$close

Filtre

Se resultater

Organisationsadministration Kuala Lumpur - Organisationsadministration-uddannelser i Kuala Lumpur Organisationsadministration, Kuala Lumpur

En bachelor 's grad er en bachelor-grad, der tilbydes af universiteter og højere læreanstalter, når studerende gennemfører et program for undersøgelse. De fleste bachelor kurser vare tre eller fire år med nogle varer op til syv år.Malaysia er en forbundsstat konstitutionelt monarki i Sydøstasien. Den består af tretten stater og tre føderale territorier og har et samlet landmasse p… Læs mere

En bachelor 's grad er en bachelor-grad, der tilbydes af universiteter og højere læreanstalter, når studerende gennemfører et program for undersøgelse. De fleste bachelor kurser vare tre eller fire år med nogle varer op til syv år.

Malaysia er en forbundsstat konstitutionelt monarki i Sydøstasien. Den består af tretten stater og tre føderale territorier og har et samlet landmasse på 329.847 kvadratkilometer adskilt af Det Sydkinesiske Hav i to samme størrelse regioner Peninsular Malaysia og malaysiske Borneo.

Universiteterne i hovedstaden i Malaysia er kendt for deres overbevisninger med forskellige internationale universiteter og god ranking. Dette gør at få internationale og videregående uddannelser billigere og bedre. Det har nogle værdige universiteter som University of Malaysia og University of Kuala Lumpur.

Organisationsadministration Kuala Lumpur - Tag din Bachelor i Kuala Lumpur. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Læs mere om at studere i Malaysia
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Populær Seneste Titel
  • Populær
  • Seneste
  • Titel
Advance Tertiary College (ATC)
Kuala Lumpur, Malaysia

Bachelor of Business Administration (Hons) grad er din Pathway mod en givende karriere eller vellykket iværksætteri.

Bachelor of Business Administration (Hons) grad er din Pathway mod en givende karriere eller vellykket iværksætteri. -
Bachelor
Engelsk
Jan 2022
på universitet