BACHELORSTUDIES.DK

Bachelor i Rusland - Bachelor-uddannelser i Rusland Bachelor

En bachelor i Rusland er en spændende mulighed for en fremragende uddannelse i en af ​​de mest interessante og smukke lande i verden. Studerende vil nyde den russiske kultur og gæstfrihed samt erfaring alt, hvad dette land har at tilbyde. Der vil aldrig blive en kedelig dag i en Bachelor i Rusland program som studerende kan udforske de kosmopolitiske byer, maleriske byer og charmerende landsbyer. Mulighederne er enorme i Rusland, afhængig af beliggenhed, og der er utallige ting at se og gøre, herunder solrige strande, bjerge, monumenter, museer, historiske seværdigheder, god mad, og livlige natklubber.

Bachelor i Rusland programmer er moderne, nyskabende og af høj kvalitet i overensstemmelse med internationale standarder. Der er mange områder af studie, hvor russiske universiteter Excel, og nogle af de mere populære bachelor i Rusland programmer inden for business, økonomi, teknik, lingvistik, og områdestudier, blandt flere andre.

Hvis en Bachelor i Rusland gnister din interesse, så rulle gennem programmerne nedenfor for at lære mere om dine muligheder. Tage det næste skridt i dag!

resultater fundet Filter

Bachelor i International Finance

Financial University under the Government of the Russian Federation
på universitet Fuldtid 4 år Kontakt skolen Rusland Moskva

International Finance Faculty (MFF) giver uddannelse til bachelorer og mastere inden for forberedelsen "Økonomi". Efter afslutningen af ​​uddannelsen modtager eleverne et eksamensbevis for Finanstilsynets statsstandard under Den Russiske Føderations regering og har også mulighed for at opnå et eksamensbevis fra et af de prestigefyldte vestlige partneruniversiteter.

Bachelor i kemi

Belgorod National Research University
på universitet Fuldtid 4 år September 2020 Rusland Belgorod

Bachelorprogrammet "Kemi" er fokuseret på studiet af grundlæggende fysiske principper, grundlæggende kemi, traditionelle og moderne metoder til kemisk syntese, analyse, stoffer og materialekarakterisering, computermodellering og beskrivelse af stoffers struktur. Undersøgelsen finder sted i et venligt miljø og inkluderer valgfrie kurser om essentielt russisk sprog og russisk kultur.

Bachelor i datalogi

Innopolis University
på universitet Fuldtid 4 år Kontakt skolen Rusland Kazan

Innopolis University Bacheloruddannelsen er designet af verdensklasse eksperter inden for computervidenskab, robotik og software engineering, der arbejder sammen med repræsentanter fra forskergruppen og it-virksomheder.

Bachelor i informatik og datalogi

Volgograd State Technical University
på universitet Fuldtid 4 år September 2020 Rusland Volgograd

Specialister inden for IT er konstant krævet, underskuddet af kvalificeret personale inden for IT-området findes over hele verden, især i EEMEA. IT-specialisternes træning på VSTU er blevet brugt allerede i mere end 30 år. De mest it-virksomheder i regionen er skabt, ledet og bemandet af kandidater fra vores universitet. Vores kandidater arbejder med succes i de førende russiske og internationale virksomheder (Yandex, Kaspersky Laboratory, Rostelekom, Intel, Microsoft, HP, Cisco, ZyXEL og andre), der ofte ejer ledende stillinger og ledende specialister.

Undergraduate Hydrometeorology

National Research Tomsk State University
på universitet Fuldtid 4 år Kontakt skolen Rusland Tomsk

Fakultetet for geologi og geografi, på grundlag af hvilke højt kvalificerede specialister inden for hydrometeorologi er uddannet, er en af de mest alsidige fakulteter i Tomsk State University.

