BACHELORSTUDIES

Personaleledelse Toronto - Personaleledelse-uddannelser i Toronto Personaleledelse, Toronto

En bachelorgrad er en fire-årig bachelor-grad, og er standarden for de videregående uddannelser i det meste af verden. Bacheloruddannelser kan optjenes ved statens universiteter, på private universiteter, på community colleges og via online-universiteter.

Mens studerer human resource management, bliver eleverne bedre rustet til at styre og lede medarbejdere på forskellige former for virksomheder og organisationer. Der er en række klasser, en studerende kan tage, at hjælpe med at opbygge en dybere forståelse af karriere-relaterede opgaver, såsom konflikthåndtering, arbejdsmarkedsforhold, skaber ROI'er og bygning arbejde teams.

 

Canada er det bedste land til at forfølge din videregående uddannelse, hvis du er en interaktiv person. Næsten hver etnisk gruppe er repræsenteret i Canada og dermed er det 'sa multikulturelle samfund. Sprogbarrieren er ikke et problem for udenlandske studerende, da Canada betragtes som verdens 's leder i sprogundervisning.

Det er den største by i Canada og uddannelsessektoren har så meget trivedes i denne by. Mange universiteter og colleges har sat deres centre her for at tjene folket i form af højere uddannelse er berørt. Tilbyder en bekvem miljø for studerende til læring, har byen gennem institutioner som University of Toronto set mange udmærke sig i deres faglige kurser.

Personaleledelse Toronto - Tag din Bachelor i Toronto. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Personaleledelse, Toronto Filter

Civiløkonom - menneskelige ressourcer

Humber College Institute of Technology & Advanced Learning
Bachelor
<
Fuldtid
<
4 år
Engelsk
på universitet

Der er ikke noget bedre sted at fokusere på en uddannelse i Human Resources Management end på The Business School ved Humber. Vores erfarne fakultet kombineret med en industri ...

Læs mere