BACHELORSTUDIES.DK

Bachelor i Norge - Bachelor-uddannelser i Norge Bachelor

Norge har konsekvent placeret enten første eller i top tre af FN 's Human Development Index, i høj grad takket være sin universelle sundhedspleje, stærkt støttet videregående uddannelser og omfattende sociale sikringssystem. Bachelorstuderende i Norge kan drage fordel af de internationalt anerkendte universiteter, tekniske skoler og andre institutioner for videregående uddannelse i de større byer over hele landet, herunder Oslo, Tromsø, Bodø, Ås, Trondheim, Stavanger og Bergen. Bacheloruddannelser i Norge normalt senest i tre år og følger Bologna-processen, hvilket gør dem integreret med den europæiske kodeks for videregående uddannelse og ofte giver eleverne mulighed for at overføre kreditter mellem skoler.

Fagområder i norske universiteter 'bacheloruddannelser køre farveskala af akademiske forskningsområder, herunder for eksempel biologi, Shipping Management, borgerlige økonomi, marketing, iværksætterånd, håndtering, fysioterapi, Law, internationalt miljø og undersøgelser på udviklingsområdet og mere. Kurser bliver undervist i enten norsk eller engelsk. Nogle bemærkelsesværdige skoler i Norge omfatter BI Business School, den norske University of Life Sciences, University of Nordland og Bjørknes College.

Hvis du er interesseret i at drage fordel af de udestående bacheloruddannelserne udbydes af universiteter og højere læreanstalter i Norge, og derefter rulle ned og læs mere i dag! 

resultater fundet Filter

Bachelor of Northern Studies

UIT The Arctic University of Norway
på universitet Fuldtid 3 år Januar 2020 Norge Tromsø Alta + 1 mere

Den cirkumpolære verden - hvordan kan folk i den nordlige del af verden få mest muligt ud af dette århundrede? Vil deres liv blive påvirket af miljøændringer? Hvordan kan intelligent styring give plads til nye ideer og innovation? Hvis du ser dig selv som en der kan gøre en forskel for denne region, byder vi dig velkommen til denne fantastiske treårige tværfaglige grad. Det vil gøre dig til en bedre verdensborger. Og det er et løfte.