BACHELORSTUDIES.DK

Bachelor Oceanien - Bachelor-programmer Bachelor Oceanien

Bachelor uddannelser i Oceanien er forskellige og godt respekteret verden over for deres tilslutning til EU-inspirerede standarder for akademisk selektivitet, stringens og karriere-orienterede læseplaner. Det Bachelor system i Oceanien ligner det britiske bachelor-systemet, der tilbyder både normal, eller "pass " programmer og "æresbevisninger "-programmer for hvert fagområde. Bacheloruddannelser i Oceanien typisk tage fire år at gennemføre, selv om accelererede eller en del tidsplaner kan være til rådighed på nogle universiteter for at omgå de studerendes 'tidsplaner.

Australien er langt den største ø i Oceanien, og det har også den største befolkning, efterfulgt af Papua Ny Guinea og derefter New Zealand. Dem, der søger Bacheloruddannelser i Oceanien vil bemærke, at øerne og nationer i Oceanien er opdelt i fire etno-kulturelle regioner: Australien, Mikronesien, Melanesien og Polynesien.Der er en bred vifte af bacheloruddannelserne udbydes af universiteter og institutioner i Oceanien. For eksempel kan bachelor-studerende i Oceanien studere ledelse, business, informationssystemer, turisme og gæstfrihed, datalogi, marketing og meget mere.

Hvis du vil vide mere om hvordan du kan tage de første skridt til din fremtidige karriere, så rul ned og læs mere om fremhævede bacheloruddannelser på akkrediterede universiteter og institutioner i Oceanien. Du kan anmode om at få sendt til dig direkte fra skoler i få minutter.

resultater fundet Filter

Bachelor i landbrugsvirksomhed

Leaders Institute
på universitet Fuldtid 3 år Januar 2020 Australien Brisbane City

Australien er verdens førende inden for bæredygtigt landbrug og fødevareproduktion. Globalt er der en alvorlig mangel på agribusiness-fagfolk. Leaders Institute Bachelor of Agribusiness er ideelt placeret til at forberede kandidater til dette klare marked nationalt og internationalt.

Bachelor i International Business Administration

Triatma Mulya Stenden
på universitet Fuldtid 4 år Februar 2020 Indonesien Denpasar

Bliv verdensborger ved at studere 2 år i Bali, 1 år i Holland og udvide dine horisonter med en verdensomspændende lønnet praktikplads, som normalt fører til øjeblikkelig beskæftigelse efter afslutningen. Start på denne spændende rejse ved at tilmelde dig vores indtagelse i februar 2018 og få 30% rabat på dit 1. årige studiegebyr. Fuld undervisning skal betales senest den 23. december 2017; T

Bachelor i kemiteknik

Syiah Kuala University
på universitet Fuldtid 4 år September 2020 Indonesien Banda Aceh

Det Tekniske Fakultet, Syiah Kuala University blev oprettet den 1. september 1963 ved bekendtgørelse fra minister for uddannelse og videnskab (PTIP). De kandidater fra Det Tekniske Fakultet har spredt deres forretning både hjemme og i udlandet, som f.eks. Malaysia og Mellemøsten. De fleste kandidater har arbejdet i forskellige sektorer, især inden for industri, regering, uddannelse, erhvervsliv, tjenester, bank og andre. Det Tekniske Fakultet har visionen om at være en uddannelsesinstitution og ledende forskning, der gør det muligt for Indonesien at konkurrere i den globale æra baseret på islamiske værdier i 2026. Fakultetets mission er at forbedre uddannelsens kvalitet, at udstyre de studerende til at kunne udvikle sig selv at være nyttig, lydhør og proaktiv i at levere tjenester til virksomheder, virksomheder, regering og samfund på nationalt og internationalt plan.

International Undergraduate Program (IUP) i Management

Universitas Gadjah Mada
på universitet Fuldtid 8 semestre Kontakt skolen Indonesien Yogyakarta

Et af programmerne i IUP FEB UGM er et 4-årig bacheloruddannelse i Management. IUP FEB UGM tilbyder interesser i Marketing, Operations, Management, Entrepreneurship og E-Business, Human Resource Management og Organisationsteori. IUP-læseplanen omfatter samfundstjeneste, et program, der afholdes af UNIVERSITAS GADJAH MADA at udvikle ledelsesevner og til at bidrage til samfundet, især i underudviklede regioner. Fællesskabstjenesten hjælper studerende med at skærpe deres problemløsning og teamwork færdigheder.

