BACHELORSTUDIES.DK

Bachelor i Paraguay - Bachelor-uddannelser i Paraguay Bachelor

Bachelorgrader fra akkrediterede gymnasier og universiteter kan være vigtige trædesten mod en succesfuld karriere.Den mest almindelige form for bacheloruddannelse er en bachelor 's grad, normalt tildeles efter fire års succesfuld undersøgelse

Paraguay, officielt Republikken Paraguay er et land i Sydamerika, omkranset af Argentina mod syd og sydvest, Brasilien mod øst og nordøst, og Bolivia mod nordvest. Hovedstaden Asunción er en af ​​de ældste byer i Sydamerika.

Bachelor i Paraguay - Tag din Bachelor i Paraguay. Alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

resultater fundet Filter

Bachelor i International Hotel Management

Vatel Paraguay Ciudad del Este
på universitet Fuldtid 3 år Februar 2020 Paraguay Ciudad del Este

Vatel-Hotel

Bachelor i international gæstfrihed

Vatel Paraguay Asuncion
på universitet Fuldtid 3 år Marts 2020 Paraguay Asuncion

Bacheloruddannelsen i International Hotel Management-program er rettet mod kandidater, der har bestået Baccalaureate-studierne og sigter mod at uddanne fremtidige fagfolk inden for operationel ledelse til enhver hotelafdeling. Programmets varighed er 3 år, og det er kombineret med 16 måneders praktikophold i tre til femstjernede hoteller i Paragnay og i verden. De tilegner sig på denne måde erfaringer relateret til virkeligheden i deres fremtidige erhverv og udvikler færdigheder til teamwork.