Filter
Bachelorgrader
Studietype: Alle Hastighed: Alle

Retsvidenskab-programmer, Søg efter den bedste Bachelor-programmer her! - Bachelor

En bacheloruddannelse er et program designet til at danne grundlag for højere uddannelse. Et sådant program tager typisk fire år at afslutte, hvoraf to studerende kan tilbringe at studere generel uddannelse.

Hvad er en bachelor i retspraksis? Et retsvidenskabsprogram er designet til at undervise deltagerne om loven. Studerende i dette program stræber generelt til at blive advokater, politikere og dommere, eller ønsker at arbejde i en offentlig stilling, hvor der kræves indgående kendskab til lov og politik. Kurser kan fokusere på politisk oprettelse, retssystemet som helhed, retshåndhævelse og analyse af lovlige normer. Studerende kan lære at udarbejde juridisk forsvarlige dokumenter og indsamle og analysere oplysninger. De kan også lære, hvordan loven overfører fra stat til stat eller land til land, og hvordan man oversætter udenlandske juridiske dokumenter, så de beholder den samme betydning for hvert publikum.

Personer, der studerer retspraksis, har en tendens til at have en stærk moralsk karakter, effektive kritiske tænkningskompetencer og fremragende analytiske evner. En stærk moralsk karakter kan få folk langt i både deres personlige og professionelle liv, og de sidstnævnte to færdigheder kan komme til nytte på ethvert område.

Omkostningerne ved en bachelor i retsvidenskab kan variere betydeligt. Faktorer, der kan påvirke de endelige udgifter til undervisning, inkluderer placering, skole og programmets varighed. Interesserede kandidater skal rådføre sig med en rådgiver inden ansøgning.

Personer, der graduerer med en grad i retspraksis, kan opdage, at de har flere spændende karrieremuligheder til at forfølge. Nogle kandidater kan fortsætte med at blive retssag advokater, mens andre kan finde glæde i at arbejde bag kulisserne udarbejdelse af juridiske dokumenter og kontrakter. Nogle personer kan forfølge karriere som dommer, mens andre kan gå ind i retshåndhævelse.

Der er flere institutioner, der har et retssprogsprogram, hvor mange tilbyder kurser online. For at lære mere om programmer i nærheden af ​​dig, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

2 Resultater i Retsvidenskab

Baltic Humanitarian Institute

Hovedformålet med fakultetet - udarbejdelse af bachelorer i loven, i overensstemmelse med kravene i statens uddannelsesmæssige standarder for de studerende, der ikke tale ... [+]

Hovedformålet med fakultetet - udarbejdelse af bachelorer i loven i overensstemmelse med kravene i statens uddannelsesmæssige standarder, licensnummer 0000827 Serie 90L01 reg. Nummer 0770 af 18 juni 2013 og certifikat af statens akkreditering serie BB nummer 000.932 (reg. Værelse nummer 0922 fra 25.04.2011 by)

Området med erhvervsaktivitet af kandidater

juridiske tjenesteydelser i forskellige industrier, marker og ejerformer; banker, børser, forsikrings- og investeringsselskaber, konsulentfirmaer, fortalervirksomhed, notar.

Direction "Lov" på fakultetet gennemført uddannelse i profilerne:

Civil Offentlig-juridiske International juridisk

De vigtigste discipliner: teori om stat og lov, historie af stat og lov Rusland, historie staten og lov af fremmede lande, forfatningsret i Den Russiske Føderation, civilret, strafferet, grundlaget for notarvirksomhed, skattelovgivningen.... [-]

Rusland Sankt Petersborg
September 2020
Russisk
Fuldtid
Deltid
4 - 5 år
på universitet
Læs mere på dansk
International University

Det Juridiske Fakultet blev oprettet i 1994. Siden den tid har det uddannet mere end 2.500 specialister, der er i øjeblikket ansat i statslige og private organisationer, ... [+]

Bachelor i Retslære

Det Juridiske Fakultet blev oprettet i 1994. Siden den tid har det uddannet mere end 2.500 specialister, der er i øjeblikket ansat i statslige og private organisationer, som advokater, advokater og notarer, holde foredrag på institutioner for videregående uddannelse, og arbejde som officerer på de nationale offentlige anklagemyndighed organer og retshåndhævende myndigheder. I øjeblikket er der 1.673 studerende i fuldtids-og korrespondance kursus programmer på fakultetet.

Det Juridiske Fakultet har fire afdelinger:

Civilretsdirektoratet Department of Public Law Institut for Historie of Law og humaniora Institut for International Law

Major

... [-]
Hviderusland Minsk
September 2020
Fuldtid
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk