BACHELORSTUDIES.DK

Bachelor i Polen - Bachelor-uddannelser i Polen Bachelor

Flere og flere studerende vælger Polen som destination for en bachelorgrad. Bachelor i Polen programmer er meget mere overkommelige i forhold til andre europæiske lande, kvaliteten af ​​uddannelse er høj efter internationale standarder, og dimittender er godt afrundet enkeltpersoner, der er kompetente, kreative, og er i stand til at tænke kritisk. Eleverne kan vælge Bachelor i Polen programmer som datalogi, uddannelse, matematik, fysik, økonomi og europæiske studier, for at nævne nogle få.

Polen har en lang og rig historie og er et fremragende eksempel på, modstandskraft og udholdenhed. Efter at have lidt mange tragedier i sin fortid, har Polen oplevet en utrolig udvikling i et moderne samfund med dynamiske byer, mens der stadig er i stand til at fastholde traditioner. Der er meget at holde bachelor i Polen studerende travlt i fritiden, såsom udforskning gotiske slotte, middelalderlige arkitektur, og det smukke landskab.Mange vil opdage, at en bachelor i Polen er en mulighed for personlig og intellektuel vækst.

Tag et kig gennem bachelor i Polen programmer nedenfor, og du kan finde din uddannelse venter på dig!

resultater fundet Filter

Bachelor i film- og tv-produktion

Andrzej Frycz Modrzewski Krakow University
på universitet Fuldtid 6 semestre Oktober 2019 Polen Kraków

Er du interesseret i film eller tv? Vil du være medlem af et film- eller tv-produktionsbesætningsmedlem i stedet for at være seer? Hvis ja, så er dette kursus for dig!

Bachelor i strafferet

University of Wroclaw - Faculty of Law, Administration and Economics
på universitet Fuldtid 3 år Kontakt skolen Polen Wrocław

Undersøgelser inden for strafferetlig ret gør det muligt at erhverve og udnytte omfattende viden inden for indholdsretlig strafferet, strafferetlig proces-, kriminologi-, retsmedicinsk og beslægtet videnskab inden for bekæmpelse og forebyggelse af kriminalitet i det sociale og økonomiske liv.

Bachelor i kosmetologi

Gdansk College of Health
på universitet Fuldtid 3 år Kontakt skolen Polen Gdańsk

Gdansk College of Health realiserer projektet "Praktisk for sundhed" - udvikling af faglige kompetencer som en del af integrerede uddannelsesprogrammer på Gdansk College of Health . Projektet er samfinansieret af Den Europæiske Union under De Europæiske Socialfonde (aftalen nr. POWR.03.05.00-00-ZR07 / 18-00), derfor startes kurset fra studieåret 2019/2020.

Bachelor i europæiske kulturer

University of Wroclaw - Faculty of Historical and Pedagogical Sciences
på universitet Fuldtid 3 år Oktober 2019 Polen Wrocław

Det bachelorprogram har til formål at udstyre studerende med både teoretisk viden om fortid og oprindelse af europæiske kulturer og konceptuelle værktøjer til at analysere kulturelle fænomener i nutidige samfund.

Bachelor i Globale og Udviklingsstudier

Jagiellonian University
på universitet Fuldtid 3 år Oktober 2019 Polen Kraków

Globale og Udviklingsstudier er et tværfagligt program, der har til formål at udstyre studerende med grundlæggende forståelse af globaliseringens processer inden for forskellige områder af menneskelig aktivitet: lov, politik, økonomi, historie, sociale relationer, kultur og kommunikation.

Bachelor er i ledelsen

University of Economics and Innovation in Lublin (WSEI)
på universitet Fuldtid 6 semestre Oktober 2019 Polen Lublin

MANAGEMENT er et fakultet, hvis kandidater er udstyret med viden om de teoretiske og praktiske aspekter af moderne virksomheders, økonomiske og administrative, nationale og internationale institutioners funktion. De får mulighed for at lede organisationer på alle deres områder.

Bachelor i europæiske kulturer

University of Wroclaw
på universitet Fuldtid 3 år Kontakt skolen Polen Wrocław

Det bachelorprogram har til formål at udstyre studerende med både teoretisk viden om fortiden og oprindelse af europæiske kulturer og konceptuelle værktøjer til at analysere kulturelle fænomener i nutidens samfund. Fleksibelt organiseret sæt kurser (kun få er obligatoriske, de fleste af dem valgfrie af studerende) kan præsentere i et syntetisk billede af kontinentets kulturelle mangfoldighed.