Bachelor i bæredygtig innovativ økonomi

Irkutsk National Research Technical University
på universitet Fuldtid 4 år September 2020 Rusland Irkutsk

Bacheloruddannelsen "Bæredygtig innovativ økonomi" på engelsk er rettet mod at uddanne højtuddannede økonomer og leder af førende verdens virksomheder, statslige myndigheder, forskningscentre og universiteter. Programmet integrerer grundlæggende uddannelse inden for den moderne økonomiske teori, matematik, informationsteknologi, statistik, økonometri med innovation og økologisk bias.

Undergraduate Mechatronics and Robotics

Череповецкий государственный университет
på universitet Fuldtid 4 år Kontakt skolen Rusland Cherepovets

Mechatronics er et nyt teknikområde, der kombinerer præcisionsmekanik med intelligente styresystemer og moderne informationsteknologier. Det er nødvendigt for design, fremstilling og drift af helt nye maskiner og systemer.

Bacheloruddannelsen ' HSE og University of London Double Degree Program in Economics'

Higher School of Economics
på universitet Fuldtid 4 år Kontakt skolen Rusland Moskva

ICEF giver eleverne den specielle mulighed for at studere i to grader, en russisk og en britisk, fra HSE og fra University of London. Kandidater fra dette program har en unik fordel ved at fortsætte deres studier eller i begyndelsen deres karriere overalt i verden.

Bacheloruddannelsen i grundlæggende informatik og informationsteknologi

Lobachevsky University
på universitet Fuldtid 4 år Kontakt skolen Rusland Nizhny Novgorod

Bacheloruddannelsen "Grundlæggende datalogi og informationsteknologi" på engelsk leveret af IITMM tager sigte på at uddanne eksperter på højt planlægning for højteknologiske virksomheder inden for informationsbranchen.

Bachelor i Design-Engineering Støtte til Maskinproduktion

North-Caucasus Federal University
på universitet Fuldtid 4 år September 2020 Rusland Stavropol

Programmål: Tilvejebringelse af faglig profilering af videregående uddannelser inden for dette program giver sine kandidater mulighed for at udføre forsknings- og udviklingsaktiviteter i skabelsen af konkurrencedygtige ingeniørprodukter; at udvikle effektiv teknologisk fremstilling og reparation af maskineri og udstyr til maskiner; at opretholde meget effektiv funktion af teknologiske processer til maskinproduktion, automationssystemer, styring, kontrol, diagnostik og produkttest; at have universelle og fagspecifikke kompetencer, der letter social mobilitet og stabil efterspørgsel på arbejdsmarkedet.

Filologi. Russisk sprog og litteratur.

Altai State University
på universitet Fuldtid September 2020 Rusland Barnaul

Bachelor of Management / Marketing

Minin University
på universitet Fuldtid 4 år Kontakt skolen Rusland Nizhny Novgorod

Mission Opop mod uddannelse 38.03.02 Management er at give en samlet og af høj kvalitet uddannelse af kvalificerede og konkurrencedygtige specialister, der besidder kvaliteter, der opfylder forbrugernes krav,

Bachelor i Management

Synergy University
på universitet Online Fuldtid 48 - 54 måneder September 2020 Rusland Moskva + 1 mere

Undersøg de grundlæggende principper for ledelse, økonomi, strategisk planlægning og arbejde med personale. Lær hvordan man styrer projekter af alle størrelser og bringer organisationer til toppen af ​​effektiviteten.

Bachelor i Anvendt Matematik og Informatik

Voronezh State University
på universitet Fuldtid 4 år September 2020 Rusland Voronezh

Studerende i programmet "Anvendt matematik og datalogi" studie discipliner relateret til maskine læring, kunstig intelligens, data analyse og mange andre moderne teknologier. Alle samtidige programmeringskurser blev certificeret af førende internationale uddannelses- og forskningscentre for højtydende computing.

fakultet af fjernundervisning teknologier

Perm National Research Polytechnic University
Online 4 - 5 år September 2020 Rusland Perm

Den Perm State Technical University er en af ​​de førende tekniske gymnasier i Rusland - multiprofile højere læreanstalt med en høj personaleomsætning potentiale og en moderne materiale