BACHELORSTUDIES.DK

Bachelor i Saudi-Arabien - Bachelor-uddannelser i Saudi-Arabien Bachelor

En bachelor i Saudi-Arabien kan være en glimrende mulighed for personlige, kulturelle og intellektuelle vækst. Videregående uddannelser i Saudi Arabien er meget værdsat og der er flere universiteter med top-notch bacheloruddannelser. Nogle af de bachelor i Saudi-Arabien programmer, at internationale studerende kan være interesseret i er business, økonomi, og flere forskellige samfundsvidenskabelige områder. Universiteterne i Saudi-Arabien har moderne faciliteter samt ekspert fakulteter.

En bachelor i Saudi-Arabien vil give studerende mulighed for at blive nedsænket i den traditionelle arabiske kultur i dag-til-dag liv. Studerende at forfølge en bachelor i Saudi-Arabien finde den imødekommende og gæstfrie karakteren af ​​den lokale befolkning. Der er meget for internationale studerende til at udforske i Saudi Arabien, såsom historiske steder, monumenter, massive sand klitter, oaser, basarer, og spektakulære koralrev.

Hvis en Bachelor i Saudi-Arabien gnister din interesse, så rulle gennem programmerne nedenfor for at lære mere. Tage det næste skridt i dag!

resultater fundet Filter

Bachelor i arkitektonisk ingeniørarbejde

Alfaisal University
på universitet Fuldtid September 2020 Saudi-Arabien Riyadh

Den Architectural Engineering programmet på Alfaisal University forbereder sine kandidater til en bred vifte af karriereveje i byggebranchen, herunder design koordinering og ledelse, og projektledelse.

Bachelor of Design i Visual Communication

Dar Al-Hekma University
på universitet Fuldtid 4 år September 2020 Saudi-Arabien Jeddah

Den Visuelle Kommunikationsafdeling omfatter moderne og traditionelle designmetoder inden for anvendelse, undervisning og forskning, der sætter vores kandidater i stand til at se frem til fremskridt inden for uddannelse og fagområder. Det søger også at styrke den lokale designkultur, så de studerende kan forme fremtiden for visuel kommunikation i regionen og endda i verden.

Bachelor of Design in Interior Design

Dar Al-Hekma University
på universitet Fuldtid 4 år September 2020 Saudi-Arabien Jeddah

Indretningsdesign spiller en vigtig rolle i simuleringen af konstruktions- og boligbyggeri samt design af bygnings- og indretningsområder på en kunstnerisk og kreativ måde. Institut for Indenrigsdesign ved Dar Al-Hakamas Universitet stimulerer uddannelse og viden. Det hjælper studerende generelt med at forstå de største designers rolle og tilbyder mangefasede og grundlæggende perspektiver i interiørdesignets verden. Det fortæller historien om det menneskelige miljø og beboelsesrum. Det kvalificerer også eleverne til at opfylde arbejdsmarkedets globale standarder og områder inden for design og brug af deres evner og evner og ubegrænset kreativitet i design af rum designet med visdom og skønhed.

Bachelor of Fashion Design

Dar Al-Hekma University
på universitet Fuldtid 4 år September 2020 Saudi-Arabien Jeddah

Fashion Design Programmet på Dar Al Hekma University (under Design og Arkitektur) tilbyder en række faglige kurser indenfor mode design, salg, tekstiler og trends.

Bachelor i Arkitektur

Dar Al-Hekma University
på universitet Fuldtid 5 år September 2020 Saudi-Arabien Jeddah

Bachelor of Architecture-programmet ved universitetet søger at udvide elevers horisonter og udvikle deres evner til at træffe de rigtige beslutninger og udstyre dem med det 21. århundredes færdigheder inden for arkitektur, der præget af hurtig udvikling og kombinerer teoretisk viden og tekniske færdigheder.

Bachelor of Science i Banking og Finans

Dar Al-Hekma University
på universitet Fuldtid 4 år September 2020 Saudi-Arabien Jeddah

Institut for Bank og Finans ved Dar Al-Hekma University tilbyder et omfattende og omfattende akademisk program til at forberede kvalificeret og højt kvalificeret personale, der er i stand til at tilpasse sig kravene i den dynamiske og innovative finans verden. Det er det første program i regionen, som også giver en vej til islamisk finansiering som reaktion på det presserende og presserende behov på arbejdsmarkedet for denne specialisering.