Bachelor of Music (Performance)

Australian Academy Of Music And Performing Arts (AMPA)
på universitet Fuldtid Deltid 2 år Januar 2020 Australien Surry Hills + 1 mere

AMPA's Bachelor of Music (Performance) producerer konsekvent professionelle kunstnere og komponister, der er klar til de udfordringer, en karriere i musik vil kaste på dem.

Bachelor i handel i turisme og gæstfrihed ledelse

University of the South Pacific USP
på universitet Fuldtid 3 år Februar 2020 Fiji Suva

Bachelor of Commerce i turisme og Hospitality Management uddannelsen er designet til at imødekomme arbejdsgivernes krav til de strategiske, teknologiske og ledelsesmæssige færdigheder, der anses for nødvendige i denne spændende og dynamiske industri.

Bachelor of Business (regnskab og finansiering)

La Trobe University
på universitet Fuldtid 3 år Kontakt skolen Australien Melbourne

Kombiner et stærkt fundament i erhvervslivet med en dobbelt major i regnskab og finansiering gennem dette kursus. Du vil opgradere med en professionelt akkrediteret major i regnskab samt viden og færdigheder i corporate finance, international finansiering, risikostyring og investeringer og porteføljeforvaltning.

Bachelor i datalogi

University of Wollongong
på universitet Fuldtid Deltid 3 år Marts 2020 Australien Wollongong Liverpool + 2 mere

Find dine styrker og interesser efterhånden som du studerer grundvidenskaberne inden for datalogi og it: programmering, problemløsning, netværk og kommunikation, webteknologi, datahåndtering, systemanalyse, human-computer interaktion og projektstyring. I løbet af dit første år vil du studere en fælles kerne af emner, der forbinder vores datalogi, it og informationssystem grader. Der er en mulighed for at specialisere sig i en major på Wollongong campus fra dit andet studieår ved at vælge en eller flere af følgende majors:

Bachelor of Agricommerce

Massey Business School
på universitet Online Fuldtid 3 år Kontakt skolen New Zealand Palmerston North Auckland + 2 mere

Massey's AgriCommerce program tilpasser sig agribusiness industrier overalt i verden - at sikre, at vores kandidater har de færdigheder og erhvervskundskaber, som arbejdsgiverne har brug for.

Bachelor i socialt arbejde

Massey University
på universitet Online Fuldtid Deltid 4 - 8 år Marts 2020 New Zealand Auckland Palmerston North + 3 mere

Massey er den længst betjente (siden 1976) fireårige Bachelor of Social Work (BSW) grad i New Zealand. Vores højt efterspurgte internationalt anerkendte grad vil tilbyde dig en livslang karriere, der kan tage dig over hele landet og rundt om i verden til lande som Det Forenede Kongerige, Irland, Canada, Australien, Fiji, Papua Ny Guinea, Hong Kong og Forenede Stater. Bare for at nævne nogle få.

Bachelor i handel

The University of Western Australia
på universitet Januar 2020 Australien Crawley

Erhvervserfaringer er kernen i erhvervsuddannelsen. Denne grad udvikler dine analytiske, kommunikations- og problemløsningskompetencer, som giver dig et globalt perspektiv på erhvervslivet og forbereder dig til at forfølge en karriere inden for erhvervslivet, regerings- eller ikke-for-profit sektorer. Lær af ledende akademikere, udvikle netværk på højt niveau og graduere med en grad, der kan tage dig overalt i verden.

Bachelor i Kommunikation

Queensland University of Technology
på universitet Fuldtid 3 år Februar 2020 Australien Kelvin Grove

Få fundamentet for en vellykket karriere inden for kommunikation og underholdning. Vi er rangeret nummer et i Queensland og 31 i verden i kommunikations- og mediestudier.

Bachelor of Music - Klassisk

Australian Institute of Music
på universitet Fuldtid Deltid 3 - 6 år Kontakt skolen Australien Sydney + 1 mere

Fra ubegrænset potentiale til professionel excellence. Tag din præstation til næste niveau.

Bachelor i Informationsteknologi

University of South Australia
på universitet Online Fuldtid Deltid 3 år Februar 2020 Australien Adelaide + 2 mere

Bachelor i Informationsteknologi er din skridt til en karriere inden for computing, softwareudvikling og informationstjenesterne.

Bachelor of Commerce Global (Honours) - Finans

University of Wollongong Faculty of Business
på universitet Fuldtid 4 find din doctor juris Januar 2020 Australien North Wollongong Sydney + 1 mere

Bachelor of Commerce Global (Honours) med hovedfag i økonomi er en unik grad, der tilbyder landets bedste og lysteste studerende mulighed for at få en virkelig global studieoplevelse og professionelle færdigheder i verden.