$close

Filtre

Se resultater

Professionsuddannelse Afrika - Professionsuddannelse-programmer Professionsuddannelse Afrika

En bachelor 's grad er kendetegnende for de videregående uddannelser. Det gives til dem, der dedikerer tre til syv år på at studere et specifikt program. En bachelor 's grad kan være tjent i en række forskellige discipliner i kunst og videnskab. De, der forfølger professionelle studier ofte opleve, at et sådant program er en fremragende måde at forberede sig til en karriere efte… Læs mere

En bachelor 's grad er kendetegnende for de videregående uddannelser. Det gives til dem, der dedikerer tre til syv år på at studere et specifikt program. En bachelor 's grad kan være tjent i en række forskellige discipliner i kunst og videnskab.

De, der forfølger professionelle studier ofte opleve, at et sådant program er en fremragende måde at forberede sig til en karriere efter endt uddannelse. Emnerne i disse uddannelser kan omfatte industri-specifikke oplysninger, generelle faglige principper, eller vigtige færdigheder, såsom lederskab.

Selv hvis du vælger East Afrikas mytologiske, fortryllende Tanzania, Senegal, jord af Teranga eller Sydafrika, med sin brede muligheder for at suge i og tjene, forskning i Afrika vil være overvældende.

Professionsuddannelse Afrika - Tag din Professionsuddannelse Afrika. Få alle Bachelor program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
SACAP : The South African College Of Applied Psychology
Cape Town, Sydafrika

SACAPs bachelor i anvendt samfundsvidenskab (hovedfag i psykologi og rådgivning) er vores guldstandard for samfundsvidenskabelige kvalifikationer.

SACAPs bachelor i anvendt samfundsvidenskab (hovedfag i psykologi og rådgivning) er vores guldstandard for samfundsvidenskabelige kvalifikationer. -
Bachelor
Engelsk
på universitet
 
Sol Plaatje University
Kimberley, Sydafrika

Bachelor i samfundsvidenskabelige kandidater er udstyret til at blive forskere eller praktikere inden for forskellige professionelle områder.

Bachelor i samfundsvidenskabelige kandidater er udstyret til at blive forskere eller praktikere inden for forskellige professionelle områder. -
Bachelor
Engelsk
på universitet