13 Deltid Bachelor Programmer i Retsvidenskab 2024

Deltid Bachelor Programmer i Retsvidenskab 2024Filter
    • Utica, USA

    Deltid

    3 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Online-BS i cybersecurity giver det mest omfattende kursusarbejde inden for digital forensics og indtrængen undersøgelser, cyber operationer, bedrageriundersøgelser og informationssikkerhed, der tilbydes i et praktisk og fleksibelt online format. Dette er et NSA-udpeget Center of Excellence-program. Specialiseringer inkluderer netværksforskning og indtrængen-efterforskning, informationssikkerhed, cyberkriminalitet og -svig efterforskning og cyber-operationer.

    • Online USA

    Fuldtid, Deltid

    2 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Få en kombination af regnskabs-, revisions- og efterforskningsfærdigheder for at træde ind i interne revisor- og retsmedicinske regnskabsroller. Eastern Oregon Universitys online bachelor i regnskab tilbyder en specialisering i retsmedicinsk regnskab. Du lærer, hvordan du maksimerer virksomhedens overskud, mens du holder dig inden for lovens grænser og efterforsker økonomisk kriminalitet i vores IACBE-akkrediterede program. Uddannet om 2-4 år.

    • Online

    Fuldtid, Deltid

    3 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Er du interesseret i den fascinerende verden af retsmedicinske og kriminelle efterforskninger? Vores BSc (Hons) Forensic and Criminal Investigation kursus vil fuldt ud fordybe dig i forskellige aspekter af efterforskningsprocessen ved hjælp af banebrydende teknologi, hvilket giver dig værdifuld praktisk indsigt i virkelige efterforskninger.

    • Gillingham, Det Forenede Kongerige

    Fuldtid, Deltid

    3 år

    På campus

    Engelsk

    • Campbellsville, USA

    Fuldtid, Deltid

    4 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Campbellsville University's Bachelor of Science i Business Administration: Cybersecurity and Forensics Emphasis giver de studerende den viden og de nødvendige værktøjer til at beskytte data og integritet af computerressourcer, der tilhører eller forbinder til en organisations netværk.Med undervisning fra erfarne fakultetsmedlemmer får de studerende også de ledelsesmæssige færdigheder, der er nødvendige for at bære større ansvar på arbejdspladserne.Lær mere i dag.

    • Bath, Det Forenede Kongerige

    Fuldtid, Deltid

    På campus

    Engelsk

    • Kingston upon Thames, Det Forenede Kongerige

    Fuldtid, Deltid

    3 år

    På campus

    Engelsk

    Hvordan indsamles videnskabelige beviser fra et gerningssted? Hvordan analyseres og bruges det i en undersøgelse? Hvordan fortolkes og fremlægges det i retten? Dette kursus forbereder dig til en karriere som retsmediciner. Casestudier, bevisfortolkning, feltarbejde og laboratorietræning dækker alle aspekter af efterforskning af strafbare handlinger. Disse omfatter behandling af gerningssted, retsmedicinsk arkæologi, narkotika, toksikologi, DNA-profilering, kropsvæsker, entomologi, fibre, brandefterforskning og ballistik.

    • Canterbury, Det Forenede Kongerige

    Fuldtid, Deltid

    På campus

    Engelsk

    • Online United Kingdom

    Fuldtid, Deltid

    3 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    På dette fuldt online kursus lærer du om den naturlige udvikling inden for kriminalundersøgelser, politiarbejde og retsmedicin og om de roller, som de mennesker, der arbejder inden for disse områder, spiller. Dit kursus undervises af dygtige akademikere, og du vil også kunne deltage i webinarer og høre fra gæstetalere, som vil give dig et konkret indblik i dagens retsmedicinske og kriminaltekniske miljøer.

    • Stoke-on-Trent, Det Forenede Kongerige

    Fuldtid, Deltid

    På campus

    Engelsk

    På vores Forensic Science grad, vil du udvikle din videnskabelige ekspertise samt avancerede analytiske, problemløsning og overførbare færdigheder. Kurset er ideel, hvis du er interesseret i anvendelse af videnskab i det strafferetlige system.

    • Donegal, Irland
    • Brussels, Belgien
    • + 1 more

    Fuldtid, Deltid

    På campus

    Vidste du, at hvis din pc har en bredbåndsforbindelse det bliver probed af uautoriserede brugere mange gange om dagen?

    • Winchester, Det Forenede Kongerige

    Fuldtid, Deltid

    3 år

    På campus

    Engelsk

    I løbet af de tre år, hvor du studerer retsvidenskab, får du mulighed for at deltage i simulerede gerningssteder, indsamle og analysere retsvidenskabelige beviser og præsentere dine resultater på forskellige måder, f.eks. i form af ekspertvidnerapporter og mundtlige og plakatpræsentationer. Du vil møde en lang række forskellige typer bevismateriale og lære af rigtige retsmedicinere, hvordan du undersøger og fortolker bevismaterialet. Programmet vil omfatte en betydelig mængde laboratoriearbejde for at sikre, at du opnår kompetence i udvælgelse og anvendelse af en række metoder til lokalisering, identifikation, genfinding, undersøgelse, sammenligning, ekstraktion og videnskabelig analyse af almindeligt forekommende fysiske, kemiske og biologiske materialer.

    • New Orleans, USA

    Fuldtid, Deltid

    4 år

    På campus

    Engelsk

    Forensic Science er et af de meget nødvendige fagområder inden for STEM-områder på nationalt niveau og mere specifikt i staten Louisiana. Mens antallet af kriminaltekniske kandidater på landsplan er højt, er antallet dystert blandt farvede. Southern University at New Orleans er det eneste historisk sorte college og universitet, der tilbyder et retsmedicinsk program.