BACHELORSTUDIES

Deltid Personaleledelse North Wollongong - Personaleledelse -uddannelser i North Wollongong Personaleledelse , North Wollongong

Optjening en bachelor 's grad opnås ved at gennemføre den nødvendige studieforløb udbydes af et universitet eller du tilmelde dig. Kan Færdiggørelse denne undersøgelse tage tre til syv år, afhængigt af hvor man søger din uddannelse.

En uddannelse i human resource management giver de studerende grundlaget for styring og førende en stab på en virksomhed eller organisation. I dette fagområde, er det almindeligt for eleverne til at lære en række færdigheder, såsom konflikthåndtering, arbejdsmarkedsforhold, skaber ROIs og bygning arbejde teams.

 

Australien er en ø land og kontinent på den sydlige halvkugle, i SW Pacific, et medlemsland i Commonwealth.

Deltid Personaleledelse North Wollongong - Tag din Personaleledelse i North Wollongong. Få alle Personaleledelse program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Personaleledelse, North Wollongong Filter

Bachelor of Commerce (Human Resource Management)

University of Wollongong Faculty of Business
Bachelor
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
på universitet

Mennesker er en organisations mest værdifulde ressource. Human Resources Management (HRM) er optaget af at finde det rigtige personale til en organisation og have ansat dem, p ...

Læs mere