BACHELORSTUDIES.DK

Bachelor-programmer, Søg efter den bedste Bachelor-programmer her! - Bachelor

En bachelorgrad er en bachelor-akademisk grad tildeles efter afslutningen af ​​den krævede kurser og kredit. Det tager normalt omkring 4 år at gennemføre, men tidsfristerne variere fra land af undersøgelses-og akademisk disciplin. Akademiske discipliner kan være inden for naturvidenskab, biologi, samfundsfag, business, kunst, jura og teknik, med masser af specifikke områder specialisering. Med en bachelorgrad, har eleverne signifikant bedre karrieremuligheder i mange forskellige brancher, eller eleverne kan vælge at fortsætte med at postgraduate uddannelse.

Der findes fremragende universiteter placeret rundt omkring i verden, der tilbyder top-notch bacheloruddannelser. Mange universiteter tilbyder også forskellige studie muligheder, såsom fuld tid, deltid, online, og fjernundervisning, hvilket giver fleksibilitet i planlægningen for at opfylde behovene hos de fleste studerende.Som international studerende tjene en bachelorgrad, vil de studerende opleve ikke kun ekspertise inden akademikere, men også en spændende kulturel oplevelse.

Du kan lære mere om dine muligheder for en bachelorgrad ved at gennemse vores programmer. Du kan også indsnævre din søgning ved hjælp af søgefelter. Tag det næste skridt mod dine personlige, akademiske og professionelle mål med en bachelorgrad!

resultater fundet Filter

Bachelor i International Finance

Financial University under the Government of the Russian Federation
på universitet Fuldtid 4 år Kontakt skolen Rusland Moskva

International Finance Faculty (MFF) giver uddannelse til bachelorer og mastere inden for forberedelsen "Økonomi". Efter afslutningen af ​​uddannelsen modtager eleverne et eksamensbevis for Finanstilsynets statsstandard under Den Russiske Føderations regering og har også mulighed for at opnå et eksamensbevis fra et af de prestigefyldte vestlige partneruniversiteter.

Bachelor i kemi

Belgorod National Research University
på universitet Fuldtid 4 år September 2020 Rusland Belgorod

Bachelorprogrammet "Kemi" er fokuseret på studiet af grundlæggende fysiske principper, grundlæggende kemi, traditionelle og moderne metoder til kemisk syntese, analyse, stoffer og materialekarakterisering, computermodellering og beskrivelse af stoffers struktur. Undersøgelsen finder sted i et venligt miljø og inkluderer valgfrie kurser om essentielt russisk sprog og russisk kultur.

Bachelor i handel

University Canada West (UCW)
på universitet Online Fuldtid 4 år Januar 2020 Canada Vancouver + 1 mere

Bachelor of Commerce (BCom) vil give dig et bredt fundament kendskab til nutidige forretninger og dets praksis. Baseret i Vancouver, Canada, forbereder denne ACBSP-akkrediterede grad dig til en vellykket karriere i forretning eller ledelse, hvor du vil bidrage konstruktivt til en global økonomi.

LLB (Hons) lov med regering og politik

The University of Law Undergraduate Programmes
på universitet Fuldtid 3 år September 2020 Det Forenede Kongerige London Leeds + 1 mere

Vores LLB (Hons) Lov med Regeringen og Politik er en Kvalificerende Lov grad studeret over tre år med muligheder, der fokuserer på regeringen og politik. Det er rettet mod studerende, der ønsker at forfølge en karriere i den juridiske eller bredere offentlige, centrale og lokale regering eller den kommercielle sektor, og som har interesse for regeringen og politik.

Bachelor i International Business Management med speciale i International Finance

Geneva Business School Madrid Campus
på universitet Fuldtid 3 år Februar 2020 Spanien Madrid

Denne bachelor i International Business Management med en specialisering i International Finance er designet til studerende, der er opsat på at starte en karriere i en lang række finansrelaterede karrierer, herunder investeringsbank, hedgefondstyring, aktiemarkeder, bank og porteføljestyring. Kandidater fra dette program bliver eksperter i vurdering og styring af økonomiske risici, hvilket gør dem i stand til fuldt ud at mestre det internationale finansielle system.

University College Maastricht, En Liberal Arts and Sciences Bachelor Program

Maastricht University, University College Maastricht (UCM)
på universitet Fuldtid 3 år September 2020 Holland Maastricht

Er du meget motiveret og leder efter et program, der giver dig frihed til at forfølge dine egne interesser? Ønsker du at være en del af et forskelligartet, men tæt sammenknyttet akademisk samfund, der fremmer diskussion og debat? University College Maastricht er en Liberal Arts and Sciences Honours College, der giver små og individuelle bachelor uddannelse. På UCM vil du være en del af et virkelig internationalt samfund, der arbejder og socialiserer med studerende fra mere end 50 lande. Med støtte fra vores engagerede medarbejdere kan du vælge mellem mere end 150 forskellige kurser inden for humaniora, samfundsvidenskab og videnskab for at opbygge en akademisk profil, der hjælper dig med at opfylde dine mål.

