BACHELORSTUDIES

Deltid Offentlig forvaltning Asien - Offentlig forvaltning -programmer Offentlig forvaltning Asien

En bachelor 's grad kan føre uddannelsesmæssige døre, giver mulighed for avancement eller lægge grunden til udøvelse af en fremskreden grad. Vores mål er at hjælpe potentielle studerende navigere til programmet udvælgelsesprocessen med succes. Vi gør tingene let ved at strømline søgningen.

Offentlig ledelse er et område af virksomhedsdrift, der kombinerer generel ledelse markedet, den offentlige orden, filantropi, forhandling og økonomi, blandt beslægtede områder. Offentlige ledere holder typisk akademiske grader og arbejde i enten almennyttige eller statslige organisationer.

Som den største og mest folkerige kontinent i verden, består Asien for en bred vifte af etniske grupper, kulturer, miljøer, økonomi, historiske slips og statslige systemer.

Deltid Offentlig forvaltning Asien - Tag din Offentlig forvaltning Asien. Få alle Deltid Offentlig forvaltning program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

2 Resultater i Offentlig forvaltning, Asien Filter

International Undergraduate Program (IUP) i offentlig politik og ledelse

Universitas Gadjah Mada
Bachelor
<
Fuldtid
<
7&nbsp;-&nbsp;8 semestre
Engelsk
på universitet

International Undergraduate Program i Offentlig Politik og Ledelse (IUP PPM) er det første offentlige politik og ledelsesprogram i Indonesien, der er akkrediteret af AUN (ASEA ...

Læs mere

Bachelor of Social Sciences (Honours) i Policy Science and Management

The Education University of Hong Kong
Bachelor
<
Fuldtid
<
4 år
Engelsk
på universitet

Bachelor of Social Sciences (Honours) i Policy Science and Management (BSocSc (PSM)) er et unikt program. Dens mål er at udvikle kompetencer i forbindelse med politisk analyse ...

Læs mere