BACHELORSTUDIES

Deltid Retsvidenskab i Hviderusland - Retsvidenskab -uddannelser i Hviderusland Retsvidenskab

Optjening en bachelor 's grad opnås ved at gennemføre den nødvendige studieforløb udbydes af et universitet eller du tilmelde dig. Kan Færdiggørelse denne undersøgelse tage tre til syv år, afhængigt af hvor man søger din uddannelse.

Et retspraksis program er designet til at lære eleverne om loven. Et sådant program kan være nyttigt for dem, der ønsker at blive advokater eller arbejde i offentlige stillinger, såsom politikere. I et program som dette, kan eleverne lære om alle områder af loven, skabelse politik og retssystemet.

Republikken Belarus er beliggende i den østlige del af Europa. Belarus giver en af ​​de bedste platforme for uddannelse. Undersøgelse i Hviderusland er en optimal måde at lære russisk og hviderussiske sprog.

Deltid Bachelor i Hviderusland - Tag din Deltid Bachelor i Hviderusland. Alle Deltid Bachelor program og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

1 Resultater i Retsvidenskab, Hviderusland Filter

Bachelor i retspraksis

International University
Hviderusland, Minsk
Bachelor
September 2020
<
Fuldtid
<
Deltid
på universitet

Det Juridiske Fakultet blev oprettet i 1994. Siden den tid har det uddannet mere end 2.500 specialister, der er i øjeblikket ansat i statslige og private organisationer, som a ...

Læs mere