Bachelor i ledelse

University of Warsaw, Faculty of Management
på universitet Fuldtid 3 år Oktober 2019 Polen Warszawa

Bachelorgrad (grad) er rettet mod high school-dimittender. Programmet omfatter bachelor emner, herunder ogólnomenedżerskie i ledelse, økonomi, finansiering, markedsføring, psykologi og sociologi for organisation og regnskab og jura.

Bachelor i International Business

WSB University in Gdansk
på universitet Fuldtid Oktober 2019 Polen Gdańsk

Brug af engelsk er i øjeblikket en af ​​de grundlæggende færdigheder i erhvervslivet. Derfor foreslår vi et fakultet, hvor du vil kunne kombinere viden og praktiske færdigheder vedrørende driften af ​​virksomheder med den udvidede uddannelse på engelsk. Dette vil hjælpe dig med at spare tid og fokusere på at få erfaring.

Bachelor i Management

Kozminski University
på universitet Fuldtid 3 år Kontakt skolen Polen Warszawa

Det treårige Bachelorprogram i Management (svarende til en bachelorgrad eller en BComm-grad) er designet til studerende, der er interesserede i at forfølge ledelsesmæssige og iværksætter karrierer i både indenlandske og internationale virksomheder. Udført på engelsk består programmet af seks semestre. Formålet er at give de studerende et solidt fundament i ledelse, økonomi, regnskab, human resource management og andre forretningsmæssige områder i en real-world-indstilling.

Bachelor i luftfartsforvaltning

University of Information Technology and Management
på universitet Fuldtid 3 år Kontakt skolen Polen Rzeszow

Luftfartsforvaltningen specialiserer sig under patronage af Deutsche - Lufthansa, en af ​​de største flyselskaber i Europa. Lufthansa koordinerer i kursusdesign, træning og praktikophold for specialisering inden for luftfartsforvaltning.

Bachelor of design

School of Form at the University of Social Sciences and Humanities - SWPS
på universitet Fuldtid 3 - 4 år Oktober 2019 Polen Poznań

Programmet blev nomineret det bedste program i Polen i henhold til Ministeriet for Videnskab og Videregående Uddannelse, som havde at rede igennem en gigantisk million nominerede for at finde en vinder.

Bachelor i journalistik og social kommunikation

WSPA University College of Enterprise and Administration
på universitet Fuldtid Deltid Oktober 2019 Polen Lublin

Som kandidat til journalistik og social kommunikation vil du være forberedt på arbejde som journalist, journalist eller redaktør; til brug af netværkskommunikationsværktøjer; indsamling, redigering og valg af nyheder; oprette radiorapporter og tv-dokumentarer; montage; såvel som for ledende politiske og reklamekampagner! Vi tilbyder fuld tid og deltidsstudier.

Bachelor i erhvervslivet og sprog - international forretning

Sopot University of Applied Sciences
på universitet Fuldtid Deltid 3 år Oktober 2019 Polen Sopot + 1 mere

Det er en unik grad på nationalt plan. Det involverer tværfaglige studier, der drives af Intercollegiate Faculty of Linguistics and Business, udført af Sopot University of Applied Science og Ateneum University, der bygger grundlaget for bred faglig udvikling, forbereder de kandidater til at arbejde i et multikulturelt miljø, blandt andet på Internationale virksomheder. Studieprogrammet, udarbejdet i samarbejde med forretningspraksis, er modelleret på de programmer og uddannelsesmæssige tendenser, der tilbydes af universiteter over hele verden. Det er en kombination af erhvervsøkonomiske studier med intensiv læring af to sprog.

Bachelor i grafik, specialisering: multimedier, 3D-grafik, spil kunst og visuel kommunikation

AHE - The University of Humanities and Economics
på universitet Online Fuldtid 6 semestre Oktober 2019 Polen Łódź + 1 mere

Grafisk design bachelorgrad programmer tilbyder en bred erfaring med grafisk design med mulighed for at specialisere sig i en af ​​tre veje: Visuel Kommunikation og Multimedier, Fotografi, Computer Game kunst og design.