BACHELORSTUDIES

Deltid Retsvidenskab Europa - Retsvidenskab -programmer Retsvidenskab Europa

En bachelor 's grad er kendetegnende for de videregående uddannelser. Det gives til dem, der dedikerer tre til syv år på at studere et specifikt program. En bachelor 's grad kan være tjent i en række forskellige discipliner i kunst og videnskab.

Et retspraksis program er designet til at lære eleverne om loven. Et sådant program kan være nyttigt for dem, der ønsker at blive advokater eller arbejde i offentlige stillinger, såsom politikere. I et program som dette, kan eleverne lære om alle områder af loven, skabelse politik og retssystemet.

Der er mere end fire tusinde videregående uddannelser organisationer i Europa, fra førende forskningsinstitutioner til små, undervisnings-fokuserede universiteter. Europa selv er ikke så meget anderledes end andre kontinenter, og nåede fra polarcirklen til Afrikas kyst.

Deltid Retsvidenskab Europa - Tag din Retsvidenskab Europa. Få alle Deltid Retsvidenskab program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

2 Resultater i Retsvidenskab, Europa Filter

Bachelor i retspraksis

International University
Hviderusland, Minsk
Bachelor
September 2020
<
Fuldtid
<
Deltid
på universitet

Det Juridiske Fakultet blev oprettet i 1994. Siden den tid har det uddannet mere end 2.500 specialister, der er i øjeblikket ansat i statslige og private organisationer, som a ...

Læs mere

Retspraksis

Baltic Humanitarian Institute
Rusland, Sankt Petersborg
Bachelor
September 2020
<
Fuldtid
<
Deltid
<
4 år
Russisk
på universitet

Hovedformålet med fakultetet - udarbejdelse af bachelorer i loven, i overensstemmelse med kravene i statens uddannelsesmæssige standarder for de studerende, der ikke taler det ...

Læs mere