Bachelor of Engineering i Print Media Technologies

Hochschule der Medien - University of Applied Sciences
på universitet Fuldtid 7 semestre Oktober 2019 Tyskland Stuttgart

Denne Bachelor of Engineering giver teknisk uddannelse i Tyskland, mens eleverne vil blive bevæbnet med de faglige, kreative og tværkulturelle færdigheder, der er nødvendige for at trives i ind-og udland.

Bachelor i Gastronomi

Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus
på universitet Fuldtid 4 år September 2020 Spanien Castellón de la Plana

Bacheloruddannelsen i Gastronomi sigter mod at uddanne fagfolk specialiseret i kulinariske teknikker, men også kvalificeret til at lede og styre en gastronomisk virksomhed. En fireårig træning, der gør det muligt for vores kandidater at lede fremtiden for gastronomi.

Bachelor i International Business Management med speciale i International Finance

Geneva Business School Barcelona Campus
på universitet Fuldtid 3 år Februar 2020 Spanien Barcelona

Bachelor of International Business Management med en specialisering i International Finance er designet til at give dig mulighed for løbende at tilpasse dig konstante ændringer i verdenen inden for finans og økonomi. Du vil være udstyret med værktøjerne til at forstå og styre alle økonomiske aspekter i et privat eller offentligt selskab og få et detaljeret kendskab til spørgsmål, der vedrører indenlandske og internationale finansielle institutioner.

Bachelor i statsvidenskab

The British University in Egypt
på universitet Fuldtid 4 år September 2020 Ægypten Kairo

Programmet har til formål at give eleverne mulighed for at få en forståelse af nationale og internationale perspektiver på mange aspekter af erhvervslivet; som igen kan fremme graduate karriereveje på forskellige områder, som diplomatisk service, journalistik, akademi, lov og ikke-statslige udviklingsorganisationer. Dette omfatter kendskab til regionalpolitik, kulturel følsomhed, eksponering for international politik og kendskab til juridiske og økonomiske rammer.

Bachelor of Fine Arts i grafisk design

Zayed University
på universitet Fuldtid 4 år September 2020 Forenede Arabiske Emirater Mohammed Bin Zayed City Dubai + 1 mere

I grafisk design erhverver de studerende teoretisk og praktisk viden inden for design og praksis, samtidig med at de udvikler en bred vifte af færdigheder inden for print og medie design. Gennem deres kursusstudier udforsker de typografi, publikation og emballage design, reklame, branding og webdesign. De lærer også om projekt briefs, forskning og klient interaktion, og hvordan man pitcher, udvikler og endelig implementerer designforslag. Gennem lokalsamfund og gruppespecifikke og klientbaserede projekter opfordres eleverne til at forstå den sociale og kulturelle dimension af ethvert projekt for at blive innovative ledere inden for design.

Bachelor of Engineering, Informationsteknologi (B. Eng)

South-Eastern Finland University of Applied Sciences, XAMK
på universitet Fuldtid 4 år Kontakt skolen Finland Mikkeli

I vores Informationsteknologi-program fokuserer du på edb-netværk og implementeringstjenester i et moderne datacentermiljø. Du lærer at opbygge sikre internetforbundne kablede eller trådløse lokalnetværk. Du er i stand til at administrere og køre servermiljøer. Information og netværkssikkerhed er også en vigtig del af studierne. IT-færdighederne samles sammen i IoT-systemer, og med dem lærer du at udvikle og prototype tjenester og forstå deres muligheder i global forretning.

Bachelor i Business Management

Manhattanville College
på universitet Fuldtid Deltid 4 år Januar 2020 USA New York + 1 mere

Det 21. århundredes erhvervsmiljø giver udfordringer og belønninger for dem, der er forberedt. Vægten på brugen af ​​teknologi, integrationen af ​​forretningskoncepter og miljøproblemer kræver, at du som forretningsmæssig beslutningstager er vidende, fleksibel og parat til at tilpasse sig nye paradigmer og krav og opnå det på nationalt og internationalt plan. Manhattanville's Business Management program vil give dig kendskab til metoder, begreber og principper, der er forberedt på at imødekomme udfordringerne i morgendagens forretninger.

Bachelor i videnskab, teknologi, teknik og matematik

University of Aruba
på universitet Fuldtid 3 år September 2020 Aruba Oranjestad

Dette treårige BA-STEM-program med 180 kredit fokuserer på bæredygtig udvikling inden for rammerne af små øestater. Programmet er designet til at forberede den næste generation af ingeniører, analytikere, beslutningstagere og forskere på de udfordringer, der er opnået med at nå en bæredygtig udvikling.

Bachelor of Business Administration

St. Norbert College
på universitet Fuldtid 4 år Januar 2020 USA Green Bay

At drive forretning i et globalt miljø kræver mere end teknisk know-how. Det kræver et sofistikeret verdensbillede og en knivskarp evne til at analysere processer, forhandle forhold og temperere instinkt med intellekt. Færdigheder som dem kommer ikke let. Du kan ikke bare studere forretning; du er nødt til at blive en hurtig undersøgelse i erhvervslivet. St. Norbert's internationalt fokuserede liberale kunstmiljø hjælper dig med at gøre netop det, når du optjener din Bachelor of Business Administration grad.