BACHELORSTUDIES

Regional planlægning i Portugal - Regional planlægning-uddannelser i Portugal Regional planlægning

En bachelor 's grad er en akademisk grad fra universiteter og højere læreanstalter. For at tjene en bachelor 's grad, skal du udfylde de nødvendige kurser, der kan vare tre til syv år, afhængigt af din institution tilmelding.

Studerende over hele verden kan tilmelde sig programmer, der studerer regionalplanlægning. Forståelse af jord, infrastruktur og bosættelser i et givet område giver en mulighed for at vurdere, hvordan man bedst kan bruge dette rum. Emner for undersøgelse kan omfatte bortskaffelse af affald eller sikre steder for bosættelser.

Portugal er et af de varmeste europæiske lande. Universitetsuddannelser er meget overkommelige. Faktisk Portugal har en af ​​de laveste leveomkostninger for studerende. Nyd de de store strande i Algarve, eller de gamle vinger historie i hovedstaden Lissabon.

Regional planlægning i Portugal - Tag din Bachelor i Portugal. Alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

1 Resultater i Regional planlægning, Portugal Filter

Geografi og regional planlægning

Universidade Nova de Lisboa - Faculty of Social Sciences and Humanities
Bachelor
<
Fuldtid
<
3 år
Engelsk
Portuguese
på universitet

Uddannelse mål 1) at være bekendt med de grundlæggende teorier og begreber i Geografi; 2) At erhverve grundlæggende begreber inden for områderne miljø, fysisk planlægning og u ...

Læs mere