705 Bachelor Programmer i Oceanien for 2024

Bachelor Programmer i Oceanien for 2024Filter
    • Brisbane, Australien
    • Kelvin Grove, Australien

    Fuldtid, Deltid

    4 år

    Fjernundervisning, På campus

    Engelsk

    Giv et væsentligt bidrag til børns liv. Efterspørgslen efter kandidater vokser, og vores kursus er fleksibelt og tilpasset dine behov. De første år er en tid med hurtig vækst og udvikling. Tidlige relationer, interaktioner og oplevelser danner grundlaget for alt, hvad der følger efter - skole, arbejde, liv. Småbarnslærere yder et væsentligt og varigt bidrag til et barns uddannelse og livslange læring.

    • Online

    Fuldtid, Deltid

    3 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Mekaniske ingeniører er ansvarlige for design, fremstilling og operationelle processer af alt, hvad der bevæger sig, fra de mindste, enkleste mikropartikler til det største, mest komplekse rumfartøj og alt derimellem. Som maskiningeniør har du et sæt færdigheder, der kan anvendes til mange industrier i verden, herunder bilindustrien, transport, fremstilling, elproduktion, medicin, forbrugsvarer og mere. Denne praktiske kvalifikation sikrer, at du er færdiguddannet jobparat som maskintekniker. Efter afslutningen af dette program vil du få færdigheder og viden inden for de nyeste maskintekniske teknologier.

    • Surry Hills, Australien

    Fuldtid, Deltid

    2 år

    På campus

    Engelsk

    Bachelor of Dance Course har et stærkt fokus på og engagement i ekspertise i dansøvelsen. Målet er at udvikle højtuddannede, disciplinerede, kyndige og alsidige dansere i en atmosfære, som støtter og opmuntrer dem, da de stræber efter at nå den tekniske, kreative og videnskabelige kvalitet.

    • Suva, Fiji

    Fuldtid

    3 år

    På campus

    Engelsk

    Bachelor of Commerce i turisme og Hospitality Management uddannelsen er designet til at imødekomme arbejdsgivernes krav til de strategiske, teknologiske og ledelsesmæssige færdigheder, der anses for nødvendige i denne spændende og dynamiske industri.

    • South Melbourne, Australien
    • South Brisbane, Australien
    • + 1 more

    Fuldtid

    2 år

    På campus

    Engelsk

    JMC's Bachelor of Acting-program vil forberede dig til at forfølge en professionel og bæredygtig karriere inden for performance - forbereder ikke kun skuespillerens viden og færdighedsbase, men også skuespillerens proces for at imødekomme de specifikke behov og nuancer i denne skiftende og diversificerede scenekunstindustri.

    • Melbourne, Australien

    Fuldtid

    3 år

    På campus

    Engelsk

    Hvis du har kreativ flair og en kunstnerisk lænestol, giver vores Visual Arts-program dig mulighed for at udforske og eksperimentere med din ekspressive karakter. Forankret med teori vil programmet hjælpe dig med at realisere din kreative vision gennem forskning, kunsthistorie, traditionelle praksismetoder og moderne tilgange til kunst i materialer og processer.

    • Adelaide, Australien

    Fuldtid

    3 år

    Fjernundervisning, På campus

    Engelsk

    Bacheloruddannelsen i informationsteknologi er dit springbræt til en karriere inden for computere, softwareudvikling og informationsservicebranchen.

    • Camperdown, Australien

    Fuldtid, Deltid

    4 år

    På campus

    Engelsk

    Lær alle aspekter af softwareproduktion, fra strategi og design til kodning, kvalitet og ledelse. Udvikle viden inden for programmering og computersprog, datastrukturer, algoritmer og databaser, datacentreret databehandling, operativsystemer og softwareprojektledelse.

    • Mount Lawley, Australien

    Fuldtid

    6 semestre

    På campus

    Engelsk

    Udforsker originale, selvudtænkte og samarbejdende tilgange til forskning, skabelse, produktion og præsentation af samtidskunst.

    • Online

    Fuldtid, Deltid

    4 år

    Fjernundervisning, På campus

    Engelsk

    By- og regionalplanlæggere udvikler strategier og designer fællesskaber, hvor vi alle bor, arbejder og leger. Planlægning hjælper med at balancere samfundsmæssige, miljømæssige og økonomiske behov, samtidig med at den anerkender kulturel betydning for at forbedre vores livskvalitet og skabe bæredygtige og vitale samfund. Vores bachelor i by- og regionalplanlægning giver dig den nødvendige viden og færdigheder til kritisk at analysere og løse komplekse problemer - færdigheder, der hjælper dig med at tilpasse dig som professionel i en foranderlig verden.

    • Darwin, Australien

    Fuldtid

    5 år

    På campus

    Engelsk

    • Dunedin, New Zealand

    Fuldtid

    3 år

    På campus

    Engelsk

    • Hamilton, New Zealand
    • Tauranga, New Zealand

    Fuldtid

    3 år

    Fjernundervisning, På campus

    Engelsk

    • Auckland, New Zealand

    Fuldtid

    4 år

    På campus

    Engelsk

    Whitecliffe Grafisk design kandidater tænker praktikere med en forståelse af både nutidige praksis og traditionelle mytologier af området for grafisk design.

    • Auckland, New Zealand
    • Palmerston North, New Zealand

    Fuldtid, Deltid

    3 år

    Fjernundervisning, På campus

    Engelsk

    Information Sciences spænder over de fleste af vores daglige liv, og det vil kun stige, da verden bliver mere forbundet. Vær en del af en af verdens hurtigst voksende industrier og vælg en spændende, innovativ karriere, der løser virkelige problemer med teknologi. På Massey University kan du følge din interesse for computing i et venligt og fleksibelt læringsmiljø.