165 Bachelor Programmer i New Zealand for 2024

Bachelor Programmer i New Zealand for 2024Filter
    • Dunedin, New Zealand

    Fuldtid

    3 år

    På campus

    Engelsk

    • Hamilton, New Zealand
    • Tauranga, New Zealand

    Fuldtid

    3 år

    Fjernundervisning, På campus

    Engelsk

    • Auckland, New Zealand

    Fuldtid

    4 år

    På campus

    Engelsk

    Whitecliffe Grafisk design kandidater tænker praktikere med en forståelse af både nutidige praksis og traditionelle mytologier af området for grafisk design.

    • Auckland, New Zealand
    • Palmerston North, New Zealand

    Fuldtid, Deltid

    3 år

    Fjernundervisning, På campus

    Engelsk

    Information Sciences spænder over de fleste af vores daglige liv, og det vil kun stige, da verden bliver mere forbundet. Vær en del af en af verdens hurtigst voksende industrier og vælg en spændende, innovativ karriere, der løser virkelige problemer med teknologi. På Massey University kan du følge din interesse for computing i et venligt og fleksibelt læringsmiljø.

    • Auckland, New Zealand

    Fuldtid

    2 år

    På campus

    Engelsk

    Bachelor of Film Arts er en mulighed for at uddybe din forståelse af film- og tv-industri, som omfatter udviklingen af ​​kreative færdigheder og forskningsmetoder nødvendige i dagens stærkt konkurrenceprægede industri miljø.

    • Palmerston North, New Zealand

    Fuldtid

    På campus

    Engelsk

    Studerende med hovedfag i Environmental Studies udvikle de nødvendige færdigheder til at forberede indlæg til lokale / centrale statslige myndigheder, og forstå de processer, der påvirker den lokale og nationale miljøudvikling. Desuden det tværfaglige aspekt af BCIS programmet betyder, at de studerende opnår en bred viden, herunder Sprog, Virksomhed og internationale relationer ...

    • Auckland, New Zealand

    Fuldtid, Deltid

    På campus

    AUT Universitetet opfordrer tidligere anvendelse. Denne kvalifikation vil forblive åben, indtil alle pladser er blevet besat.Bachelor of Business (Honours) er et etårigt program, der giver enestående Bachelor of Business kandidater med

    • Auckland, New Zealand

    I IDEAschool's Bachelor of Creative Practice (BCP) -programmet lærer du gennem praktisk samarbejde med ideer og teknologier forbundet med design, mode, kunst, musik og skærmproduktion.

    • New Plymouth, New Zealand

    På campus

    Engelsk

    Er du interesseret i at blive bogholder? En projektleder? Måske en menneskelig ressource eller driftsleder? Vælg din store, og lad vores brancheerfarne vejledere hjælpe dig med at forfølge en karriere i det dynamiske og skiftende forretningsmiljø.

    • Lower Hutt, New Zealand

    På campus

    Engelsk

    De første to år af Bachelor of Creativity (Creative Technologies) giver et fundament for forskellige designområder som grafisk design, illustration, bevægelsesgrafik, animation og webdesign. I det tredje år vil du bygge på den viden, du har tilegnet dig, for at skabe et originalt stykke arbejde til din branche-klar portefølje.

    • Hamilton, New Zealand

    På campus

    Engelsk

    Denne grad er for dem, der ønsker at engagere sig i kunsten, herunder maleri, fotografering, skærmbaserede medier, installation, gadekunst, skulptur, kurering eller illustration. Studerende studerer i et samfund, hvor individuel vision og personlighed vurderes at bidrage til vores samfund.

    • Masterton, New Zealand

    På campus

    Engelsk

    Hvis du vil finde ud af, hvad der kræves for at være den næste store ting på tingenes internet, kan UCOLs bachelor i informations- og kommunikationsteknologi give dig de it-færdigheder og erfaring, der er nødvendige for en karriere i denne innovative industri.

    • Invercargill, New Zealand

    På campus

    Engelsk

    Hvis fysik og matematik var dine styrker i skolen, kan en grad i ingeniørarbejde meget vel være begyndelsen på en tilfredsstillende karriere. Mulige destinationsjob inkluderer ingeniørarbejde inden for luftfart, civil, bilindustri, mekanisk og nuklear.

    • Auckland, New Zealand

    På campus

    Engelsk

    Knap til nem adgang til information om denne kvalifikation Bachelor of Counselling (BCouns) er en tre-årig grad designet til studerende, der ønsker at integrere kristen tro med en række sunde, veletablerede rådgivningsteorier og praktiske færdigheder i samfundet, kirkebaseret eller privat praksis.

    • Christchurch, New Zealand

    På campus

    Engelsk

    Lincoln University 's specialist Bachelor i vinavl og ønologi grad forbereder kandidater til en stor karriere i vinsektoren. Lincoln University leverede det første seje klimaproduktionsprogram i den engelsktalende verden, og vi har ført vejen lige siden.