programmet vil kvalific ... [+]

Kort introduktion

Bacheloruddannelsen i Fashion Design er et 3½ års fuldtidsuddannet program på engelsk, struktureret som en AP-grad og en BA-top-up.

Fashion Design programmet vil kvalificere dig til at håndtere de-sign processer og vælge dine materialer med tillid. Du vil lære at arbejde med trendforskning og analyse for at skabe innovative designs til modebranchen. Selvfølgelig vil programmet også udstyre dig for at huske identiteten af det firma, du arbejder for, og hjælpe dig med at holde sig til deres vision. Du vil erhverve kompetencer i at arbejde kreativt og visuelt med idégenerering og i forberedelse af grafisk præsentationsmateriale. Alt på et højt niveau.

Du vil også erhverve kompetencer i at arbejde hen imod et specifikt mål og tage ansvaret for at påvirke fremtidens design. Du vil udvikle din egen designidentitet. Og du får de nødvendige færdigheder til at håndtere nye udfordringer, så du føler dig hjemme på den globale mode scene.... [-]

Danmark Herning
September 2019
Engelsk
Fuldtid
7 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
ESDi - Design School

For en Fashion Design Professional er den tekniske og teknologiske viden samt illustrationen og konfektionsuddannelsen de søjler, som enhver kreativ produktion er gennemt ... [+]

For en Fashion Design Professional er den tekniske og teknologiske viden samt illustrationen og konfektionsuddannelsen de søjler, som enhver kreativ produktion er gennemtænkt og udført.

For at trives i dette felt, skal du kombinere din kreativitet og dedikation med undervisning, der giver dig mulighed for at fordybe dig i Fashion Design's praktiske procedurer, samtidig med at værktøjerne har til at analysere tendenser og forstå deres æstetiske og sociokulturelle værdi og dermed lade du udvikler dine egne innovative forslag.

Den passende brug af materialer, talent og tekniske evner skal gå hånd i hånd med at identificere den økonomiske og kommercielle levedygtighed i de projekter, du designer, en af ​​de nøgler, som vores Fashion Design studier vil kunne hjælpe dig med. Teknologiske færdigheder og viden vil også være vigtige for at inkorporere innovation i de forskellige faser af design (wearables, anvendelse af 3D trykningsteknikker, digital mønsterskæring og mere).... [-]

Spanien Sabadell
September 2019
Engelsk,Spansk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Willem de Kooning Academy

I deres design, modedesignere arbejde fra en kreativ og kritisk syn på den aktuelle udvikling i mode og samfundet. Mode handler om visuel kommunikation: hvordan kan du ko ... [+]

En tur Fashion Design afdeling Du vil lære at anvende din viden og håndværk for at kunne forudsige modetrends og presse grænser.

Modedesignere arbejder ud fra et kreativt og kritisk syn på nutidens udvikling i mode og samfund. Som studerende på Fashion Design lærer du at Definere og opdage trends og reagere på forbrugernes markedsbehov. Du vil arbejde inden for en projektbaseret læreplan om aktuelle artikler om tøj, samlinger og allroundpræsentationer.

Modedesignere arbejder ud fra et kreativt og kritisk syn på nutidens udvikling i mode og samfund. Fashion handler også om visuel kommunikation: hvordan kommunikerer du dine designs gennem forskellige medier?

Du vil udforske koncepter som form, farve og materiale. Du vil arbejde på aktuelle tøj, samlinger og allround præsentationer. Med udgangspunkt i menneskets krop, de faktiske mennesker, vil du undersøge, hvordan tøj og mode rent faktisk virker. Du vil lære at designe tværfaglige og tværmedie samlinger. Ved at mestre 2D og 3D designteknikker og færdigheder og ved at studere billeder, udvikler du din egen karakteristiske visuelle stil inden for kvinders slid, mænds slid eller stof / tekstiler.... [-]

Holland Rotterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Designskolen Kolding

Eksperimentet er altid udgangspunktet for projekterne på Mode, og der indgår i næsten alle projekter en undersøgelse af begrebet "det skønne". Der afsøges, stilles spørgs ... [+]

Bachelor in ModeEksperimentet er altid udgangspunktet for projekterne på Mode, og der indgår i næsten alle projekter en undersøgelse af begrebet "det skønne". Der afsøges, stilles spørgsmål og udfordres i et arbejdsrum langt fra mediernes "modecirkus".Studierejser fungerer først og fremmest som startfase for et af årets projekter. Som modestuderende er der selvfølgelig flere oplagte destinationer, hvor man vil kunne få næste sæsons trends serveret: Paris, New York, London, Milano. Men da vi gerne vil uddanne designere, der kan udstikke nye retninger i stedet for at gå i andres fodspor, prøver vi at finde nye steder, som fx Zagreb eller Istanbul. De studerende på Mode er med til at sætte dagsordenen for den faglige udvikling. Overordnet arbejdes der med udgangspunkt i tre problematikker, som alle er tæt forbundne:... [-]

