close

Filtre

Se resultater

Deltid Musikproduktion Oceanien - Musikproduktion -programmer Musikproduktion Oceanien

En bachelor 's grad gives til studerende, der opfylder de nødvendige krav givet af universitet eller de går. Kravene omfatter tre til syv års fokus på et emne, der typisk betegnes som en større eller koncentration. Musikproduktion er et spændende og hurtigt fremskredende felt, der kan appellere til mange studerende. Læreplanen for en majoritet i musikproduktion består normalt af emne… Læs mere

En bachelor 's grad gives til studerende, der opfylder de nødvendige krav givet af universitet eller de går. Kravene omfatter tre til syv års fokus på et emne, der typisk betegnes som en større eller koncentration.

Musikproduktion er et spændende og hurtigt fremskredende felt, der kan appellere til mange studerende. Læreplanen for en majoritet i musikproduktion består normalt af emner som blanding, sammensætning og teori. Studerende kan også lære at udnytte industri-standard programmer og teknologi.

Oceanien også kendt som Oceanica er en region centreret om øerne i det tropiske Stillehav. [4] Udtalelser fra, hvad der udgør Oceania spænder fra dens tre delområder Melanesien, Mikronesien og Polynesien [5] til mere bredt i hele ø-regionen mellem Asien og Amerika, herunder Australasien og Malay Archipelago.

Deltid Musikproduktion Oceanien - Tag din Musikproduktion Oceanien. Få alle Deltid Musikproduktion program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
format_list_bulleted Filtre
Australian Institute of Music
Sydney , Australien +1 Mere

Opret, Udfør, Producer: Lav dit individuelle lyd til morgendagens musik scene.

Opret, Udfør, Producer: Lav dit individuelle lyd til morgendagens musik scene. -
Bachelor
Fuldtid
Deltid
3 - 6 år
Engelsk
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her