BACHELORSTUDIES.DK

Bachelor i Filippinerne - Bachelor-uddannelser i Filippinerne Bachelor

Electrical Engineering, Tourism Management, Mechanical Engineering, Marketing, Civil Engineering, Hotel Management og Industrial Engineering er blot en håndfuld af de forskellige bacheloruddannelser til rådighed på skoler i Filippinerne. Uanset om i Quezon City, er Tanay, Bacnotan eller Manila, universiteterne i Filippinerne forpligtet til at levere et godt afrundet, internationalt opmærksomme uddannelse til bachelor-studerende. Filippinerne har i alt over 2.000 højere læreanstalter, 600 af dem er offentlige og statsfinansieret.

Bacheloruddannelser normalt sidste fire eller fem år i Filippinerne, og omfatter en kombination af forelæsninger, seminarer, gruppearbejde og individuelle projekter, der kulminerede i præsentationen af ​​i hvor høj grad succesfulde kandidater. Centrale Kollegier af Filippinerne er en akkrediteret videregående uddannelsesinstitution, der forsøger at inspirere studerende og give dem en karriere-orienteret akademisk erfaring.

For mere information om bacheloruddannelser i Filippinerne, rulle ned og klikke læs mere. Du kan anmode om oplysninger på få minutter at blive sendt direkte fra skolen om enhver bacheloruddannelse, der interesserer dig, ved hjælp af vores web-formular.

resultater fundet Filter

Bachelor i Anvendt Kunst, der er stor i Visual Design

Miriam College
på universitet Fuldtid 4 år November 2019 Filippinerne Manila

Bachelor of Applied Arts i Visual Design er den ideelle træningsplads, hvis du vil have en karriere inden for design erhverv og kreative industrier. Programmet vil give dig en stærk forståelse af kunst, design og kultur. Du vil blive lært, hvordan du udvikler kreative tænkningsstrategier og producerer effektive og innovative løsninger til udfordringer i visuel kommunikation, ved hjælp af multimedieplatforme, teknikker i klassisk tegning og nye digitale medieformater.

Bachelor i Videregående Uddannelse

Miriam College
på universitet Fuldtid 4 år November 2019 Filippinerne Manila

Bachelor of Early Childhood Education forbereder dig til en karriere inden for tidlig barndomsuddannelse, især i dannelsen af ​​førskole- og skoleelever.

Bachelor of Fine Arts i digital biograf

Mapúa Institute of Technology
på universitet Fuldtid November 2019 Filippinerne Manila

Dette program er designet til at uddanne studerende, der vil slutte sig til rækken af ​​den nye race af uafhængige filmskabere