BACHELORSTUDIES

Deltid Musikvirksomhed i Tyskland - Musikvirksomhed -uddannelser i Tyskland Musikvirksomhed

En bachelorgrad er en fire-årig bachelor-grad, og er standarden for de videregående uddannelser i det meste af verden. Bacheloruddannelser kan optjenes ved statens universiteter, på private universiteter, på community colleges og via online-universiteter.

Musik forretning er et felt, der kan hjælpe eleverne bedre udvikle de finansielle, ledelsesmæssige, markedsføring og optagelse færdigheder til en karriere inden for musik forretning og forvaltning. Personer, der specialiserer sig i musikbranchen kan gå på at arbejde for pladeselskaber, lydstudier, eller som band ledere.

Tyskland er en fantastisk destination for international scholarsand har en høj kvalitet videregående uddannelser. Værdien af ​​dette niveau af uddannelse er blevet forbedret med Tyskland 's stærke økonomi. Udenlandske studerende nyde fremragende levestandard i en sikker og sikre omgivelser. Berlin er hovedstad.

Deltid Bachelor i Tyskland - Tag din Deltid Bachelor i Tyskland. Alle Deltid Bachelor program og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

2 Resultater i Musikvirksomhed, Tyskland Filter

Musikstyring (BA)

Macromedia Hochschule für Medien und Kommunikation
BA
BA
Okt 2020
<
Fuldtid
<
7 semestre
15 Aug 2020
Engelsk
Online og campus kombineret
på universitet
Online

Studer en bachelor i kunst i musikstyring. Dette BA-program til mediehåndtering undervises udelukkende på engelsk på vores Macromedia-campus i Berlin, Tyskland.

Læs mere

Bachelor i musikbranchen

SAE Institute Berlin
Bachelor
<
Fuldtid
<
Deltid
<
24&nbsp;-&nbsp;42 måneder
Engelsk
på universitet

Med fokus på iværksætteri er dette program udviklet til at omfatte innovative forretningsmodeller til en digital tidsalder og give dig viden og færdigheder i nøgleaspekter af ...

Læs mere