close

Filtre

Se resultater

Deltid Instrumentalmusik Oceanien - Instrumentalmusik -programmer Instrumentalmusik Oceanien

En bachelor 's grad gives til studerende, der opfylder de nødvendige krav givet af universitet eller de går. Kravene omfatter tre til syv års fokus på et emne, der typisk betegnes som en større eller koncentration. Studerende i et musikinstrumentprogram vil normalt have valg af vægt på et instrument eller vokal og kan studere emner som musikteori, komposition, øretræning og præstat… Læs mere

En bachelor 's grad gives til studerende, der opfylder de nødvendige krav givet af universitet eller de går. Kravene omfatter tre til syv års fokus på et emne, der typisk betegnes som en større eller koncentration.

Studerende i et musikinstrumentprogram vil normalt have valg af vægt på et instrument eller vokal og kan studere emner som musikteori, komposition, øretræning og præstation. Programmer er ofte rettet mod at forberede den studerende til en karriere som udøvende musiker.

Oceanien også kendt som Oceanica er en region centreret om øerne i det tropiske Stillehav. [4] Udtalelser fra, hvad der udgør Oceania spænder fra dens tre delområder Melanesien, Mikronesien og Polynesien [5] til mere bredt i hele ø-regionen mellem Asien og Amerika, herunder Australasien og Malay Archipelago.

Deltid Instrumentalmusik Oceanien - Tag din Instrumentalmusik Oceanien. Få alle Deltid Instrumentalmusik program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
format_list_bulleted Filtre
Australian Institute of Music
Sydney , Australien

Fra ubegrænset potentiale til professionel excellence. Tag din præstation til næste niveau.

Fra ubegrænset potentiale til professionel excellence. Tag din præstation til næste niveau. -
Bachelor
Fuldtid
Deltid
3 - 6 år
Engelsk
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her