BACHELORSTUDIES.DK

Bachelor i Serbien - Bachelor-uddannelser i Serbien Bachelor

En bachelor 's grad er en akademisk grad fra universiteter og højere læreanstalter. For at tjene en bachelor 's grad, skal du udfylde de nødvendige kurser, der kan vare tre til syv år, afhængigt af din institution tilmelding.

Serbien (serbisk: Србија, Srbija) er et land beliggende på Balkan, i det sydlige Europa. I løbet af sommeren turister elsker at tilbringe deres tid i Beograd og nyde naturen i mange nationalparker i hele landet. De fleste europæiske statsborgere skal ikke visum for at komme ind Serbien.

Bachelor i Serbien - Tag din Bachelor i Serbien. Alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

resultater fundet Filter

Bachelor i Business Management

DOBA Business School
Online og campus kombineret Fuldtid 3 år Oktober 2019 Slovenien Maribor Serbien Beograd + 2 mere

Er du iværksætter og har en vision, som du gerne vil indse? Er du interesseret i moderne forretningsforvaltning og vigtigheden af ​​et innovativt miljø? Kan du multi-manage flere opgaver og har den naturlige evne til at lede? Hvis dit svar er ja, er Business Management-programmet det rigtige valg for dig.

Bachelor i software og datateknik

Singidunum University
på universitet Fuldtid 4 år Kontakt skolen Serbien Beograd

Vores program for software og datalogi er netop skræddersyet til at uddanne unge til disse professionelle roller. Vi har oprindeligt gennemgået hundredvis af jobbeskrivelser både i vores land og i hele verden og opdaget nye tendenser på arbejdsmarkedet.

Bachelor i turisme, gæstfrihed og fødevareøkonomi

Singidunum University
på universitet Fuldtid 4 år Kontakt skolen Serbien Beograd

Singidunum University er den førende videregående uddannelsesinstitution i regionen, der uddanner turisme og gæstfrihed eksperter. Fireårige studier på Fakultetet for Turisme og Hospitality Management er designet til at imødekomme behovene hos dem, der har besluttet at forfølge en vellykket karriere i turistindustrien - for tiden den mest udbredte og hurtigst voksende industri verden over.