BACHELORSTUDIES.DK

Bachelor i Portugal - Bachelor-uddannelser i Portugal Bachelor

En bachelor 's grad gives til studerende, der opfylder de nødvendige krav givet af universitet eller de går. Kravene omfatter tre til syv års fokus på et emne, der typisk betegnes som en større eller koncentration.

Portugal, officielt Den Portugisiske Republik, er et land beliggende i det sydvestlige Europa på Den Iberiske Halvø. Portugal ligger 900 år gammel, og selvom den har et relativt lille område, det spillede en afgørende rolle i verdenshistorien. Universidade do Porto er mest populær af udlændinge, der består af 11% internationale studerende.

Bachelor i Portugal - Tag din Bachelor i Portugal. Alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

resultater fundet Filter

Computer Engineering

ISPGAYA
på universitet Fuldtid 3 år Kontakt skolen Portugal Vila Nova de Gaia

Målsætningerne for graden i Computer Engineering er: at danne kandidater i Computer Engineering (kandidater) med en bred og solid træning, der forbereder dem til at styre og udføre alle opgaver i livscyklusen af software systemer, orienteret til direkte akkompagnement til opfattelsen og design, udvikling, produktion, kvalitet og vedligeholdelse med egen autonomi, i stand til at tilpasse sig udfordringerne i den faglige aktivitet, anvende deres videnskabelige viden og egne teknikker og teknikker.

Dual grad i lov og ledelse

Universidade Católica Portuguesa - Porto Campus Law School
på universitet Fuldtid 5 år Oktober 2019 Portugal Porto

Dual Degree Program i lov og ledelse giver mulighed for at erhverve i 5 år to bachelorgrader i forskellige men komplementære områder: en grad i lov og en grad i ledelse. Det er et program, der stammer fra partnerskabet mellem to katolske kurser: Katolsk Porto: Det Juridiske Fakultet og Katolsk Business School Porto.

Bachelor i turisme

Oporto Global University - Universidade Portucalense
på universitet Fuldtid 3 år Åben tilmelding Portugal Porto

Bacheloruddannelsen i turisme vedtager en moderne tilgang i overensstemmelse med turistindustrien. Kurset omfatter kerne moduler med valgfrie moduler, der passer til de enkelte studerendes krav. Praktikmodulerne I og II giver eleverne en værdifuld arbejdserfaring med partnere, der spænder fra private virksomheder til national, regional og lokal administration. Fremme og forbedring af turistmål og innovation og udvikling af turistproduktmoduler styrker disse links og udvikler elevernes evne til at forny. Udviklingen

Bachelor i informations- og kommunikationsteknologi

Polytechnic Institute of Tomar
på universitet Fuldtid Deltid Oktober 2019 Portugal Tomar

Det faglige program i informations- og kommunikationsteknologi fra ESTA-IPT er at give kvalificeret personale i større datalogi områder særligt i IC-teknologier som en støtte til andre økonomiske aktiviteter.

Bachelor i økonomi

Nova School of Business and Economics
på universitet Fuldtid 3 år Februar 2020 Portugal Carcavelos

Hos Nova SBE samler du viden, dygtighed og tankesæt til at guide din læringsrejse. Enten åbner døre til et krævende jobmarked eller fortsætter dine studier for at fortsætte med at udforske dine lidenskaber, her vil du være en del af et internationalt samfund ivrig efter at lære og udvikle sig sammen!

Bachelor i Management

Miguel Torga Institute of Higher Education (ISMT)
på universitet Fuldtid 6 semestre Kontakt skolen Portugal Coimbra

De videnskabelige, tekniske og personlige færdigheder, der leveres i løbet af kurset, gør det muligt for kandidater i udførelsen af ledelse inden for områder som organisation og ledelse, strategi og planlægning og uddannelse og træning.

Global Licentiate i Sports Management

Universidade Europeia
på universitet Fuldtid 3 år Kontakt skolen Portugal Lissabon

Vores tilbud fremgår af synergien mellem Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet og Sport og Det Samfundsvidenskabelige Fakultet, der samler erfaringerne fra den faglige kontekst i sport med videnskabelig viden om ledelse, marketing, økonomi og ledelse.

Grad i marketing management

IPAM
på universitet Online Fuldtid 6 semestre Kontakt skolen Portugal Lissabon Porto + 2 mere

Denne grad har til formål at udvikle kernekompetencer til en rolle i markedsføringen.

Grad i marketing og reklame

IADE
på universitet Fuldtid 3 år Kontakt skolen Portugal Lissabon

Denne grad i Marketing og reklame giver en omfattende videregående uddannelse, til at optage bidragene fra de videnskabelige områder af marketing, kommunikation og reklame.

Grad i Animal Science and Technology

Instituto Politécnico de Viseu – Escola Superior Agrária (ESAV)
på universitet Fuldtid 3 år Oktober 2019 Portugal Viseu

Udarbejdelse af licenserede fagfolk med uddannelse i Husdyrvidenskab, især inden for bioteknologi, animalsk produktion, fødevaresikkerhed, forvaltning af dyreliv ressource og anvendt forskning kapacitet;

Grad i statskundskab og internationale relationer

University Fernando Pessoa
på universitet Fuldtid 3 år Kontakt skolen Portugal Porto

En uddannelse i statskundskab og internationale relationer til formål at give tværfaglig ekspertise på områder, der muliggør udøvelsen af ​​forskellige faglige aktiviteter i de politiske og internationalt arbejde.

Bachelor i kemiske og biologiske Engineering

Polytechnic Institute Of Bragança
på universitet Fuldtid 3 år Kontakt skolen Portugal Bragança

Denne bacheloruddannelsen er fuldt undervist på engelsk og profilen af ​​programmet omfatter udvikling af de tekniske-videnskabelige viden og faglige færdigheder i undersøgelsen inden for kemiske og biologiske Engineering:

1 063,47 € / 000,00 € 3 årlige / årligt (internationale studerende)

Universidade Nova de Lisboa - Faculty of Social Sciences and Humanities
på universitet Fuldtid 3 år Kontakt skolen Portugal Lissabon

pædagogiske mål: få de metodiske redskaber for forskning og analyse, at udvikle færdigheder for læring, kritisk valg og refleksion for at muliggøre en korrekt gennemførelse af den erhvervede viden i praktiske situationer; ...

Degree i Fødevareteknologi

Instituto Politécnico de Santarém
på universitet Fuldtid 3 år Oktober 2019 Portugal Santarém

Mad teknologer er afgørende i produktionen af ​​sikre fødevarer af høj kvalitet, organiseret og planlagt måde og inden for visse økonomiske og etiske forudsætninger.

Grad i ledelse og informationsteknologi

Instituto Politécnico de Viseu – Escola Superior de Tecnologia e Gestão de Lamego (ESTGL)
på universitet Fuldtid Oktober 2019 Portugal Lamego

Den Bachelor i Management og Informationsteknologi, har til formål at uddanne kompetente fagfolk på forskellige områder og karrieremuligheder med beskæftigelsesegnethed.