BACHELORSTUDIES

Deltid Retsvidenskab Asien - Retsvidenskab -programmer Retsvidenskab Asien

En bachelor 's grad er en bachelor-grad, der tilbydes af universiteter og højere læreanstalter, når studerende gennemfører et program for undersøgelse. De fleste bachelor kurser vare tre eller fire år med nogle varer op til syv år.

Undersøgelsen af ​​retsmedicinsk videnskab kan omfatte biologi, kemi, datalogi og en bred vifte af andre emner, samt hvordan hvert fag vedrører kriminel og civilret. Denne type program er fremragende til dem, der ønsker at lære om et ofte misforstået område med retshåndhævelse.

Asien er verdens 's største og mest folkerige kontinent, som ligger primært i de østlige og nordlige halvkugle. Det dækker 8,7% af jordens 's samlede areal og består 30% af sit areal.

Deltid Retsvidenskab Asien - Tag din Retsvidenskab Asien. Få alle Deltid Retsvidenskab program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

2 Resultater i Retsvidenskab, Asien Filter

Bachelor of Science (BSc) i cybersikkerhed og retsmedicin

Murdoch University Dubai
BSc
<
Fuldtid
<
3 år
Engelsk
på universitet

I stigende grad er det nødvendigt at regerings- og forretningsorganisationer identificerer informationssikkerhedsrisici og indbyrdes afhængighed mellem forretningsfunktioner. ...

Læs mere

BSc (Hons) i Forensic Computing

Asia Pacific Institute of Information Technology (APIIT)
BSc
<
Fuldtid
<
3 år
Engelsk
på universitet

Da computere er en indbygget del af det normale liv, er de også vigtige som et redskab i kriminelle aktiviteter. Derfor kan de give en vigtig kilde til bevis. Denne pris giver ...

Læs mere