BACHELORSTUDIES

Restaurantledelse-programmer, Søg efter den bedste Bachelor-programmer her! - Bachelor

Typisk afsluttet i tre eller fire år, er en bachelorgrad tildelt efter studerende har gennemført en avanceret regiment for undersøgelse i et specifikt område. En bachelorgrad kan blive efterfulgt af undersøgelser for at opnå en kandidatgrad eller ph.d.-grad, selvom mange studerende bruger denne grad til at gå direkte ind i arbejdsstyrken. En bachelorgrad er en værdifuld bedrift, der let kan overføres til højere betalt job.

Hvad er en bachelor i Restaurant Management? Denne specialiseret grad forbereder de studerende med organisatorisk, kundeservice og business-færdigheder til at indtaste en af ​​flere arbejdspladser i en restaurant eller hotel spisested indstilling. Eleverne lærer en blanding af forretningsmæssige principper, fødevarerelaterede bedste praksis og iværksætteri. Denne type grad også typisk arme studerende med viden om sanitære praksis, foran-of-the-house og back-of-the-house lederevner samt køkken prep færdigheder.Vigtigst, får de studerende en dybdegående forståelse af kommunikation og kunde service færdigheder er nødvendige for at være en virkelig effektiv leder.

Kandidater med denne grad indgå i arbejdsstyrken med specialiserede viden, som intensiv klasseundervisning studie i tillæg til hands-on erfaring. Dette er en af ​​flere fordele, herunder at komme til potentielle arbejdsgivere med dokumenterede kvalifikationer.

Faktorer som type institution og længden af ​​en skolens grad program kan hver indvirkning udgifterne til denne grad. Det er bedst at tale direkte til skolerne for at få præcise oplysninger om omkostningerne.

Når du er færdig, en bachelor i Restaurant Management baner vejen for en spændende bredde af karrierer inden for top-tier restauranter, cateringvirksomheder og alt derimellem. En vis grad kan lede medarbejdere som en banket leder, cafeteria eller bar manager. Flere entrepreneurielle studerende kan parlay deres grad til at åbne og styre deres egen restaurant eller franchise.

Efterspørgslen efter folk, der kan holde mad tjenesteydere kører problemfrit er stigende, og der er mange skoler, der tilbyder grader på dette område, især online. Find en, der er rigtige for dig-søgning på dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.

5 Resultater i Restaurantledelse Filter

Bachelor of Science i hotel og restaurant management

Mapúa Institute of Technology
BSc
Nov 2020
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

Dette program er designet til at integrere teori og tekniske færdigheder til at udstyre de studerende med en stærk ledelse og service

Læs mere

Ba hotel og restaurant management

Synergy University Dubai
BA
<
Fuldtid
<
4 år
Engelsk
på universitet

Programmet er specielt designet til studerende, der ønsker at opbygge en karriere eller starte deres egen virksomhed inden for gæstfrihed. Modtag en up-to-date uddannelse og p ...

Læs mere

Ba i gæstfrihed forvaltning (restaurant og foodservice ledelse)

Kendall College
BA
Sep 2020
<
Fuldtid
<
3 år
på universitet

Restauranten og Foodservice Management koncentration kursusaktiviteter centre rundt om rentabilitet, markedsføring og udvikling af mad og drikke operationer.

Læs mere

Bacheloruddannelse i Restaurant Management

The Restaurant School at Walnut Hill College
Bachelor
<
Fuldtid
<
Deltid
<
120 uger
Engelsk
på universitet

Bacheloruddannelsen i Restaurant Management henvender sig til de studerende, der er på udkig efter en karriere i restaurant og foodservice industrien.

Læs mere

Hotel, restaurant og institutionel ledelse

University of Delaware
BA
<
Fuldtid
<
4 år
Engelsk
på universitet

Som et hotel, restaurant og institutionel forvaltning (HRIM) studerende, vil du indtaster en branche, hvor muligheder bugne. Gæstfrihed industri er en af ​​verdens største arb ...

Læs mere