Filter
Bachelorgrader
Studietype: alle Hastighed: alle

Self-Improvement-programmer, Søg efter den bedste Bachelor-programmer her! - Bachelor

Optjening en bachelor 's grad opnås ved at gennemføre den nødvendige studieforløb udbydes af et universitet eller du tilmelde dig. Kan Færdiggørelse denne undersøgelse tage tre til syv år, afhængigt af hvor man søger din uddannelse.

Bachelor-programmer: Søg her for Self-Improvement-programmer. Få alle skole og Bachelor information directely, spare tid og kontakte Bachelor indlæggelser i 3 klik her!

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

1 Resultater i Self-Improvement

Tennessee Technological University

Fakultetet i Institut for Øvelsesvidenskab, Fysisk Uddannelse og Wellness mener, at enkeltpersoner og samfund nyder godt af fysisk aktivitet. Afdelingens mission er at fr ... [+]

Program / afdeling Mission:

Fakultetet i Institut for Øvelsesvidenskab, Fysisk Uddannelse og Wellness mener, at enkeltpersoner og samfund nyder godt af fysisk aktivitet. Afdelingens mission er at fremme en forbedret livskvalitet gennem deltagelse i fysisk aktivitet, motion og sport for befolkningen i Tennessee og derudover. For at opnå denne mission tilbyder afdelingen:

et grundlæggende instruktionsprogram åbent for TTU-studiekroppen (kurser i fysisk aktivitet)bacheloruddannelser i coachingfysisk uddannelse licensure, præ-arbejdsterapi og præ-fysioterapi,Programmål og læringsudbytteProgrammål 1: EXPW-afdelingen vil tilbyde aktivitetsklasser af interesse uden for holdet og det enkelte sportsområde til TTU-studiekroppen, der opfylder de generelle uddannelses- og valgkrav.Programmål 2: EXPW-afdelingen vil tilbyde uddannelser i fysisk uddannelse, præ-arbejdsterapi, præ-fysioterapi, fitness og wellness samt coaching og sportsadministration.Studentlæring 1: EXPW majors vil demonstrere indholdskendskab i deres valgte koncentration.Studerende Læring 2: EXPW majors vil være i stand til at konkurrere om job i deres valgte felt samt graduate studiemulighederMission... [-]
USA Cookeville
September 2019
på universitet
Læs mere på dansk