$close

Filtre

Se resultater

Professionsuddannelse Bologna - Professionsuddannelse-uddannelser i Bologna Professionsuddannelse, Bologna

En bachelor 's grad er kendetegnende for de videregående uddannelser. Det gives til dem, der dedikerer tre til syv år på at studere et specifikt program. En bachelor 's grad kan være tjent i en række forskellige discipliner i kunst og videnskab. En professionel studier program er et fremragende pædagogisk valg for alle, der er interesseret i at forfølge en spændende karriere eft… Læs mere

En bachelor 's grad er kendetegnende for de videregående uddannelser. Det gives til dem, der dedikerer tre til syv år på at studere et specifikt program. En bachelor 's grad kan være tjent i en række forskellige discipliner i kunst og videnskab.

En professionel studier program er et fremragende pædagogisk valg for alle, der er interesseret i at forfølge en spændende karriere efter at have forladt en videregående uddannelse. Denne type program er beregnet til at lære eleverne, hvad de behøver at vide om at komme ind og lykkes på arbejdspladsen.

Italien, officielt Den Italienske Republik er en enhedsstat parlamentarisk republik i Den Europæiske Union, der ligger i det sydlige Europa. Mod nord grænser det Frankrig, Schweiz, Østrig og Slovenien langs Alperne.

Blandt en af ​​de meget gamle byer i Italien, har Bologna altid været en meget fornem sted at besøge og få uddannelse. Uddannelsesinstitutioner, såsom University of Bolonga, prale af veluddannede fakultet og undervisning i middelalderens kunst, musik og kultur.

Professionsuddannelse Bologna - Tag din Bachelor i Bologna. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Læs mere om at studere i Italien
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
University of Bologna
Bologna, Italien

Et nyt bacheloruddannelsesforløb, der tilbyder tværfaglig uddannelse inden for samfundsvidenskab, både fra et kvantitativt og et kvalitativt perspektiv. Kurset giver de studer ... +

Et nyt bacheloruddannelsesforløb, der tilbyder tværfaglig uddannelse inden for samfundsvidenskab, både fra et kvantitativt og et kvalitativt perspektiv. Kurset giver de studerende mulighed for at analysere de forskellige aspekter af økonomisk, politisk og social virkelighed, både nationalt og internationalt. -
Bachelor
Fuldtid
3 år
Engelsk
på universitet