BACHELORSTUDIES

Sekretærarbejde i Rumænien - Sekretærarbejde-uddannelser i Rumænien Sekretærarbejde

En bachelor 's grad gives til studerende, der opfylder de nødvendige krav givet af universitet eller de går. Kravene omfatter tre til syv års fokus på et emne, der typisk betegnes som en større eller koncentration.

Et program i sekretariatet er i det væsentlige studiet af en administrativ afdeling, der er ansvarlig for at udføre rutinemæssig sekretariatsopgaver på forskellige regeringsniveauer. Klasser kan omfatte læring administrative opgaver såsom registrering vedligeholdelse og forretningstransaktioner.

Rumænske universitetsuddannelser højt værdsat og anerkendt i og uden for Europa, laveste studieafgift og levende omkostninger i Europa. Rumænerne har en gammel og rig historie, især i hovedstaden Bukarest med sine 2 millioner mennesker. Internationale studerende er villige til at studere i Rumænien kan anvende enten til Ministeriet for Uddannelse og Forskning, eller til den valgte rumænske universitet, med henblik på at modtage Letter of Acceptance.

Sekretærarbejde i Rumænien - Tag din Bachelor i Rumænien. Alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

1 Resultater i Sekretærarbejde, Rumænien Filter

Ledelse bistand og sekretariat

Danubius University
Bachelor
<
Fuldtid
<
2 år
Engelsk
Rumænsk
på universitet

Gennem dette program Danubius Universitet tager mission at forberede specialister, forskere og ledere i forvaltningen felt fra Øst og Syd-Øst-regioner i landet, at blive invol ...

Læs mere