BACHELORSTUDIES

Fjernundervisning Samfundsvidenskab Joondalup - Samfundsvidenskab -uddannelser i Joondalup Samfundsvidenskab , Joondalup

En bachelorgrad er en post-gymnasial eksamensbevis efter endt 120 point. Det tager normalt otte semestre at fuldføre en bacheloruddannelse. Mens udfylde en bachelor-kursus, kandidater nødt til at studere generelle kurser og valgte et stort specifikt emne. En bacheloruddannelse kan også kaldes en studentereksamen i visse lande.

Kurser i samfundsvidenskaben forbereder eleverne til at engagere sig i det menneskelige samfund. Gennem kurser som økonomi, statsvidenskab, antropologi, sociologi, historie og psykologi kan eleverne få en bedre forståelse af, hvordan verden omkring dem fungerer.

Fjernundervisning eller fjernundervisning er en måde at levere uddannelse og instruktion, ofte på et individuelt grundlag, til studerende, der ikke er fysisk til stede på campus.

Australien har syv af de 100 institution for videregående uddannelse i verden! Australien sidder over den holder af Tyskland, Holland og Japan, hvilket placerer ottende i Universitas 2012 U21 Ranking af nationale videregående uddannelsessystemer.

Fjernundervisning Samfundsvidenskab Joondalup - Tag din Samfundsvidenskab i Joondalup. Få alle Samfundsvidenskab program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

3 Resultater i Samfundsvidenskab, Joondalup, Fjernundervisning Filter

Bachelor i psykologi

Edith Cowan University
Bachelor
27 Jul 2020
<
Fuldtid
<
Deltid
<
6 semestre
Engelsk
på universitet
Online

Dette kursus er designet til studerende med humaniora eller naturvidenskabelig baggrund. Det er til studerende, der er interesseret i en karriere, der omfatter psykologi og en ...

Læs mere

Bachelor i samfundsvidenskab

Edith Cowan University
Bachelor
27 Jul 2020
<
Fuldtid
<
Deltid
<
6 semestre
Engelsk
på universitet
Online

Udvider studerendes forståelse af sig selv, deres samfund og samfund såvel som at forberede dem til arbejde som beslutningstagere, ledere og praktikere inden for samfundet / d ...

Læs mere

Bachelor i terrorbekæmpelse Sikkerhed og efterretning

Edith Cowan University
Bachelor
27 Jul 2020
<
Fuldtid
<
Deltid
<
6 semestre
Engelsk
på universitet
Online

Samler de vigtigste aspekter af national og international sikkerhed med vægt på moderne sikkerhedsspørgsmål.

Læs mere