BACHELORSTUDIES

Deltid Offentlig forvaltning Europa - Offentlig forvaltning -programmer Offentlig forvaltning Europa

En bachelor 's grad er en akademisk grad fra universiteter og højere læreanstalter. For at tjene en bachelor 's grad, skal du udfylde de nødvendige kurser, der kan vare tre til syv år, afhængigt af din institution tilmelding.

Offentlig ledelse er en akademisk område af undersøgelsen, samt en form for ledelse, der involverer tæt hjælpe almennyttige eller statslige organisationer og enheder gennem en række opgaver med henblik på at øge produktiviteten og effektiviteten.

Europa er den sjette største kontinent og omfatter 47 lande og diverse afhængigheder, øer og territorier. Det er omkranset af Middelhavet mod syd, Asien mod øst, og Atlanterhavet mod vest.

Deltid Offentlig forvaltning Europa - Tag din Offentlig forvaltning Europa. Få alle Deltid Offentlig forvaltning program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

2 Resultater i Offentlig forvaltning, Europa Filter

BA i International Public Management

University of Public Service
BA
Sep 2021
<
Fuldtid
<
6 semestre
Engelsk
på universitet

Deltag i os og forstå bedre det 21. århundredes hurtigt udviklende virkelighed, hvor nye prioriteter dukker op i en hidtil uset hastighed. Identitet, der hører til en kultur o ...

Læs mere

Bachelor i ledelse offentlig tjeneste

International Business College Mitrovica (IBCM)
Bachelor
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
på universitet

Den IBCM Public Service Management (PSM) bachelorer program giver de studerende mulighed for at møde udfordringerne i moderne ledelse og reform af den offentlige sektor.

Læs mere