BACHELORSTUDIES

Personaleledelse i Rusland - Personaleledelse-uddannelser i Rusland Personaleledelse

En bachelor 's grad gives til studerende, der opfylder de nødvendige krav givet af universitet eller de går. Kravene omfatter tre til syv års fokus på et emne, der typisk betegnes som en større eller koncentration.

En uddannelse i human resource management giver de studerende grundlaget for styring og førende en stab på en virksomhed eller organisation. I dette fagområde, er det almindeligt for eleverne til at lære en række færdigheder, såsom konflikthåndtering, arbejdsmarkedsforhold, skaber ROIs og bygning arbejde teams.

 

Rusland (russisk: Россия) er langt det største land i verden, der dækker mere end en ottendedel af Jordens 's beboede areal. Den tidligere Nationale Udvalg for videregående uddannelse i Rusland finansieret 240 universiteter, akademier og institutter, hvilket gør Rusland til et solidt land for at studere i.

Personaleledelse i Rusland - Tag din Bachelor i Rusland. Alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

1 Resultater i Personaleledelse, Rusland Filter

Personaleledelse - profil "menneskelige ressource management i organisationen"

Moscow Automobile And Road Construction Institute
Bachelor
<
Fuldtid
<
4 år
Russisk
på universitet

Studerende indskrevet i retning "Personnel Management" master teoretisk og praktisk kompetence på området for personaleforvaltning og gennemførelse af moderne personalepolitik ...

Læs mere