Danmark Kolding
September 2019
Fuldtid
3 år
på universitet
Hochschule Kaiserslautern - University Of Applied Sciences

Tekstilindustrien er en af ​​de mest innovative og moderne industrier. Det handler om tekniske tekstiler, der tilbyder en række anvendelser med nye eller substituerende f ... [+]

tekstil-teknologi

Tekstilindustrien er en af ​​de mest innovative og moderne industrier. Det handler om tekniske tekstiler, der tilbyder en række anvendelser med nye eller substituerende funktionelle egenskaber.

For udviklingen af ​​nye produkter og processer inden for tekstilteknologi har industrien ingeniører med en bred vifte af viden og tværfaglige færdigheder. Inden for studierne Tekstilingeniør får de en dybtgående viden langs tekstilindustriens værdikæde: fra materialer, forarbejdningsteknologier og produktudvikling til produktion. Dette kvalificerer kandidaterne til aktiviteter i de mest forskellige institutioner i et firma som produktion, kvalitetsstyring eller forskning og udvikling.... [-]

Tyskland Kaiserslautern
Oktober 2019
Tysk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Technical University of Liberec

Formålet med dette program er at give eleverne teknisk og specialiseret viden samt med teoretiske fundamenter, der er nødvendige for udvikling og innovation af teknologis ... [+]

Bachelor i tekstilteknologi, materialer og nanomaterialer

De kandidater erhverver den omfattende viden om konventionel, høj merværdi og smarte materialer, nanomaterialer, teknologier og deres applikationer. Formålet med dette program er at give eleverne teknisk og specialiseret viden samt med teoretiske fundamenter, der er nødvendige for udvikling og innovation af teknologiske procedurer og forberedelse og anvendelse af output fra højere orderinnovationer. I programmet undervist ved det største tekstilingeniørfakultet i Europa får eleverne både teoretisk viden og praktisk erfaring i produktion. Studiet tager sigte på at give kvalifikationer til at komme ind i et erhverv eller en kandidatuddannelse. Den trækker direkte på nuværende viden og metoder, samtidig med at den indeholder teoretisk viden.... [-]

Tjekkiet Liberec
September 2019
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Accademia del Lusso

Den Europæiske Bacheloruddannelse i Fashion Design på Accademia del Lusso Milan giver eleverne faglige færdigheder og strategiske evner for at forme dem til fagfolk, der ... [+]

Den Europæiske Bacheloruddannelse i Fashion Design i Accademia del Lusso Milan giver eleverne faglige færdigheder og strategiske evner for at forme dem til fagfolk, der er i stand til at planlægge, designe, udvikle og producere modersamlinger, der er i overensstemmelse med markedets krav. Formålet med kurset er at give de studerende de nødvendige færdigheder til at kunne designe og oprette hele samlinger, som er konkurrencedygtige og gyldige både fra kommerciel og kreativ synsvinkel. Studerende udvikler færdigheder i design, tegning, mønstrering og syning samt læring af forskningsmæssige færdigheder og væsentlige indsamling planlægning teknikker, der anvendes på mode jobmarkedet.... [-]

Italien Milan
Oktober 2019
Engelsk,Italiensk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Raffles University Iskandar

Bachelor of Fashion Design introducerer spirende modedesignere til de grundlæggende og mere. Studerende vil lære at bruge tekstilteknologi, sætte sig ind i en modedesigne ... [+]

I studiet forventes en kompetent modedesigner at kunne skabe alt fra fritidstøj til haute couture. Modedesigneren har brug for at vide, hvordan man skitserer ideer, tegner dem digitalt, skaber mønstre, konstruerer tøj og forstår egenskaberne af stoffer og materialer.

Bachelor of Fashion Design introducerer spirende modedesignere til de grundlæggende og mere. Studerende vil lære at bruge tekstilteknologi, sætte sig ind i en modedesigners studie og udvikle deres modedesanser med designteorier.

Studerende vil uddanne med et stærkt fundament i teknisk færdighed og et godt øje til markedstendenser. De vil også have mulighed for at oprette deres egne mode kollektioner baseret på deres egne inspirationer.... [-]

Malaysia Johor Bahru
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk